Ustadim onu biliyorum birisi 10400 mAh birisi 3100 hangisi ip5 e gider ondan sordum kullanan varmi diyeYuksek akim degeri telefonunu birden cok fazla sayida sarj etmeni saglar.
Ben bir arkadasimdan aldim hocam, istersen onu vereyim yada hepsi burada da var oradanda alabilirsin fakat kilifi yok orada[emoji36]Hocam peki nerden alayim bi bakarmisiniz link atsaniz
Sağlam bir link verebilirmisiniz bana siz nereden aldiniz
Sanal pazar var kilifli falan da bilemedim ki yaBen bir arkadasimdan aldim hocam, istersen onu vereyim yada hepsi burada da var oradanda alabilirsin fakat kilifi yok orada[emoji36]
Sen en saglami hepsi burada ya ugra bence orjinal olsun hocam.Sanal pazar var kilifli falan da bilemedim ki ya
Attigim link sizce orjinal midir kiSen en saglami hepsi burada ya ugra bence orjinal olsun hocam.
İlk linktekinden bahsediyorum saolasin hocam bu kilif isi onemlimi peki bu cihazdaTelefondan girdigim icin link gorunmuyor, ilk mesajindaki 10400 luk link dogru secimdir, keza bendeki de aynisi dir. Tek fark ben 3 tl fazla odedimkilifla birlikte tabi...
Siz nerden aldınızEvet Xiaomi 10400 mAh olanı kullanıyorum telefonu 3-4 kere tam şarj edebiliyor.
Yalnız Xiaomi ürünleri alırken nereden alacağınıza dikkat edin çünkü replikaları oldukça fazla.
Verimliliği ne kadar?Sony al hem kalite hem marka her türlü teknolojimağazasında var10.000 mah oda aliminyum kasası.