İki hafta önce Odtu, dun Hacettepe gecesi vardı. Her ikisinde de indirimlerden faydalandım. Gelirsen süper olur.İndirimler Gazililere özel yalnız![]()

aülüleri dışlıyonuz siz gelmiycem. gazililerin durağında duruyorum diye bana gözleriyle dayak atıyorlar
Gel la koparız. 
Bakıyım duruma göre![]()
Gelecek olursan haber ver. Orada goruşuruz. Benlik değil öyle ortamlar :/

Kadınlar yüzünden o fiyatların kaç katını harcıyorsun farkında değil misinLan ben o fiyatlara kristal pavyona gider alem yaparım üstüne bi de paçacıya giderim![]()

Gel haftasonu Ankara'y.fiyatlar da güzelmiş lan :/
Back House çok güzeldir. Normalde de fiyatlar aşırı ucuz. Mekan da gayet güzel olunca bir anda vazgeçilmezim oldu, daimi müşteri oldum. 
bu haftasonu ablama sözüm var ona gidecem. abi fiyatlar hep mi böyle yoksa gazi'nin gecesi diye mi? eğer değilse normal fiyatlar nasıl?Gel haftasonu Ankara'y.Back House çok güzeldir. Normalde de fiyatlar aşırı ucuz. Mekan da gayet güzel olunca bir anda vazgeçilmezim oldu, daimi müşteri oldum.
![]()
bilmiyodum ben bu mekanı, elim ayağım titredi gurbet ellerde 
Çok göz onunde değil bir apartmanda ve oraya giderken ilk başta ben nereye geldim lan diyorsun.bu haftasonu ablama sözüm var ona gidecem. abi fiyatlar hep mi böyle yoksa gazi'nin gecesi diye mi? eğer değilse normal fiyatlar nasıl?bilmiyodum ben bu mekanı, elim ayağım titredi gurbet ellerde
![]()
Bilmemen normal yani beni de kuzenim goturmese ben de bilmezdim burayı. 
iyimiş yaa. sakarya'da inn vardı biz oraya takılıyorduk arkadaşlarla, terası falan hoştu. senin mekanın fiyatları hoşmuş, radikal bi değişikliğe gidebilirizÇok göz onunde değil bir apartmanda ve oraya giderken ilk başta ben nereye geldim lan diyorsun.Bilmemen normal yani beni de kuzenim goturmese ben de bilmezdim burayı.
Fiyatlar uygun. Shotlar 5 tl. Fıçı 7 lira. Çok sıcak bir ortam var. Bak daha 6-7 kez gittim mekanda çalışanlar tanıyor beni.![]()

Ama hep aynı yere takılmak iyi olmuyor. Şu inn'e gideyim bir gün.iyimiş yaa. sakarya'da inn vardı biz oraya takılıyorduk arkadaşlarla, terası falan hoştu. senin mekanın fiyatları hoşmuş, radikal bi değişikliğe gidebiliriz![]()