Galaxy S4 Mini İ9190 Cyanogenmod 11 Android KitKat 4.4.4 (Nightly)

Sponsorlu Bağlantılar

m33rz4

m33rz4

Üye
saol kardeşim de rica etsem biraz daha açarmısın lütfen cm 12 nedir konuya bıraz fransızım da :D
yani once format at sonra rom u yukjle mi diyorsun ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
saol kardeşim de rica etsem biraz daha açarmısın lütfen cm 12 nedir konuya bıraz fransızım da :D
yani once format at sonra rom u yukjle mi diyorsun ?

Buradaki anlatımı uygula sadece recoveryden linkteki romu yükle

Rom

Gapps

m33rz4

m33rz4

Üye
kardeşim zaten bu site yani senın onerdıgın rom ındırmıyor mu
indirdim tel hafızana kopyaladım
ayrıca
Rom

Gapps
bunlarda bi açıklama yok kb kafanı şişirdim basta da dediğim gibi konuya bıraz fransızım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kardeşim zaten bu site yani senın onerdıgın rom ındırmıyor mu
indirdim tel hafızana kopyaladım
ayrıca
Rom

Gapps
bunlarda bi açıklama yok kb kafanı şişirdim basta da dediğim gibi konuya bıraz fransızım

Ne açıklaması arıyorsun?
Bu konunun içinde yükleme talimatı varya :)
Neyse ben kafanı bulandırmıyım sen konudan indirdigini format islemindrn sonra yükle.

m33rz4

m33rz4

Üye
Buradaki anlatımı uygula sadece recoveryden linkteki romu yükle

Rom

Gapps
tamam kardeşim jeton yeni düştü anladım cm11 dı once su an onerdıgın cm 12 onu yuklememi onerıyorsun son bı rıcam var senden

-Yes-Hipe all user data yı secıp tekrar aynı yerden ynı işlemlere devammı etmem gerekıyor bunuda soylersen cok makbule gecer allah razı olsun senden sımdıden tesekkur ederım ..

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
tamam kardeşim jeton yeni düştü anladım cm11 dı once su an onerdıgın cm 12 onu yuklememi onerıyorsun son bı rıcam var senden

-Yes-Hipe all user data yı secıp tekrar aynı yerden ynı işlemlere devammı etmem gerekıyor bunuda soylersen cok makbule gecer allah razı olsun senden sımdıden tesekkur ederım ..

Yes dedikten sonra cihaz sıfırlanmıs olmalı tekrar birsey yapman gerekmez.

m33rz4

m33rz4

Üye
eyvalla abi bu arada yaşını yeni fark ettım cok sağol adamsın bi tanesin seviliyorsun :)
abi valla bu son :D
az once cm 12 yi onerdın sankı
ikiside 4.4.4 mü
şimdi cynogenmod da cm11 i mi kurayim yoksa sonra gonderdiğin link teki cm 12 yimi
cok hayır duası alırsın :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
eyvalla abi bu arada yaşını yeni fark ettım cok sağol adamsın bi tanesin seviliyorsun :)
abi valla bu son :D
az once cm 12 yi onerdın sankı
ikiside 4.4.4 mü
şimdi cynogenmod da cm11 i mi kurayim yoksa sonra gonderdiğin link teki cm 12 yimi
cok hayır duası alırsın :)

Cm12 5.01 sürüm yani cm11 ile alakası yok benim tavsiyem 12 ama yinede 11 denemek istiyorsan senin tercihin, ben ikisinide kullandım :)

m33rz4

m33rz4

Üye
eyvallah abi :)
-Yes-Hipe all user data yı sectım format attı yine aynı ekran gelıyor abı

-no
-Yes-Hipe all user data

advanced yıne yok :(

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
eyvallah abi :)
-Yes-Hipe all user data yı sectım format attı yine aynı ekran gelıyor abı

-no
-Yes-Hipe all user data

advanced yıne yok :(

Format attıktan sonra zip dosyalarını yukleyeceksin.
Advanced ne işe yarıyor niye arıyorsun onu?

m33rz4

m33rz4

Üye
dosya bozuk gıbı bısey dedi cm 12 yı yukle dedım hata verdi şimdi cm 11 i deniycem

advanced
seçeneğinden Wipe Cache Partition (Optional)işlemi neyse onu yapamıyorum işte abi onun için
ayrıca bende
ınstall zip from yerine
choose zip from/sd -card yazıyor

Son düzenleme:
cixx_bg

cixx_bg

Üye
Cm12 lollipop yuklu fakat ana ekranda iconlar cok buyuk duruyor cakma gibi gorunuyor. Samsungdabgoz hasinasi olmus. Gayet ufak ve HD ekran goruntusu var
Samsung lollipop rom dagitima baslatti. O rom uzerinde custom rom yapmalari daha mantikli ve samsung kendine has ozellikleride icrerisinde barindirmis olur. Touchwiz ara yuzude orjinal olur. Daha saglikli

kaptan23

kaptan23

Üye
Arkadaslar elinde cm11 olan varsa uplad edebilirmi

m33rz4

m33rz4

Üye
Kardeşim yine ben önceki sorunum cwm yoktu i yüzden mis :)
Şimdi de cm 12 geldi bana 11 in varsa final sürümü lazım eğer verebilirsen elinde varsa çok müteşekkir olurum şimdiden geçen defa yardımcı olduğun için teşekkür ederim kral adamsınız
4.4.4 cm 11 romu olan varmı arkadaşlar final olursa güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: mecitvardardarlı

mecitvardardarlı

Üye
Evet çok iyi olur banada lazım

ShockwavE30

Üye
cm12 berbat bişey çıktı klayve falan açılmıyor ayrıca senın resimdeki paylaştığınla alakası yok dostum yüklediğin romun ismini verebilirmisin veya upload edermısın teşekkürler.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
    Konu Sahibi
cm12 berbat bişey çıktı klayve falan açılmıyor ayrıca senın resimdeki paylaştığınla alakası yok dostum yüklediğin romun ismini verebilirmisin veya upload edermısın teşekkürler.
2 aydır cm 12 kullanıyorum daha birdün sapıttığını görmedim tek sıkıntısı müzik uygulaması çok sık hata veriyo başka bi sıkıntıda yok. CM 12 yüklerken 11 den 12 yükseltmeye çalışmayın CM 11 in kuruluşunu nasıl anlattıysam konuda aynı şekilde kurun forumda CM 12 için açılmış bi konu olduğu içi çok detaylı anlatmıyorum ancak 12 yükseltmek içinde saf bir ROM olmak zorunda. Bu arada sırf xposed yüklemek için bende CM 11 in son sürümünü baya bi araştırdım ancak bulamadım en son sürüm olarak şuanda Snapshot sürümden yararlanabilrsiniz.

ShockwavE30

Üye
extra olarak s5 teması varmış jeton sonradan düştü ama 4-5 rom sonradan farkettım. şuan cm11 snapshot yükledim temiz kurulum oldu sorunsuz açıldı.12 e güncelleme verdi tekrar 12 e alıp seninki gibi s5 teması çakıcam tema elinde varmı ? veya link ile yardımcı olabilirmisin

Takipçi Satın Al

Üst Alt