saol kardeşim de rica etsem biraz daha açarmısın lütfen cm 12 nedir konuya bıraz fransızım da![]()
yani once format at sonra rom u yukjle mi diyorsun ?
kardeşim zaten bu site yani senın onerdıgınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrom ındırmıyor mu
indirdim tel hafızana kopyaladım
ayrıca
Rom
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunlarda bi açıklama yok kb kafanı şişirdim basta da dediğim gibi konuya bıraz fransızım

tamam kardeşim jeton yeni düştü anladım cm11 dı once su an onerdıgın cm 12 onu yuklememi onerıyorsun son bı rıcam var sendenBuradaki anlatımı uygula sadece recoveryden linkteki romu yükle
Rom
Gapps
tamam kardeşim jeton yeni düştü anladım cm11 dı once su an onerdıgın cm 12 onu yuklememi onerıyorsun son bı rıcam var senden
-Yes-Hipe all user data yı secıp tekrar aynı yerden ynı işlemlere devammı etmem gerekıyor bunuda soylersen cok makbule gecer allah razı olsun senden sımdıden tesekkur ederım ..
eyvalla abi bu arada yaşını yeni fark ettım cok sağol adamsın bi tanesin seviliyorsun
abi valla bu son
az once cm 12 yi onerdın sankı
ikiside 4.4.4 mü
şimdi cynogenmod da cm11 i mi kurayim yoksa sonra gonderdiğin link teki cm 12 yimi
cok hayır duası alırsın![]()

eyvallah abi
-Yes-Hipe all user data yı sectım format attı yine aynı ekran gelıyor abı
-no
-Yes-Hipe all user data
advanced yıne yok![]()
Bu konu hakkında bana yardım eder mîsinNuhatd senin tel brick olmuş googledan bak
merhabalar.. android 4.4.4 cyenongemod da görüntülü arama özelliği var mı varsa nasıl yapılır. teşekkürler

2 aydır cm 12 kullanıyorum daha birdün sapıttığını görmedim tek sıkıntısı müzik uygulaması çok sık hata veriyo başka bi sıkıntıda yok. CM 12 yüklerken 11 den 12 yükseltmeye çalışmayın CM 11 in kuruluşunu nasıl anlattıysam konuda aynı şekilde kurun forumda CM 12 için açılmış bi konu olduğu içi çok detaylı anlatmıyorum ancak 12 yükseltmek içinde saf bir ROM olmak zorunda. Bu arada sırf xposed yüklemek için bende CM 11 in son sürümünü baya bi araştırdım ancak bulamadım en son sürüm olarak şuanda Snapshot sürümden yararlanabilrsiniz.cm12 berbat bişey çıktı klayve falan açılmıyor ayrıca senın resimdeki paylaştığınla alakası yok dostum yüklediğin romun ismini verebilirmisin veya upload edermısın teşekkürler.