D&R Alışveriş hakkında bilgi verin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İşte şube kapalı olduğundan takip girilmemiş olabilir ya da şu an taşımada bilmiyorum. :D Salı günü elinde olur ya herhalde.
:D ben de anlayamadim taşımada mı yoksa hala d&r da da kargoyami verilecek :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tedarik: Satıcının, ürünü henüz kargoya vermediği anlamına gelir.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Tedarik: Satıcının, ürünü henüz kargoya vermediği anlamına gelir.
Abi simdi tedarik kalkmis kargoya verildi yaziyor ama kargo bilgileri girilmemis bende musteri hizmetlerini aradim pazar gunu oldugu icin boyle pazartesi verilir dedi merakim urun verildimi kargoya yoksa hala verilmedide pazartesimi verilecek sacma bi sistem degilmi verilmediyse niye verildi diyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu satıcılar anlaşmalı kargo firmaları ile çalışıyor. Kargo firmaları gönderileri/ürünleri genelde tesellüm fişi ile teslim alıp, daha sonra ürüne gönderim aşamasında fatura düzenler ve takip numaraları oluşturur. Pazar günü tatil olduğu için dağıtım ve kayıt olmaz. Bu nedenle tüketicinin endişesini gidermek için 'kargoya verildi' ibaresini kullanıyorlar. Yani ürün gerçek zamanlı olarak dağıtıma çıktığında bilgiler güncelleşir merak etme.

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Su anda tasinmiho yani hala yatiyo urun orda bende geliyomu acaba diye dusunmustum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: avast
0MG90

0MG90

Üye
Yurt dışı değiş Surdışı :D Transfer merkezleri işte orası indir-yükle yerleri

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ahahah sogukta okuyamamisim demekki bende yurt disina niye gidiyo dedim :D
Bu çakal yurt içi kargo ankara istanbul tasimasina 1 gun diyo guya bu yavaslikla bana anca carsamba gelir :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Ahahah sogukta okuyamamisim demekki bende yurt disina niye gidiyo dedim :D

Bu çakal yurt içi kargo ankara istanbul tasimasina 1 gun diyo guya bu yavaslikla bana anca carsamba gelir :D
Telefonunu çizdirmemeye çalış, bende kılıf alıcam yarın :D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
rockandroll

rockandroll

Üye
D&R gibi bir sitenin müşterisini mağdur edeceğini sanmıyorum umarım etmez de bence müşteri hizmetlerini aramalısınız.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
aradım hocam geldi ürün internette çok şikayet vardı o yüzden aramıştım sorun olmaz şikayet edin yenileriz dedi