Yazılım Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Hatası
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır bekliyorum ancak bir yıl önce farkettiğim ve benim ve bazı kullanıcılar için önemli bir yazılım hatasından bahsedeceğim.

İnternetten, wordden veya herhangi bir yerden toplu telefon numarası kopyalayıp mesajlarda alıcı bolumune YAPIŞTIRINCA her numarayı iki kez ekliyor.

Aşağıdaki örneği kopyalayarak deneyebilirsiniz.
05327572222; 05322222222; 05357572222;

Bunu internetten bayağı aradım destek hattını ama nereye bildireceğimi bulamadım. Bu sorunu nereye bildirebiliriz.

Bilen birisi bildirebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

emz

emz

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır bekliyorum ancak bir yıl önce farkettiğim ve benim ve bazı kullanıcılar için önemli bir yazılım hatasından bahsedeceğim.

İnternetten, wordden veya herhangi bir yerden toplu telefon numarası kopyalayıp mesajlarda alıcı bolumune YAPIŞTIRINCA her numarayı iki kez ekliyor.

Aşağıdaki örneği kopyalayarak deneyebilirsiniz.
05327572222; 05322222222; 05357572222;

Bunu internetten bayağı aradım destek hattını ama nereye bildireceğimi bulamadım. Bu sorunu nereye bildirebiliriz.

Bilen birisi bildirebilir mi?

Deniyorum şimdi. Sonucu yazıcam :)

emz

emz

Üye
Aynen. Dediğin oldu @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Bir çözüm bulmak gerek :hmmm

tgoksen1

Üye
Aynen bende de aynı oldu

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nasıl çözüm bulabiliriz, ms'a bildirebilir miyiz?

trepcan

trepcan

Üye
Enteresan, bende ilk numara bir kez diğerleri iki kez yapıştı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynen ilk numara bir kez, ondan sonrakileri iki kez yazıyor. ama en sondaki numaranın sonuna ; koymadığınızda bir kez yazıyor sondakini. sıkıntı ; işaretinde sanki??:allalla:

trepcan

trepcan

Üye
@ceza87 sen söyleyince mesaj uygulamasını kontrol ettim. Numara eklerken son numaradan sonra ; koymuyor uygulama. Sorun ortadaki ; lerde sanırım.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Abi sonuçta windows phoneda mesajlarda kişiler böyle ayrılıyor. Bunu bir şekilde bildirmemiz lazım.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Enteresan :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Nereye bildirebileceğimizi bilen, bildirebilen yok mu? :)

bayon

Üye
arkadaşlar birde şoyle deneyin ilk numaranın sonundaki ; son numaranın sonundaki ; işaretini silip oyle yapıştırın

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve Krnl386
Takipçi Satın Al

Üst Alt