Ptt ile Kapıda kontrollü ödeme seçeneği var. Ürünü alıyorsun paketi açıyorsun, ürün istediğin şeyse ödemeyi paketi getiren elemana yapıyorsun. Oda ptt şubesine parayı veriyor. Alıcıda bulunduğu il/ilçe/köy ptt şubesine gidip parasını alıyor.Eğer nasıl ödeyeceğimi söylersen alabilirim. Ama hani banka hesabım yok. Hani başka bir yol varsa sana öderim![]()

Ptt ile Kapıda kontrollü ödeme seçeneği var. Ürünü alıyorsun paketi açıyorsun, ürün istediğin şeyse ödemeyi paketi getiren elemana yapıyorsun. Oda ptt şubesine parayı veriyor. Alıcıda bulunduğu il/ilçe/köy ptt şubesine gidip parasını alıyor.![]()

Paypal'a ödeme ile yapabiliriz, zaten beni de araştırabilirsiniz forumda, Windows Phone mağazasında da Osman Özer Öz diye aratırsanız uygulamalarımı görebilirsiniz. Benim tek amacım windows phone kullanıcılarına biraz katkıda bulunmak.Arkadaşlar ptt felan biraz zor olabilir ama, sadece 10 lira için ve bir kod sonuçta size vereceğimPaypal'a ödeme ile yapabiliriz, zaten beni de araştırabilirsiniz forumda, Windows Phone mağazasında da Osman Özer Öz diye aratırsanız uygulamalarımı görebilirsiniz. Benim tek amacım windows phone kullanıcılarına biraz katkıda bulunmak.

aynı şekilde almaktan vzgeçen olursa hazırım bende almaya
her turlu sekilde odeme yapabilirim![]()
Bakalım osman abi dönsün ben almaya çalışıcam. Eğer olmazsa sana söylerim hemen 
Evet o kodu telefondaki Cüzdan uygulamasına tanımlayınca mağazadan alış veriş yapılabiliyor.Arkadaşlar merhaba, daha önce gift card kullanan var mı aranız da ? Benim elimde 25 karakterli kodlar var. Bu işinizi görüyor değil mi
Teşekkürler.Evet o kodu telefondaki Cüzdan uygulamasına tanımlayınca mağazadan alış veriş yapılabiliyor.

Teşekkürler.
Tamamdır o zaman paypal ile ödeme yapabilirim diye arkadaşlar
Elimde 3 adet 25'Tl lik gift card var. 10 Tl'ye almak isteyenler özelden iletişime geçebilir.
Tabii sen verirsen. Ben seve seve bugün akşam 21:00'dan sonra gönderirim parayı. Sen tamam de yeter 
dvlup ? çokta düşürme piyasasını![]()
3 unu niye alıyosunuz ya diğer insanlarda faydalansın