Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar bu romda bazi eksikler ve hatalar tespit ettim. 1.Klavyede sesli komut yok.2.akilli kaydirma sensoru calismiyor.3.paket veriyi acinca ve kapatinca devamli uyari veriyor.4.flash player normal tarayicida calismiyor.bilginize cozumleri varsa paylasirsaniz sevinirim.
Kimse yok mu

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar bu romda bazi eksikler ve hatalar tespit ettim. 1.Klavyede sesli komut yok.2.akilli kaydirma sensoru calismiyor.3.paket veriyi acinca ve kapatinca devamli uyari veriyor.4.flash player normal tarayicida calismiyor.bilginize cozumleri varsa paylasirsaniz sevinirim.
Kimse yok mu
evet haklisin,bunlar cok onemli sorunlar degil bana gore,ilerki versiyonlarda duzelebilir,ama ben cok memnunum simdilik

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Yiğit Türkmen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
görüntülü arama olayını nasıl çözücez

kartal2378

kartal2378

Üye
goruntulu arama da bisey yok,karsi taraf arayinca sorunsuz,biz arayinca arama normale donuyor galiba,siz de de boylemi

alperen262014

alperen262014

Üye
ençler sorum şu ben archi droidmidir nedir öyle bi rom yükledim şimdi pc tanımıyor telefonu ne yapıcağım ?

alperen262014

alperen262014

Üye
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
pc xp o yüzden olabilirmi şarj oluyor telefon ama
vista yükseltmesi yapacağım birazdan bide öyle deniyim pc
Vista mı kesinlikle tavsiye etmem win 7 home premium 32 idealdir. Vista Windows un en başarısız yazılımıdır

erkane007

Üye
Bu rom 2015de devam etcekmi 2014final yazmisda

tdd46

tdd46

Üye
Bu romu şarj konusunda bleko gibi nasıl yapabiliriz. Ekran süresi olarak aynı şartlarda bleko 3saat verirken bu rom 2 saat. Şarj konusunu dışında harika bir rom

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Bu romu şarj konusunda bleko gibi nasıl yapabiliriz. Ekran süresi olarak aynı şartlarda bleko 3saat verirken bu rom 2 saat. Şarj konusunu dışında harika bir rom
4 buçuk saat ekran süresi alıyorum normalde.

Ama dün nedense 3 saat 45 dakika gördüm full whatsapp facebook falan.

tdd46

tdd46

Üye
Hayir 2100 kullanıyorum dn4 rom ve boeffla 7.1 beta 7 kerneli kullanıyorum
Hocam her ne sebepse boeffla ayarları yapılı kullansam da o ekran süreleri benim telde imkansız ekran ışığı otomatik de ve 0 kısmında duvar kağıdım ve ekran kilit ekranım da renkli resimler var bunlar bu kadar etkilemeyemez diye düşünüyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Hocam her ne sebepse boeffla ayarları yapılı kullansam da o ekran süreleri benim telde imkansız ekran ışığı otomatik de ve 0 kısmında duvar kağıdım ve ekran kilit ekranım da renkli resimler var bunlar bu kadar etkilemeyemez diye düşünüyorum
batarya performansina göre değişebilir

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür romlarda görüntülü görüşme çalışmaz. Yada sorunlu çalışır

ekremesiroglu

Üye
görüntülü arama bende sorunsuz çalışıyor

morki05

morki05

Üye