Telefon Tavsiyesi Samsung mega 6.3 mü discovery elite 32 gb mı

Sponsorlu Bağlantılar

Kaptantaner.

Kaptantaner.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung mega 6.3 mü discovery elite 32 gb mı
Slm arkadaşlar benim tel. mega 6.3 arkadaşın discovery elit 32 gb tı var takas yapmak istiyor telde hiçbir sıkıntı yok ama kararsızım daha doğrusu discovery i kullanmadığımdan pek anlamam. değiştirsem sizce neler kazanırım yada neler kaybederim. yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dede

furkankaya559758

Üye
Mega 6.3 ile Elite'i değiştirirsen iyi bir donanım kazanırsın ama kaliteyi kaybedersin. Ben GM'ye karşıyım. Ama kullanıcılarından bilgi alsan daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Kaptantaner.
enterneoll

enterneoll

Üye
Lg g2 32 gb

Invoke

Invoke

Üye
bi dk ya hu

vazgeçtim, hiç yorum yapmayacağım.

(mod görürsen siliver, şikayet edip değerli vaktini yemek istemedim. Selamlar. :D)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
donanım olarak kağıt üzerinde kazanmış olursun.mega'yı hiç kullanmadım fakat yazılımsal olarak gm ne kadar başarılı tartışılır.çift tık ile uyanma var elite 'de fakat 2 saniye sonra tepki verebiliyor.bi kullan incele biraz senin için kullanışlı gelirse değiştir.

• Beğen
Tepkiler: Kaptantaner. ve Dede
spacekiller

spacekiller

Üye
G2 de o civarda bi bak istersen

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bende g2 derim..

KayraBey

KayraBey

Üye
donanım olarak kağıt üzerinde kazanmış olursun.mega'yı hiç kullanmadım fakat yazılımsal olarak gm ne kadar başarılı tartışılır.çift tık ile uyanma var elite 'de fakat 2 saniye sonra tepki verebiliyor.bi kullan incele biraz senin için kullanışlı gelirse değiştir.
Alakası yok. Kullandın mı bilmiyorum ama donanım olarak kesinlikle telefonda hiç bir sıkıntı yok. Kamera dersen mega elitin on kamerasına bile karşı koyamaz. Yazılıma gelirsek. Ufak tefek iyileştirme ile sorunsuz olur ama gm bu konuda biraz tembel.

32gb modeli var bende. Kamera süper. Rootladım telefonu. Kullanmadığım ve gerek görmediğim ne var ne yok link2sd ile telefondan kaldırdım. Kullandığım uygulamaları telefona gömdüm. Kilit ekranı bazen sıkıntı yapıyordu. Kapattım ve standart kilit ekranını kullanıyorum. Bir ara go locker kullandım sonra kaldırdım. Telefonun kendi launcher'ını bile kaldırıp nova launcher kurdum. Bildirim uygulaması tema ikon paketi derken telefonda zerre sıkıntı kalmadı. Biraz android bilgin varsa telefon 10 numara. Hatta kendi telefon/rehber ve mesajlaşma uygulamasını bile kullanmıyorum. Tamamen sevdiğim ve özellikleri çok olan alternatif uygulamaları yükleyip roman gömdüm. İfont ile sürekli font değiştiriyorum. Kısaca telefonu isteklerine göre ayarlarsan tadından yenmez.

Telefonun ekranı çok hassas. Çift tıklama ile uyandırma da sıkıntı vardı. Cepte açılabiliyordu. Onu da son güncelleme ile duzelttiler. 1 saniye sonra açılıyor ve ekran titriyor.

Merak ettiğin bir şey varsa sor yardımcı olayım.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Alakası yok. Kullandın mı bilmiyorum ama donanım olarak kesinlikle telefonda hiç bir sıkıntı yok. Kamera dersen mega elitin on kamerasına bile karşı koyamaz. Yazılıma gelirsek. Ufak tefek iyileştirme ile sorunsuz olur ama gm bu konuda biraz tembel.

32gb modeli var bende. Kamera süper. Rootladım telefonu. Kullanmadığım ve gerek görmediğim ne var ne yok link2sd ile telefondan kaldırdım. Kullandığım uygulamaları telefona gömdüm. Kilit ekranı bazen sıkıntı yapıyordu. Kapattım ve standart kilit ekranını kullanıyorum. Bir ara go locker kullandım sonra kaldırdım. Telefonun kendi launcher'ını bile kaldırıp nova launcher kurdum. Bildirim uygulaması tema ikon paketi derken telefonda zerre sıkıntı kalmadı. Biraz android bilgin varsa telefon 10 numara. Hatta kendi telefon/rehber ve mesajlaşma uygulamasını bile kullanmıyorum. Tamamen sevdiğim ve özellikleri çok olan alternatif uygulamaları yükleyip roman gömdüm. İfont ile sürekli font değiştiriyorum. Kısaca telefonu isteklerine göre ayarlarsan tadından yenmez.

Telefonun ekranı çok hassas. Çift tıklama ile uyandırma da sıkıntı vardı. Cepte açılabiliyordu. Onu da son güncelleme ile duzelttiler. 1 saniye sonra açılıyor ve ekran titriyor.

Merak ettiğin bir şey varsa sor yardımcı olayım.
32 gb versiyonunu yaklasik 2 ay once kullaniyordum.cift tik ile uyanma yazilimda sikintilar vs sebeple sattim.dedigin yontemleri uygularsan elbette iyi sonuc verir cunku donanimina diyecek yok.lakin telefon alan cogu kisininde bu konularda yabanci oldugunu unutmamak lazim.root belki iyi bisey ozgur bir alan veriyor sana lakin rootsuz yapabiliyorsa bence basarilidir.