ankara'daki öğrenci gardaşlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
ankara'daki öğrenci gardaşlarım
hacılar ben sömestrda ankara'ya gelecem ama lisede aldığım öğrenci kartımın süresi doldu sanırım. istanbul'dan getireceğim öğrenci belgesiyle onu tekrar öğrenci durumuna getirebilir miyim? eğer yapmazlarsa elimdeki mevcut olan pempiş öğrenci kartı geçersiz mi olur tam kart mı olur?

• Beğen
Tepkiler: kemsaf

Revengeful

Emekli Yönetici
Sanırım başka şehirlerdeki öğrencileri kabul etmez Melih başgan

UpOneTR

UpOneTR

Üye
La belgeye bakmiyolar bile sen yinede getir belki goz ucuyla bakarlar kimligi ver sunu guncelle de oke :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Beşevler şubesinde bir adam var vize işlemleri ile ilgilenen. Öğrenci kartıma bile bakmadı. Direk işlemimi yerine getirdi. Hep böyle olursa ben 30 yaşıma kadar öğrenciyim diye yuttururum sanırım. İşime gelmedi değil ama görevini düzgün yapmıyor arkadaş.
edit: adamın özellikleri silindi. belki bir kaç kişi vardır vize işlemleri ile ilgili. Belirsizlik olsun, başını yakmayayım şimdi :D

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım başka şehirlerdeki öğrencileri kabul etmez Melih başgan
Ankara dışında okuyan öğrenciler İndirimli AnkaraKart alabiliyor mu?
Evet, başvuru için gerekli evrakları tamamladığı takdirde T.C’ deki bütün öğrenciler İndirimli AnkaraKart alabilirler.
ankarakart.com diye bi site varmış hala şaşkınım :D burda yazıyor, başgan hala seviyo beni :utan:
ücret yazmıyor yenilemek için ya da ben göremedim. ne kadar kitliyorlar acep?

Baydırman

Baydırman

Moderator
indirimli kart

Revengeful

Emekli Yönetici
Ankara dışında okuyan öğrenciler İndirimli AnkaraKart alabiliyor mu?
Evet, başvuru için gerekli evrakları tamamladığı takdirde T.C’ deki bütün öğrenciler İndirimli AnkaraKart alabilirler.
ankarakart.com diye bi site varmış hala şaşkınım :D burda yazıyor, başgan hala seviyo beni :utan:
ücret yazmıyor yenilemek için ya da ben göremedim. ne kadar kitliyorlar acep?
İyimiş o zaman. Öğrenciler için vize işlemi ücretsiz.

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
İyimiş o zaman. Öğrenciler için vize işlemi ücretsiz.
geçen sene kart alanların yenileme şeyleri oldu 1 ay önce falan yanlış hatırlamıyorsam. o deadlineı geçtim diye kitlerler mi acaba diye merak ettim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
geçen sene kart alanların yenileme şeyleri oldu 1 ay önce falan yanlış hatırlamıyorsam. o deadlineı geçtim diye kitlerler mi acaba diye merak ettim :D
Sanmıyorum. Tam karta çevrilmeye kalan süreydi o. Zaten en fazla 5 tl isterler. Kartın kendisi 5 di zaten daha fazlasını istemezler

Revengeful

Emekli Yönetici
5 tl yoksa xperia'ı rehin bırakırsın 1 yıl idare eder herhalde

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum. Tam karta çevrilmeye kalan süreydi o. Zaten en fazla 5 tl isterler. Kartın kendisi 5 di zaten daha fazlasını istemezler
iyi ya, ankara'daki ulaşımı da hallettim, sürekli tam bassam içime otururdu :D
emektar xperia'mı da yedirmem !1!111bir!1

Revengeful

Emekli Yönetici
iyi ya, ankara'daki ulaşımı da hallettim, sürekli tam bassam içime otururdu :D
emektar xperia'mı da yedirmem !1!111bir!1
Cihaz yüksek sesle indirimli kart bağırınca insan buruluyor ama.

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz yüksek sesle indirimli kart bağırınca insan buruluyor ama.
evet, o büyük bi sorun. nedir bu hor görme çabaları, bir de aktarma yapmak var ki işkence. İNDİRİMLİ AKTARMA, heceleye heceleye söylüyor namussuz.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Revengeful

Emekli Yönetici
evet, o büyük bi sorun. nedir bu hor görme çabaları, bir de aktarma yapmak var ki işkence. İNDİRİMLİ AKTARMA, heceleye heceleye söylüyor namussuz.
Tamam fakiriz ama el alem bilmesede olur yani

• Beğen
Tepkiler: Mert
doctorrr

doctorrr

Üye
alabilirsin büyük ihtimalle
fotonu buzlayıp atasana bi öğrenci belgeni merak ettim itünün belegelerini :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu mesajından sonra Mert'in bir fotosunu gördüğümü hatırladım. Yani doğru hatırlıyorsam :hmmm Ama nerden gördüm ki onu şimdi.. İçime dert oldu durduk yere

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
şu a4 kağıdına basılan öğrenci belgesi mi yoksa kimlik kartı mı? a4 olansa daha onu almadım atamam :D
Bu mesajından sonra Mert'in bir fotosunu gördüğümü hatırladım. Yani doğru hatırlıyorsam :hmmm Ama nerden gördüm ki onu şimdi.. İçime dert oldu durduk yere
facebook'ta biri etiketlemiştir belki ağabey :D

Revengeful

Emekli Yönetici
şu a4 kağıdına basılan öğrenci belgesi mi yoksa kimlik kartı mı? a4 olansa daha onu almadım atamam :D

facebook'ta biri etiketlemiştir belki ağabey :D
Kesin gördüm seni ya.. Ama soyadını hatırlamadığım için emin olamadım faceden mi gördüm diye :D

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Kesin gördüm seni ya.. Ama soyadını hatırlamadığım için emin olamadım faceden mi gördüm diye :D
kesin facebooktur abi. forumda resmim yok. gerçek hayatta da görüşemiyoruz zaten(tribimi de atarım) :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
kesin facebooktur abi. forumda resmim yok. gerçek hayatta da görüşemiyoruz zaten(tribimi de atarım) :d:
Sana yemin ediyorum eğer olurda @Oğuzhan @doctorrr @FlaxLy aynı anda Ankara'da olursanız buluşurum :D flaxly bizim okulda ama onu bile görmedim düşün artık :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Oğuzhan
Takipçi Satın Al

Üst Alt