Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

ss06

ss06

Üye
Arkadaslar 3g üzerinden görüntülü görüşme calisiyormu bu romda test Eden varmı

kartal2378

kartal2378

Üye
ben arayinca olmuyor 3g arama,ama beni arayinca karsi taraf oluyor,sizde de boylemi arkadaslar

kartal2378

kartal2378

Üye
Arama yaparken görüntü lü tuşuna basarsan arıyor bende
tamam ariyor da tam baglanirken kamera goruntusu kapanip normal arama seklinde oluyor.ama karsi taraf beni 3g arayinca hicbir sikinti yok

tdd46

tdd46

Üye
tamam ariyor da tam baglanirken kamera goruntusu kapanip normal arama seklinde oluyor.ama karsi taraf beni 3g arayinca hicbir sikinti yok
Detaylı irdelemedim arama yapinca kapadım karşıdaki açmadan.sadece var mı diye test ettim. Şuan ki sorunum sistemin ekran kadar şarj yemesi onu çözmeye bakıyorum

abuzer0006

Üye
beyler yukleme bitti ancak hattı getiremedim yardımmm
beyler yukleme bitti ancak hattı getiremedim yardımmm
telefon gitti yaaaaa:bigstar:boeeffla-kernel 7.1 beta6 da yukledim 7 de yukledim gelmiyor blekotada hemen geliyordu anlamadım acil yardım arkadaslar

ekremesiroglu

Üye
bende de olmuştu. Modem flashlayın gelecektir.

Son düzenleme:

abuzer0006

Üye
kardeş modem dosyasını indirdim flashlarken hata veriyor e:error in\data\media\0\modem.zip

tdd46

tdd46

Üye
kardeş modem dosyasını indirdim flashlarken hata veriyor e:error in\data\media\0\modem.zip
cwm ile dene istersen philiz bende de kimi zaman sorn yapıyor . Gerçi ne kullandığını bilmiyorum ama :)

abuzer0006

Üye
yaaa kardeşim roomu yuklemeden once super wipe ve mega wipe yaptım ondan yapmış olabilirmi şimdi blekota yukledim ondada gelmedi

tdd46

tdd46

Üye
Olur oyle seyler imei sorgula ne diyor
Olur oyle seyler imei sorgula ne diyor

wandam_17

wandam_17

Üye
beyler şu klavyedeki otomatik düzeltmeyi nasıl kaldıracagim. boşluk tuşuna bastığımda kelimeyi kendisi duzeltiyor.klavye ayarlarına ingilizce.

abuzer0006

Üye
353516000067924/01 yardımm lütfen hat gelmiyor

ekremesiroglu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: wandam_17 ve morki05
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar hangi versiyonu daha iyi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hmm tm kardeşim ben ilkinde yüklemiştim ama hangi versiyonunu yükledim bilmiyodum telefon çok ısınıyordu sence neden olabilir

• Beğen
Tepkiler: morki05

Üst Alt