ÇalışıyorArkadaslar 3g üzerinden görüntülü görüşme calisiyormu bu romda test Eden varmı
TeşekkürlerCa
Çalışıyor
Arama yaparken görüntü lü tuşuna basarsan arıyor bendeben arayinca olmuyor 3g arama,ama beni arayinca karsi taraf oluyor,sizde de boylemi arkadaslar
tamam ariyor da tam baglanirken kamera goruntusu kapanip normal arama seklinde oluyor.ama karsi taraf beni 3g arayinca hicbir sikinti yokArama yaparken görüntü lü tuşuna basarsan arıyor bende
Detaylı irdelemedim arama yapinca kapadım karşıdaki açmadan.sadece var mı diye test ettim. Şuan ki sorunum sistemin ekran kadar şarj yemesi onu çözmeye bakıyorumtamam ariyor da tam baglanirken kamera goruntusu kapanip normal arama seklinde oluyor.ama karsi taraf beni 3g arayinca hicbir sikinti yok
cwm ile dene istersen philiz bende de kimi zaman sorn yapıyor . Gerçi ne kullandığını bilmiyorum amakardeş modem dosyasını indirdim flashlarken hata veriyor e:error in\data\media\0\modem.zip

Tek bildiğim yöntem ilkönce stockrom yani orj rom yüklemek sonra da tekrar root yapman353516000067924/01 yardımm lütfen hat gelmiyor
beyler şu klavyedeki otomatik düzeltmeyi nasıl kaldıracagim. boşluk tuşuna bastığımda kelimeyi kendisi duzeltiyor.klavye ayarlarına ingilizce.
kardeş modem dosyasını indirdim flashlarken hata veriyor e:error in\data\media\0\modem.zip
Final versiyonu fixlendi tavsiye ederimarkadaşlar hangi versiyonu daha iyi