Kartal koltuğu son nefeste kurtardı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Kartal koltuğu son nefeste kurtardı!
Süper Lig'de 25. hafta müthiş bir mücadele ile başladı. Özellikle ikinci yarıda her iki takımın da sürekli gol aradığı, temponun bir an bile azalmadığı maçta Beşiktaş, Ankara'da 3 puanı son saniyede Bobo ile kazandı ve 137 hafta sonra oturduğu zirve koltuğunu bu hafta da bırakmadı.

NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR..

Turkcell Süper Lig'de 4 yıl aradan sonra liderliği yakalayan Beşiktaş'ta Bobo, Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosunda yer aldı.

Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları bulunan Cisse ve İbrahim Kaş'ın yokluğunda golcü oyuncu Bobo, 18 kişilik maç kadrosuna alınırken, Schildenfeld de Ankara'ya getirilmesine karşın teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kadroya alınmadı.

Gençlerbirliği maçı öncesinde Beşiktaş'ta 2 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre ve Serdar Özkan, başkentte kart gördükleri takdirde ligin 26. haftasında Trabzonspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş, sahaya üzerinde, ''Bağışlanan her organ, kurtarılan bir hayattır'' pankartıyla çıktı.

-GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ-
Gençlerbirliği, Beşiktaş karşılaşmasına 1 oyuncusundan yoksun çıktı. Kasımpaşa maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Engin, Beşiktaş'a karşı forma giyemedi.

Karşılaşmada biletler 30, 50 ve 60 YTL'den satılırken, başkent kulübünün yöneticileri, jest yaparak, Beşiktaşlı taraftarlarla stadı yarı yarı paylaştı. Siyah-beyazlılar, kendilerine ayrılan tribünleri büyük oranda doldururken, Gençlerbirliği tarafında ise büyük boşluklar göze çarptı. Gençlerbirliği'nde, devre arasında takım bulmasına istenen, ancak yeniden yuvaya dönen Erkan Özbey'e, teknik direktör Mesut Bakkal, Beşiktaş maçının 18 kişilik kadrosunda yer verdi.

Büyük bir yoğunluğun yaşandığı protokol tribününde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav karşılaşmayı yanyana izlediler.

VE MAÇ..

GENÇLERBİRLİĞİ: 1 - BEŞİKTAŞ: 2

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Yunus Yıldırım x, Alper Ulusoy x, Serkan Akarca x

Gençlerbirliği: Recep x, Erhan x, El Saka xxx, Traore xx (Dk. 80 Tuna x), Hakan x, Burhan xx (Dk. 90 Mehmet Akyüz ?), Kerem xxx, Mehmet Nas xx, Mehmet Çakır x, Isaac xx, Okan xx (Dk. 90 Kahe ?)

Beşiktaş: Rüştü x, Ali Tandoğan x, Gökhan xx, Baki x, İbrahim Üzülmez x, Serdar Özkan x (Dk. 73 Bobo xxx), İbrahim Toraman xxx, Delgado xxx, Tello xx, Holosko x, Nobre xx

Goller: Dk. 60 İbrahim Toraman, Dk. 90 Bobo (Beşiktaş), Dk. 69 Kerem (Gençlerbirliği)

Sarı Kartlar: Dk. 51 Mehmet Nas, Dk. 78 Traore, Dk. 88 El Saka (Gençlerbirliği), Dk. 90 Gökhan (Beşiktaş)

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR..

Turkcell Süper Lig'de, Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında yapılan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

6. dakikada Tello'nun sağ taraftan kullandığı köşe atışında doğrudan kaleye giden top, üst direğe çarparak oyun alanına döndü ve savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

23. dakikada atılan uzun pasla savunmanın arkasında topla buluşan Mehmet Çakır'ın ön direğe gönderdiği topa Okan ve Burhan'dan önce müdahale eden Baki tehlikeyi önledi.

34. dakikada ceza alanında Holosko'nun kafayla indirdiği topa sağ çaprazdan Delgado yerden sert ve düzgün bir vuruş yaptı. Ancak kaleci Recep tehlikeyi ayaklarıyla önlemeyi başardı.

45. dakikada Burhan'ın sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ön direkte Okan'ın kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Turkcell Süper Lig'de 25. haftanın ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 yendi.

51. dakikada Nobre-Delgado paslaşmasında, ceza alanında topla buluşan Delgado'nun sert şutunda, top yan direkten döndü.

53. dakikada Mehmet Çakır'ın serbest atıştan ceza alanına gönderdiği topa penaltı noktası üzerinde Erhan'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.

60. dakikada Tello'nun sağ taraftan kullandığı serbest atışta, ön direkte kaleci Recep'ten önce topa müdahale eden İbrahim Toraman, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.

69. dakikada Okan'ın kafayla ceza alanına gönderdiği top, Baki'nin kafa müdahalesiyle ceza yayı üzerinde Kerem'in önünde kaldı. Bu futbolcunun topun gelişine yaptığı yerden sert vuruşta, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

82. dakikada kafalardan seken topu ceza yayı üzerinde bulan Mehmet Çakır, düşerken çok sert vurdu, ancak meşin yuvarlak az farkla yandan dışarıya gitti.

90. dakikada Tello'nun sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanında oluşan karambolde topu önünde bulan Bobo, düzgün ve sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-1.

Karşılaşma lider Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
hellal olsun boboma ben macı bizzat kendım evde izledım bjk güzel oynamadı ama yine bir penaltımız verilmedi ama allahın adaleti ki sonra da golümüzü attııkk:coold:

xbetterx

xbetterx

Üye
Evet arkadaşım dediklerine katılıyorum, yan hakem bayrağını kaldırmasına rağmen orta hakem vurdumduymaz bir tavır sergiledi. Ağızlarında mikrofon, kulaklarında kulaklık ? Ne işe yarıyor acaba onlar süs niyetine mi takmışlar anlamadım. Penaltımız öyle heba oldu ama Allah'tan Bobo golümüzü attıda maçı kurtardı. Golden sonra Gökhan Zan'ın "Yukarda Allah var Allah" deyişini dudaklarını okuyarak gayet net gördüm.
Tebrikler Beşiktaş'ım

leiche

leiche

Emekli Yönetici
valla ben şu ana kadar 1--1 biliyordum
okuyunca cok sevindim
yasasın B J K

karides

Üye
Yukarıda Allah var tabi, hakem hatalır olamasa bugün ikinciyle aramızda enaz 5 puan fak vardı be. Valla bu maç bende kısık bir ses ve ağrıyan bir omuz bıraktı ki Beşiktaşıma helal olsun.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Tebrikler.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
çak karides kutlayalım bunu :walk::dance:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beşiktaşın bu sezon son saniyelerde kazandığı maçı 4.macı .Üstelik beşiktaş gerçekten çok kötü top oynuyor.Beşiktaşın bu tempoyla ve oynuyLa asla şampiyon olacağına inanmıyorum.Devamlı şans gülmez.Kazandıkları için tebrikler

leiche

leiche

Emekli Yönetici
önemli olan güzel oynamak değil puan almaktır
güzel oynayan elbette karsılıgını alır
ama kötü oynadıgındada puan alabilmek tecrübedir
ve bunun dewamı gelir

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Beşiktaşın bu sezon son saniyelerde kazandığı maçı 4.macı .Üstelik beşiktaş gerçekten çok kötü top oynuyor.Beşiktaşın bu tempoyla ve oynuyLa asla şampiyon olacağına inanmıyorum.Devamlı şans gülmez.Kazandıkları için tebrikler

ya fenerbahceye ne demeli diablos bursa macında 3 puan ankaragücü macında 2 puan bıraktınız ve hala bize kafa tutuyosunuz sizi anlamıyorum vallla bende bu oyunla kazandıgı maclarla fenerbahceye hıc sampıyonluk sansı tanımıyorum:deal::nono::islik

karides

Üye

Ya bişey sorabilir miyim? Maçın 61. dakikasının 53. saniyesi ile 90. dakikasının 53. saniyesi arasında ne fark var. İkisi de aynı maçın zaman dilimi değil mi? Beşiktaş oynadığı tüm maçların 90. dakikasında galip gelse şampiyon sayılmayacak mı?
Beşiktaşın bu sezon son saniyelerde attığı gollerle 4. maçını kazanması ancak ve ancak gurur kaynağıdır. Demek ki kondisyonerleri aldıkları parayı sonuna kadar helal etemeye çalışıyorlar; demek ki tüm takım, maçın son dakikalarında rakip yerde sürünürken ayakta durabilecek kadar dinç; demek ki tüm takım şampiyonluğa inanmış ki, ne taraftarı 89. dakikada umudu yitiriyor , ne de futbolcular.

Siz bu yazdıklarıma şans; bense inanç diyorum arkadaşlar, inanç. Ben her zaman 90. dakikada gol atan takımı takdır etmişimdir. M.Uhited 1996'da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğunda, kimse bu kupanın hakkı Bayern'in dememişti. Herkes helal olsun demişti, hatırlatırım.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Ya bişey sorabilir miyim? Maçın 61. dakikasının 53. saniyesi ile 90. dakikasının 53. saniyesi arasında ne fark var. İkisi de aynı maçın zaman dilimi değil mi? Beşiktaş oynadığı tüm maçların 90. dakikasında galip gelse şampiyon sayılmayacak mı?
Beşiktaşın bu sezon son saniyelerde attığı gollerle 4. maçını kazanması ancak ve ancak gurur kaynağıdır. Demek ki kondisyonerleri aldıkları parayı sonuna kadar helal etemeye çalışıyorlar; demek ki tüm takım, maçın son dakikalarında rakip yerde sürünürken ayakta durabilecek kadar dinç; demek ki tüm takım şampiyonluğa inanmış ki, ne taraftarı 89. dakikada umudu yitiriyor , ne de futbolcular.

Siz bu yazdıklarıma şans; bense inanç diyorum arkadaşlar, inanç. Ben her zaman 90. dakikada gol atan takımı takdır etmişimdir. M.Uhited 1996'da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğunda, kimse bu kupanın hakkı Bayern'in dememişti. Herkes helal olsun demişti, hatırlatırım.

aynen dostummm katılıorum sana zaten kım ne derse desın bu sene sampiyonuzzz liverpooll milan macına ne demeli adamlar 3-0 yenilio ama bir bakıosun ki macı 3-3 yapmıslar ve penaltılarda da kupayı aldılar ordakı kupada istanbulun sansıydı:islik:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici

helal karides;) dostumsun be:oke:

POWER

POWER

Üye
Karides abim açıklamış zaten gerisi boş!

POWER

POWER

Üye
ekstra olarak tartışma yaratacak yorumlardan vazgeçsen artık diyorum ha ne dersin?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Söylediğimin neresinde tartışma yaratacak bir kelime yada söz var anlamış değilim? Beşiktaşın 4.maçı son saniyelerde kazandığı maç ve çok kötü top oynadığını bizzat ben söylemiyorum istatistikler ve yorumcularda söylüyor.Bende bunu izah ettim.Bunun neresi sorun yada problem ? Kendi yorumLarımızı ılımlı bir şekilde ifade etmek problem olmasa gerek..Ve sonunda da gerekeni söylemişim.No coment

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bu haftada lider olmanıza izin verdik.
hadi iyisiniz gene :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...