Wi-Fi EnGel v2.2 [ßy-K@@N][Düzenleme][Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Genellikle bu tur programlar root istiyor zaten ama root istemese daha guzel olurdu

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Tam anlamadim nasil yapiyoruz ?
Bir wifi baglan Baslat dedigin zaman sana ayni wifiye baglanan kullanicilari ip adresini gosteririr. İstersen tek tek İcine girerek engelleyebikirsin istersende alta tusta kill all tusuyla hepsini engelleyebilirsin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ßy-K@@N

Nevarres

Üye
Teşekkür paylaşım için.

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
teşekkürler dostum :)

• Beğen
djdeycan

djdeycan

Üye
Yükledim gayet düzgün çalışıyor Root istiyor program fakat şöyle bi sıkıntı yarattı programı 3.kez kullanıp kapattım arka planda çalışmıyor fakat şöyle bişey oldu telefonun cebimde aşırı derece ısındığını fark ettim arka planda işlem yapmıyordu fakat cpu ve gpu full kullanımdaydı telefonu kapatıp açtım eve geldim şarjım yüzde 50 civarındaydı 1 saat sonra telefon yine yanacak kadar ısındı ve şarjım yüzde 5 lerdeydi programı direk sildim şarja taktım 2 gündür böle bi sorun olmadı yükleyip böle bi sorunu olan varmı ?

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim gayet düzgün çalışıyor Root istiyor program fakat şöyle bi sıkıntı yarattı programı 3.kez kullanıp kapattım arka planda çalışmıyor fakat şöyle bişey oldu telefonun cebimde aşırı derece ısındığını fark ettim arka planda işlem yapmıyordu fakat cpu ve gpu fu ll kullanımdaydı telefonu kapatıp açtım eve geldim şarjım yüzde 50 civarındaydı 1 saat sonra telefon yine yanacak kadar ısındı ve şarjım yüzde 5 lerdeydi programı direk sildim şarja taktım 2 gündür böle bi sorun olmadı yükleyip böle bi sorunu olan varmı ?
Bende olmadi

memo23142314

memo23142314

Üye
hocam muthis bisey denedim s3 te rootlu gayet guzel calisiyor payalasim icin coook tesekkurler

• Beğen

aycan54

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
GMANN

GMANN

Üye
Konu sahibi. Arkdas kisa bi video yada resimli anlatim yapabilirmi
Orada kill all var ama basinca bisry olmuyor
Once grabb all yapip mi kill alla basicaz anlamadim ben
Biri bana anlatsin

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Konu sahibi. Arkdas kisa bi video yada resimli anlatim yapabilirmi
Orada kill all var ama basinca bisry olmuyor
Once grabb all yapip mi kill alla basicaz anlamadim ben
Biri bana anlatsin
Hepsine engel aticaksan grabb all diyipde kill al diyeceksin musait bir zamanda video cekerim.

GMANN

GMANN

Üye
Kardes atiyorumhatta arkadas telefonundan kontrol ediyorum.Baglantiyi kesmiyor neden

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Kardes atiyorumhatta arkadas telefonundan kontrol ediyorum.Baglantiyi kesmiyor neden
Arkadasinin telefonun wifi ip adresine bak ayni nete bagli oldugunuza emin olun sonra oradan o ip adresibi kontrol et kenari kirmiziysa engellidir demektir.

Üst Alt