Nokia Lumia 925 - 920 S4 ile kapışan telefon yani S4 varken 920 amiral gemisiydi Lumiaların başka telefon olarak 820 ve 1320 yi asla onermem duşunme bile bence alacaksan sağlam bir amiral gemisi al yada Bütçeyi zorlarım ben diyorsan 1520

elimde para olsa hiç düşünmem 930-1520 alırım bence biraz bekle 2015 in ilk çeyreğini falan fiyatlar düşecek çunku yeni modeller gelecek vede 930 da düşer 800-900 e bence ben aldığımda 920 1.475₺ di Turkcellde şimdi 800 tl ye en kralını alabilirsin
Bir de benim sıra arkadaşım var cahil gozuyle bakıyorum,okulda ara sıra kaynatıyoruz öğrencilik gereği Discovery nin paneli pahalı Samsungun ismi var iPhone güvenli Lumiada bişi yok diyor bilmiyor ki Nokia Lumia da sadece Mağaza gelişmiş değil fakaat mağaza ihtiyaçlarımızın yarısını hatta yarısından fazlasını karşılayacağımız kadar gelişmiş zaten ? Nokia Lumia 512 MB ramli telefonlar üretiyor kimse almaz diyor kendi Discovery Elite ının rami 2-3 gb da noluyor ( araştırmadım,ama dediğine göre 2gb) 5 uygulama açtık (Asphalt 7 , Overdrive , Fifa 15 , Hungry Shark , Drag Racing 4x4) telefonu patlayacak kadar ısındı zaten 2 dakikada telefon kasılıyordu yani hiç bir ilini yapamazsın o derece basıyorsun 3 saniye sonra algılıyor peki 1GB Ramli Adreno işlemicili diye aşağıladığı 920 mim? Isındı ısınmasına ama o derece değil dokunmatik mi ?

kasma 0 ya o derece fifa 15 ut de vardı kasma sadece ki bilirsiniz sadece 1520 ve 930 da yok kasma oyundan kaynaklı bir sorun , telefonu 3 dakika dayanamadı ne mi oldu ? Kapandı

yani kağıt üstündeki verilere bakma aynı zamanda Lumia 920 de bayağı sağlam telefon ki elite 2014 telefonu, sadece kamerası iyi çekti benimkinden ki benimkide hemen hemen yakaladı 1 senelik telefon onunkisi benimki 2 senesini dolduracak oda o yüzden yani fark yok hemen hemen zoom yapınca kaliteler hemen hemen aynılaşıyor + lumian920 de zoom daha fazla