evet haklisin,bunlar cok onemli sorunlar degil bana gore,ilerki versiyonlarda duzelebilir,ama ben cok memnunum simdilikArkadaslar bu romda bazi eksikler ve hatalar tespit ettim. 1.Klavyede sesli komut yok.2.akilli kaydirma sensoru calismiyor.3.paket veriyi acinca ve kapatinca devamli uyari veriyor.4.flash player normal tarayicida calismiyor.bilginize cozumleri varsa paylasirsaniz sevinirim.
Kimse yok mu
Genelde şarj kablosundan kaynaklanıyor romla alakası yokençler sorum şu ben archi droidmidir nedir öyle bi rom yükledim şimdi pc tanımıyor telefonu ne yapıcağım ?
pc xp o yüzden olabilirmi şarj oluyor telefon amaGenelde şarj kablosundan kaynaklanıyor romla alakası yok
Vista mı kesinlikle tavsiye etmem win 7 home premium 32 idealdir. Vista Windows un en başarısız yazılımıdırpc xp o yüzden olabilirmi şarj oluyor telefon ama
vista yükseltmesi yapacağım birazdan bide öyle deniyim pc
Tamam dur bi soriim,, şaka şakaBu rom 2015de devam etcekmi 2014final yazmisda
4 buçuk saat ekran süresi alıyorum normalde.Bu romu şarj konusunda bleko gibi nasıl yapabiliriz. Ekran süresi olarak aynı şartlarda bleko 3saat verirken bu rom 2 saat. Şarj konusunu dışında harika bir rom
Hangi karnelı kullanıyorsun ve bataryan 3000 Mah mu4 buçuk saat ekran süresi alıyorum normalde.
Ama dün nedense 3 saat 45 dakika gördüm fu ll whatsapp facebook falan.
Hayir 2100 kullanıyorum dn4 rom ve boeffla 7.1 beta 7 kerneli kullanıyorumHangi karnelı kullanıyorsun ve bataryan 3000 Mah mu
Hocam her ne sebepse boeffla ayarları yapılı kullansam da o ekran süreleri benim telde imkansız ekran ışığı otomatik de ve 0 kısmında duvar kağıdım ve ekran kilit ekranım da renkli resimler var bunlar bu kadar etkilemeyemez diye düşünüyorumHayir 2100 kullanıyorum dn4 rom ve boeffla 7.1 beta 7 kerneli kullanıyorum
batarya performansina göre değişebilirHocam her ne sebepse boeffla ayarları yapılı kullansam da o ekran süreleri benim telde imkansız ekran ışığı otomatik de ve 0 kısmında duvar kağıdım ve ekran kilit ekranım da renkli resimler var bunlar bu kadar etkilemeyemez diye düşünüyorum
Bu sıkıntı bendede mevcut. Çözümü varmı?goruntulu arama da bisey yok,karsi taraf arayinca sorunsuz,biz arayinca arama normale donuyor galiba,siz de de boylemi