Haber Windows Store Gift Card 25 TL = 10 TL :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Windows Store Gift Card 25 TL = 10 TL :)
Arkadaşlar merhaba, elimde 25'TL lik gift card'lar var. Almak isteyenlere 10 TL'ye satacağım. Almak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Gift Card, Windows Store, Windows Phone, XBOX 360, XBOX One mağazalarında geçerlidir.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

emz

emz

Üye
Abi nasıl satıyorsun?

emz

emz

Üye
Eğer nasıl ödeyeceğimi söylersen alabilirim. Ama hani banka hesabım yok. Hani başka bir yol varsa sana öderim:)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eğer nasıl ödeyeceğimi söylersen alabilirim. Ama hani banka hesabım yok. Hani başka bir yol varsa sana öderim:)
Ptt ile Kapıda kontrollü ödeme seçeneği var. Ürünü alıyorsun paketi açıyorsun, ürün istediğin şeyse ödemeyi paketi getiren elemana yapıyorsun. Oda ptt şubesine parayı veriyor. Alıcıda bulunduğu il/ilçe/köy ptt şubesine gidip parasını alıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
emz

emz

Üye
Ptt ile Kapıda kontrollü ödeme seçeneği var. Ürünü alıyorsun paketi açıyorsun, ürün istediğin şeyse ödemeyi paketi getiren elemana yapıyorsun. Oda ptt şubesine parayı veriyor. Alıcıda bulunduğu il/ilçe/köy ptt şubesine gidip parasını alıyor. :)

O zaman alırım :D

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ptt felan biraz zor olabilir ama, sadece 10 lira için ve bir kod sonuçta size vereceğim :) Paypal'a ödeme ile yapabiliriz, zaten beni de araştırabilirsiniz forumda, Windows Phone mağazasında da Osman Özer Öz diye aratırsanız uygulamalarımı görebilirsiniz. Benim tek amacım windows phone kullanıcılarına biraz katkıda bulunmak.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar ptt felan biraz zor olabilir ama, sadece 10 lira için ve bir kod sonuçta size vereceğim :) Paypal'a ödeme ile yapabiliriz, zaten beni de araştırabilirsiniz forumda, Windows Phone mağazasında da Osman Özer Öz diye aratırsanız uygulamalarımı görebilirsiniz. Benim tek amacım windows phone kullanıcılarına biraz katkıda bulunmak.

Paypal hesabı açabilirim o zaman. Ben alırım bugün :)

emz

emz

Üye
Ben hesabı hazırladım. İsterseniz bilgileri pm atın ben akşama kadar para transferini yapayım :)

bayon

Üye
aynı şekilde almaktan vzgeçen olursa hazırım bende almaya
her turlu sekilde odeme yapabilirim :)

emz

emz

Üye
aynı şekilde almaktan vzgeçen olursa hazırım bende almaya
her turlu sekilde odeme yapabilirim :)

Konu açılınca görmenin faydaları :D Bakalım osman abi dönsün ben almaya çalışıcam. Eğer olmazsa sana söylerim hemen :)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, daha önce gift card kullanan var mı aranız da ? Benim elimde 25 karakterli kodlar var. Bu işinizi görüyor değil mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar merhaba, daha önce gift card kullanan var mı aranız da ? Benim elimde 25 karakterli kodlar var. Bu işinizi görüyor değil mi
Evet o kodu telefondaki Cüzdan uygulamasına tanımlayınca mağazadan alış veriş yapılabiliyor.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Evet o kodu telefondaki Cüzdan uygulamasına tanımlayınca mağazadan alış veriş yapılabiliyor.
Teşekkürler.

Tamamdır o zaman paypal ile ödeme yapabilirim diye arkadaşlar :)
Elimde 3 adet 25'Tl lik gift card var. 10 Tl'ye almak isteyenler özelden iletişime geçebilir.

emz

emz

Üye
Teşekkürler.

Tamamdır o zaman paypal ile ödeme yapabilirim diye arkadaşlar :)
Elimde 3 adet 25'Tl lik gift card var. 10 Tl'ye almak isteyenler özelden iletişime geçebilir.

Abi 3' ünü de alabilirim :D Tabii sen verirsen. Ben seve seve bugün akşam 21:00'dan sonra gönderirim parayı. Sen tamam de yeter :)

tanyyy

Üye
dvlup ? çokta düşürme piyasasını :D

bayon

Üye
3 unu niye alıyosunuz ya diğer insanlarda faydalansın

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
WP kullansaydim iyi bit firsatmis

emz

emz

Üye
Beyler dağılın. O kodları Ben alacam :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt