OnurYurdakul
Üye
Var ama görüntülü arama yok !!1320 de ön kamera yok mu ?
Var ama görüntülü arama yok !!1320 de ön kamera yok mu ?
yapacak bişey yok pil 1320 artısı olduğu gibi L625 artısı grnu goruşme.Var ama görüntülü arama yok !!
babama bu fiyatı sunmam gerekadamı hala ikna edemedik dokunmatik telefon kullanmaya
![]()

o değil de anneme söyledim, annem hemen al al sudan ucuz dedi, verdik siparişi şaka makaben ettim bile. samsung star kullanıyor hala inatla. dün akşam gösterdim yarın alıyım dedi.![]()
artık babama yıl başı hediyesi oldu, sürpriz olacak sıkıysa kullanmasın, her türlü teknik desteği sağlayacak oğlu var burda 
o değil de anneme söyledim, annem hemen al al sudan ucuz dedi, verdik siparişi şaka makaartık babama yıl başı hediyesi oldu, sürpriz olacak sıkıysa kullanmasın, her türlü teknik desteği sağlayacak oğlu var burda
![]()

ya babamın zaten 1gb ram ile yapacağı bişi yokki, adama whatsapp yükleyelim bi de facesine bakınabilsin yetecek ona512 ramden çekindim başta ama 299tl ye fazla bile![]()

ya babamın zaten 1gb ram ile yapacağı bişi yokki, adama whatsapp yükleyelim bi de facesine bakınabilsin yetecek ona![]()
benim babamin bile facesi whatapi yok3310 Al Babana 10 sene rahat gider anıl.benim babamin bile facesi whatapi yok
nokia var zati c6.01[emoji1]3310 Al Babana 10 sene rahat gider anıl.
oda bir nokia şonuçta 3310 reyiz..nokia var zati c6.01[emoji1]
Nokia zaten artık yok...Abi Bi konuya değinelim 1320 ile görüntülü arama yapılmıyor. Ama 625de yapıyorum 1320 128 gb hafiza desteklemiyor ama 530 destekliyor.nokia bir kez daha bitmiştir benim için ....
3310 napsin adam [emoji1] yetiyo c6oda bir nokia şonuçta 3310 reyiz..
Nokia zaten artık yok...
ya babamın zaten 1gb ram ile yapacağı bişi yokki, adama whatsapp yükleyelim bi de facesine bakınabilsin yetecek ona![]()
valla mağazada tabi bulabilirsiniz, internetten siparişi verince "k.kartı online ödeme (tek çekim)", "kapıda k.kartı ile ödeme (taksit imkanı)" (ama cep telefonu olunca bence yapamazlar), ve "kapıda nakit ödeme" imkanları ile gönderiyorlar. işin daha da güzeli kargo yok, adamlar kendi getiriyor ve teslimat günü ve saatini de sen seçiyorsun. ben sabahın köründe verdim ve teslimat için bugünü seçtim, şimdi sipariş özetine girdiğimde araçta/adreste yazıyordirek ankara carrefour da bulabilir miyim ki bunu? illa sipariş mi vermek gerek yoksa?
bekliyorum bakalımvalla mağazada tabi bulabilirsiniz, internetten siparişi verince "k.kartı online ödeme (tek çekim)", "kapıda k.kartı ile ödeme (taksit imkanı)" (ama cep telefonu olunca bence yapamazlar), ve "kapıda nakit ödeme" imkanları ile gönderiyorlar. işin daha da güzeli kargo yok, adamlar kendi getiriyor ve teslimat günü ve saatini de sen seçiyorsun. ben sabahın köründe verdim ve teslimat için bugünü seçtim, şimdi sipariş özetine girdiğimde araçta/adreste yazıyorbekliyorum bakalım
Bu akşam gidip bakayım yaktığım benzine değsin bari baya uzak burdan carrefour.
yoksa bi şekilde kredi kartı ile aldıracağımBabam biraz takıntılıdır o konuda kredi kartı bilgilerini sitelere girmiyor. Eski kafa derler ya o hesap.Bu akşam gidip bakayım yaktığım benzine değsin bari baya uzak burdan carrefour.
yoksa bi şekilde kredi kartı ile aldıracağım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gitmenize gerek yok aslında.
Ticari kredi kartı olmadıktan sonra hiçbir şekilde taksitle telefon alınamıyor. İster tek çekim kredi kartı, isterseniz nakit ödeyebilirsiniz.ha bu kapıda ödemeye dikkat etmemişim. direk tek çekim mi yapıyorlar yoksa taksitlendirme var mı telefona bunlarda?
Ticari kredi kartı olmadıktan sonra hiçbir şekilde taksitle telefon alınamıyor. İster tek çekim kredi kartı, isterseniz nakit ödeyebilirsiniz.
@ceza87 'nin dediği gibi teslimat günü ve saatini istediğiniz gibi seçebilirsiniz.anladım çok teşekkürler. zaten gitsemde aynı şekilde ödenecek. siparişi veriyim babam geldiğinde yarın gelir umarım.