Lumia 925/Lumia 735

Sponsorlu Bağlantılar

Masquerain

Masquerain

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925/Lumia 735
Daha önce İphone 5s ve lumia 735 arasında kalmıştım.Şuan 5s modelini tamamen kafamdan sildim fakat hepsiburada.com'da Lumia 925'i görünce gene bi ikilem arasında kaldım :/

Lumia 735 modelini beğenme sebebim iyi bir donanım sunuyor ve 5 mp ön kamerası.
Lumia 925 modelinde ise özel kamera düğmesi bulunuyor.Ayrıca işlemci ve kamera olarak da Lumia 735'ten daha üstün.

Cihaz karşılaştırmaktan pek anlamam ama benim gördüklerim bu şekilde.

Birde Lumia 925'te Adreno 225 var.Lumia 735'te Adreno 303 var.Bu nasıl bir fark oluşturur?

Emre

Üye
Lumia 735 Daha İyi Grafik Birimi Alırsın Adreno 305 Var..
Lumia 925 Daha Düşük Grafik Birimi Alırsın Adreno 225..

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Lumia 735 Daha İyi Grafik Birimi Alırsın Adreno 305 Var..
Lumia 925 Daha Düşük Grafik Birimi Alırsın Adreno 225..

300 ile başladığına bakma. Bu sadece hangi nesil olduğunu gösterir. 305 yeni nesil'in en kötüsü 225 ise 200'lü serinin en iyisi. Ve genel anlamda aralarında dağlar kadar fark olmasada 225 daha iyidir.

jetblacklife27

Üye
225 305 ten iyiydi sanirim

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
925 döver :)

tasarımı yeter :)

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
925'ten şaşma. Hatta bir ara hepsiburada da 32 gb modeli vardı. Kesinlikle kaçırna. Mükemmel bir cihaz. Bir ara 525 yerine ikinci el onu alacaktım ama nasip olmadı. Kesinlikle al. Araştırdığım dönemden söylüyorum mükemmeldi. Hayalindeki telefon gibi bir neyi. Yeni modeli çıkma müthiş olur :)

Emre

Üye
925'ten şaşma. Hatta bir ara hepsiburada da 32 gb modeli vardı. Kesinlikle kaçırna. Mükemmel bir cihaz. Bir ara 525 yerine ikinci el onu alacaktım ama nasip olmadı. Kesinlikle al. Araştırdığım dönemden söylüyorum mükemmeldi. Hayalindeki telefon gibi bir neyi. Yeni modeli çıkma müthiş olur :)
925 Son Güncellemesi WP10 Olacaktır Muhtemelen
2 Nesil Almak Daha Mantıklı...

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
emz

emz

Üye
925 Son Güncellemesi WP10 Olacaktır Muhtemelen
2 Nesil Almak Daha Mantıklı...

Onu hesaba katmamıştım. Evet sistem hala oturmamışken yeni nesillere bakmak lazım. Ama en büyük wp payını lumia 520 oluştururken ne derece destek kesilir siz düşünün. Bu da ince bir nokta. Eğer desteği keserse bu konuda çok sıkıntı yaşar ;)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
735 yeni ama daha büyük kamera. Felan

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim seri bir sistemce kanımca ram mam ghz miş felan orta seviyede yeter kafanı onu takmıcan işletim sistemi önemli donanımda fakat beliri bi seviye burda bakman gereken kamera ekran kalitesi hafıza glance mlanca kamera tusu işte otur şeyler böyle dusunursen daha doğru karar verirsin umarım helekı bu tellerin donanım farkı hemen hemen aynı

Masquerain

Masquerain

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Lumia 735'in kutu içeriğinde, şarj adaptöründen başka hiç bişey bulunmuyor.Lumia 925'te şarj adaptörü, usb bağlantı kablosu ve kulaklık bulunuyor.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
L735 e kulaklık koysa microsoft batacak sanki.Gereksiz işler yapıyorlar.:lac: Ayrıca L735 e selfie telefonu denmesine rağmen kamera tuşunun olmaması düşündürücü.:kotu:

skynet

Üye
L735 e kulaklık koysa microsoft batacak sanki.Gereksiz işler yapıyorlar.:lac: Ayrıca L735 e selfie telefonu denmesine rağmen kamera tuşunun olmaması düşündürücü.:kotu:
Kamera tuşuna gerek yok lumia selfi uygulaması otomatik yüz algılama ile resim çekebiliyor :)

Serhan

Serhan

Üye
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Lumia 735'in kutu içeriğinde, şarj adaptöründen başka hiç bişey bulunmuyor.Lumia 925'te şarj adaptörü, usb bağlantı kablosu ve kulaklık bulunuyor.
Zaten şarj adaptörü - usb kablolarıyla çalışıyor :)

emz

emz

Üye
bunu bilmiyordum dostum.nokia yine şaşırttı.:bangin:

Lumia selfie çok meşhur ı konuda. Mükemmel bir yüz tanıma algoritması var. Seni görüyor , suratını odaklıyor ve çekiyor. Ben 525' de bir mükemmel selfie çekebiliyorum bu sayede;) ayrıca çekerken ses çıkartarak 3-2-1 sayıp çekiyor. Bir Nokia farkı daha :ehe