ne demekHepinizearkadaşlar

rica ederiz biz niye varızHepinizearkadaşlar

Aynen öylerica ederiz biz niye varız
yalnız uğur senin konu aliexpress ten çok yardım destek konusuna döndü![]()

forumun amacını biliyom, ben konudan bahsediyom sadece neydi ne oldu diyomOlsun abi forum yardımlaşma üzerine değil mi zaten![]()

iyi bakalım kızmıyom ama bi daha olmasınTamam abi ne kızıyon ya allah allah![]()
Boşver abi hep aynı konu sıkardı ya
![]()

Eyvallah padişahımiyi bakalım kızmıyom ama bi daha olmasın![]()
![]()
estağfurullah o kadar da deil sevmem öle lafları oda bida olmasıEyvallah padişahım![]()

Başım gözüm üste abiestağfurullah o kadar da deil sevmem öle lafları oda bida olması![]()

sadece bt kumanda ve uğur senin manyetik şarj kaldı inşallah onlarda sağsalim ulaşır ama seninki cidden mechul ne olduğu satıcı askıya alındı ama kargoya verildi diyede msj geldi nolacak o çözemedim biraz daha bekliyelim bakalım olmazsa aliexpressle bağlantıya geçecez sonuçta parasını kestiler.Hayırlı olsun abi beklemedeyimNihayet elektronik çakmağım ve bt alıcı-vericide geldisadece bt kumanda ve uğur senin manyetik şarj kaldı inşallah onlarda sağsalim ulaşır ama seninki cidden mechul ne olduğu satıcı askıya alındı ama kargoya verildi diyede msj geldi nolacak o çözemedim biraz daha bekliyelim bakalım olmazsa aliexpressle bağlantıya geçecez sonuçta parasını kestiler.
kalite nasıl?
valla çok güzel ya önce bt vericiyi yanlış bağlamışım usb den bağlamıştım yav bu nasıl çalışıyo diye düşündüm jeton sonra düştü usb şarj etmek için bide çıkış var onu takıyon
ev sinema sistemim artık bluetooth lu oldu
sadece o değil artık benim için bütün hoparlörlerde bluetooth özelliği olacak tam istediğim gibi bişey
çakmakta bambaşka bişey onuda çok sevdim pc den şarj ediyom artık gaz derdi yok şarj et kullan
böle ilginç şeyler hoşuma gidiyo o bt kumandayıda ondan aldım 
teşekkür ederim de geçecen onuHayırlı olsun tekrar abi güle güle kullan o çakmağa el koyabilirim![]()
sende sipariş vereydin