Ankara'lılar

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ankara'lılar
14 Aralık saat 20:00'de Back House'a bekleriz. Supriz indirimler, çekilişler bu özel Gazi Universitesi gecesinde olacak. İster Gazi'li olun, ister olmayın, bekleriz. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
İndirimler Gazililere özel yalnız :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
İndirimler Gazililere özel yalnız :D
İki hafta önce Odtu, dun Hacettepe gecesi vardı. Her ikisinde de indirimlerden faydalandım. Gelirsen süper olur. :D
Bir de foto koyalım tam olsun. :D

@doctorrr

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Biz liseliyiz :( en iyisi evde sessiz sedasız marmara gold devirmeye devam

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
18'den kuçuksen malesef...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
18 im lise son. Hatta arada bir kendimi Dil tarihte okuyorum diye tanıtıyorum muhabbet oluyor :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
@-qarapapaq-

• Beğen
Tepkiler: Invoke
doctorrr

doctorrr

Üye
aülüleri dışlıyonuz siz gelmiycem. gazililerin durağında duruyorum diye bana gözleriyle dayak atıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
doctorrr

doctorrr

Üye
Bakıyım duruma göre :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Benlik değil öyle ortamlar :/

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Mert

Mert

Üye
fiyatlar da güzelmiş lan :/

doctorrr

doctorrr

Üye
Lan ben o fiyatlara kristal pavyona gider alem yaparım üstüne bi de paçacıya giderim :(

• Beğen
Tepkiler: Mert

Revengeful

Emekli Yönetici
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
fiyatlar da güzelmiş lan :/
Gel haftasonu Ankara'y. :D Back House çok güzeldir. Normalde de fiyatlar aşırı ucuz. Mekan da gayet güzel olunca bir anda vazgeçilmezim oldu, daimi müşteri oldum. :D

Mert

Mert

Üye
Gel haftasonu Ankara'y. :D Back House çok güzeldir. Normalde de fiyatlar aşırı ucuz. Mekan da gayet güzel olunca bir anda vazgeçilmezim oldu, daimi müşteri oldum. :D
bu haftasonu ablama sözüm var ona gidecem. abi fiyatlar hep mi böyle yoksa gazi'nin gecesi diye mi? eğer değilse normal fiyatlar nasıl? :D bilmiyodum ben bu mekanı, elim ayağım titredi gurbet ellerde :d:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu haftasonu ablama sözüm var ona gidecem. abi fiyatlar hep mi böyle yoksa gazi'nin gecesi diye mi? eğer değilse normal fiyatlar nasıl? :D bilmiyodum ben bu mekanı, elim ayağım titredi gurbet ellerde :d:
Çok göz onunde değil bir apartmanda ve oraya giderken ilk başta ben nereye geldim lan diyorsun. :D Bilmemen normal yani beni de kuzenim goturmese ben de bilmezdim burayı.
Fiyatlar uygun. Shotlar 5 tl. Fıçı 7 lira. Çok sıcak bir ortam var. Bak daha 6-7 kez gittim mekanda çalışanlar tanıyor beni. :D

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
Çok göz onunde değil bir apartmanda ve oraya giderken ilk başta ben nereye geldim lan diyorsun. :D Bilmemen normal yani beni de kuzenim goturmese ben de bilmezdim burayı.
Fiyatlar uygun. Shotlar 5 tl. Fıçı 7 lira. Çok sıcak bir ortam var. Bak daha 6-7 kez gittim mekanda çalışanlar tanıyor beni. :D
iyimiş yaa. sakarya'da inn vardı biz oraya takılıyorduk arkadaşlarla, terası falan hoştu. senin mekanın fiyatları hoşmuş, radikal bi değişikliğe gidebiliriz :D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
iyimiş yaa. sakarya'da inn vardı biz oraya takılıyorduk arkadaşlarla, terası falan hoştu. senin mekanın fiyatları hoşmuş, radikal bi değişikliğe gidebiliriz :D
Ama hep aynı yere takılmak iyi olmuyor. Şu inn'e gideyim bir gün. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt