Vay anasını be!Bi arkadaş yazmış salı günü huawei g7 telefonumu %100 şarjda kullanmaya başladım çok oyun oynayan birisiyim ve cuma günü saat 15.00 de şarjım %17 kaldı demiş
neymiş bu G7 bugün gidip bakacağım. Arkadaşın bir ekran görüntüsü aliverseymis keşke
valla çok merak uyandirdi bende.
kötü niyetten değil değil 4 gün kullanılabilir olması dikkatimi çekti 
Normal kullanimda gidebilir ama oyun falan o kadar gidecegini sanmiyorumVay anasını be!neymiş bu G7 bugün gidip bakacağım. Arkadaşın bir ekran görüntüsü aliverseymis keşke
valla çok merak uyandirdi bende.
kötü niyetten değil değil 4 gün kullanılabilir olması dikkatimi çekti
![]()
Biliyorumda internet olmaz taksit lazim bize bidr babam buyuk istiyo minimum ekran 5.5 inc olmasi lazim1000 TL bütçe varsa internetten paralel ithalat sıfır G2'lere bakabilirsin.
Evet bende bi yonden bende oyle dusunuyorum gerci huawei de pek oyun performansi yok ama fiyat farki var onemli olan kamera ve ekranin netligi parlakligi birde tabiki hizli olcak kasma yapmamasi lazim oyleBabanın fazla oyun oynayacağını sanmıyorum. O yüzden Zenfone 6 almasını öneririm.
Aynen bencede ama fiyat farki olunca babam yanasmadiG7 kesinlikle daha mantıklı bir seçim olurdu. Hayırlı olsun.
Zenfone 6 otg desteklemiyor malesef bu arada hayirlisi olsun bende g3 beat aldim turkcellden site uzerinden 2gune elimde olur bence ozeliklerine ve fiyatina gore cok mantikli bir secim yapmissinAynen bencede ama fiyat farki olunca babam yanasmadi![]()
Birde zenfone 6 da otg varda 1 TB harici disk taktim gormuyor normalmidir
