S3 4.1.2 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

domergue

Üye
    Konu Sahibi
S3 4.1.2 Yardım
Arkadaşlar merhaba;

bu konu daha önce açılmış fakat benim gibi acemiler için bikez daha emeginizi esirgememenizi rica ediyorum.Yurtdışından gelme s3 var.4.3 e yükselttim odin ile şimdi cihazım çok kasıyor..4.1.2 ye geçincede ımeı uçuyor deniyor.4.1.2 yyi nerden indirebilirim ımeı uçmaması için neyapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncelikle telefonun tam modelini yazarmısın. 9300'mü 9305'mi :hmmm

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Cihazda root yaptın mı? İstediğin işlemler için root yetkisi gerekli.

domergue

Üye
    Konu Sahibi
i9300 abi anabant buugmj3

domergue

Üye
    Konu Sahibi
root nedir tam bilmiyorum ama cihazın menüsünden yazılım güncelle dediğim zaman cihazınız modifiye edildi güncellemeleri mevcut değil yazıor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
root nedir tam bilmiyorum ama cihazın menüsünden yazılım güncelle dediğim zaman cihazınız modifiye edildi güncellemeleri mevcut değil yazıor
Sen benim dediğimi yap kardeşim bu işlemlere yabancı iseniz videoyu izleyin olmadı size daha detaylı yazmaya çalışırım.

domergue

Üye
    Konu Sahibi
:( video türkçe olaydı sizi uğraştırmazdım abi ya anlamakta güçlük çekiyorum hakkını helal et seni uğraştırıyorum

Sen benim dediğimi yap kardeşim bu işlemlere yabancı iseniz videoyu izleyin olmadı size daha detaylı yazmaya çalışırım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öcelikle imei silinsin önemi yok I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip sürümünü bulman gerekli bulduklarımın hepsi silinmiş bakıyorum şu an az bir işim var sende ara bu romu kur.

domergue

Üye
    Konu Sahibi
Öcelikle imei silinsin önemi yok I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip sürümünü bulman gerekli bulduklarımın hepsi silinmiş bakıyorum şu an az bir işim var sende ara bu romu kur.
arkadaşlar arşivinde olan varmı bu dosya

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

domergue

Üye
    Konu Sahibi
Sanmam yinede olan varsa paylaşabilir bu rom bulamazsan bu romun modem dosyasını Odin ile yüklersen de imei sorunun gider :oke:

I9300XXELLB_I9300OJVELL3_I9300XXELLA_HOME.tar bu olmazmı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşlar merhaba;

bu konu daha önce açılmış fakat benim gibi acemiler için bikez daha emeginizi esirgememenizi rica ediyorum.Yurtdışından gelme s3 var.4.3 e yükselttim odin ile şimdi cihazım çok kasıyor..4.1.2 ye geçincede ımeı uçuyor deniyor.4.1.2 yyi nerden indirebilirim ımeı uçmaması için neyapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bahsettiğin kasma olayı ram yetersizliğinden oluyodur.
4.1.2 yerine cm12 yükleyebilirsin ram kullanımı yok denecek kadar az ama imei konusunda birsey diyemem, imei yedeği alırsan sorun olmaz heralde

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bahsettiğin kasma olayı ram yetersizliğinden oluyodur.
4.1.2 yerine cm12 yükleyebilirsin ram kullanımı yok denecek kadar az ama imei konusunda birsey diyemem, imei yedeği alırsan sorun olmaz heralde
Cm12 çıktımı s3 için

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Şimdi kurdum ancak klavye çalışıyor gapps kurdum gmail Sunucu bağlantı ları yapılamıyor, beta sürümlere kadar beklemek lazım,

Takipçi Satın Al

Üst Alt