Windows Phone Geçiş Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
1520 ikinci el i 1000 lira araştır bulursun sitelerde

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam clash of clans hariç diğer uygulamalar resmi instagram yok gibi onun yerine 6tag var

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Ya aslında seviyorum nokia yi ama güzel bi fiyat performans cihazı çıkartmadı lumia 925 çıkalı daha ne kadar oldu ikinci eli 600 e bulabiliyosun s4 u satıp bekleyip 2 3 ay 930 mu alsam napsam

Emre

Üye
Hocam yok gibi dedim bu bir işe yaramıyor
Güncelleme Gelmeyeceğini Nerden biliyorsun ?
@esmercan3 Birazdaha Bekleye bilirsen WP10 Neler Getiriyor Görebilirsin Ona Göre Alırsın daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
@esmercan3 Birazdaha Bekleye bilirsen WP10 Neler Getiriyor Görebilirsin Ona Göre Alırsın daha iyi olur.

Aynen öyle yapcam emre benim adım da emre bu arada ;)

Nokia hala adam gibi bi fiyattan cihaz sunmayı başaramadı. :( ne yazık ki bakalım biraz daha bekleyim.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Aynen öyle yapcam emre benim adım da emre bu arada ;)

Nokia hala adam gibi bi fiyattan cihaz sunmayı başaramadı. :( ne yazık ki bakalım biraz daha bekleyim.
Sırf Nokia İçin Alacaksanız Çok Yakında Microsoftla Sözleşmesi Bitecek Androidli Cihazlarla Karşımıza Çıkacak bkz

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Sırf Nokia İçin Alacaksanız Çok Yakında Microsoftla Sözleşmesi Bitecek Androidli Cihazlarla Karşımıza Çıkacak bkz

Inşallah öyle olur ;) Nokia benim ilk telefonum oldu ve ondan devam edeceğime de inanıyorum ;)

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
aynen adaş...
bkz nokia 3310-6600-n73-lumia525-1320-X2

Nokia olarak 603 e kadar yaklaşık bi 30 telefon kullandım sahip oldum yani en sevdiğim zevk aldığım telefon nokia olmuştu ama bi android yapsaydı patlama yaşardı .s Microsoft batırdı

Emre

Üye
Nokia olarak 603 e kadar yaklaşık bi 30 telefon kullandım sahip oldum yani en sevdiğim zevk aldığım telefon nokia olmuştu ama bi android yapsaydı patlama yaşardı .s Microsoft batırdı
Windows Phonede Biraz Toparladı Ondada İsimi silindi Şuana kadar Meego Gibi sistem ile devam etseydi mağazayı biraz toparlasaydı kusursuz Bir telefon yapıp Android Piyasadan silerdi Maalesef Android 5.0 2016 Telefon üretimine devam edecek..

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Neden herkes Nokia (Windows Phone)u kötülüyor?!

Neymiş yok efendim uygulaması yok, osu yok bu özelliği yok.
Arkadaşlar Android 7-8 senelik bir işletim sistemi, Windows Phone ise daha 3-3,5 senelik gelişmekte olan bir işletim sistemi, dikkat ederseniz 'gelişmiş' demiyorum, 'gelişmekte' olan bir OS.

Kullanmadığınız bir işletim sistemi ve cihaz hakkında nasıl bu kadar körü körüne yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.
O yüzden lütfen olumsuz ve kafa karıştıracak yorumlar yapmayın.
Windows Phone 512Mb Ram 'de dahi stabil ve hızlı çalışan bir işletim sistemi. Dolayısıyla Android gibi yüksek donanıma ihtiyacı yok. Cihazı test etmeden kullanmadan kötülemek ancak teknolojik cehalete işaret eder. Platformlar arasında ki farkı göz önünde bulundurun yorum yaparken.
Şuan Windows Phone 8.1 var. WP 10 geldiği zaman görün o zaman aradaki farkı. Size o kadar diyorum ;)

Mağazada uygulama sayısı az diyenler, buyrun!;

Tarih: 17/11/2014
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Android o sayıyı bir kerede yapmadı 8 yılda yaptı, Windows Phone ise 3,5 yılda.
He, Android ilk çıktığında açık kaynak kodlu yayınlandığı için herkes uygulama geliştirip mağazaya attı, attı da noldu şuan 1 Milyon uygulaması olsa ne yazar? %87si çöp, hem olsa ne yazar standart kullandığımız uygulamalar zaten belli, neden insanlarımız bu kadar açgözlü anlamıyorum.
Microsoft ise güvenliğe ve gizliliğe aşırı önem verdiği için tüm uygulamalar analizden geçiyor, o yüzden çoğu geliştiricileri de bu prensip meselesinden dolayı kabul etmiyor.

Herkesin kullandığı iyidir siz hiç benim arabam, evim veya ne biliyim üzerine giydiği kıyafet kötü diyen gördünüz mü? WP işletim sistemini kötüleyen arkadaşlar tamamen olaya psikolojik yaklaşıyorlar, Android madem çok iyi neden PC'leriniz de kullanmıyorsunuz o zaman, demek ki insanlar ihtiyaçlarına göre teknolojiyi seçiyor, benim gözümde WP ciddi bir yazılım ve Android gibi oyuncak değil, ayrıca güvenlik açısından Android tam bir süzgeç, Android kullanan arkadaşların gönül rahatlığı ile internet banka işlemlerini yapabiliyorlar mı?

Şuan ios (iPhone 4s 16gb) kullanıyorum , değişiklik olsun diye 2 yıllık WP deneyimimden sonra daha yeni geçiş yaptım 3 hafta olacak ama nedense Lumia'daki zevki alamadım. Tamam uygulama konusunda sıkıntı yok ama bataryası çok aşırı sıkıntılı. Onu kapat bunu kapat tasarruf olsun diye kapaya kapata bildiğin düz 33100 oluyor telefon, ama Lumia'da öyle bir sıkıntı yok. Zaten Iphone 4s'imi satıyorum, Tekrar Lumia'ya döneceğim.

Alıntılara dönersek:

Clash of clans Sadece X Serisi Ve Nokia N1 Var
Windows Phonede Yok ;(
Alternatifler var:

Ciddi ciddi çok üzüldüm artık bi tablet alır oynarım bende bakalım :)
Konuya dönelim aslında

Lumia da çok kötü bi seri yapmış ya fiyat performans cihazı hiç yok

Performanstan kastın ne? Kullandın mı performans cihazı yok diyorsun?
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Wp'nin en alt modelinde bile arkaplanda 20 uygulama aç 1 gram kasma olmaz, yağ gibi akıyor. ;)

Hocam yok gibi dedim bu bir işe yaramıyor
Instagram BETA'dan bahsediyor;
Ne gibi işe yaramıyor? Resmi uygulamadaki (video paylaşımı hariç) tüm işlevleri yapıyor.
Alternatifler de var.
+ BETA yazısını görünce neden bu kadar kötümser oluyorsunuz ki? Beta sürüm yazılım çıkarmadaki amaç yazılımın son sürümünü çıkarmadan önce mevcut hataları keşfederek bunları gidermek ve yazılımı mümkün olduğunca tüm kullanıcılar tarafından hatasız şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.

Arkadaşım ne sözleşme bitmesi iyi misiniz? Nasıl haber okuma yapınız var anlamıyorum.

Microsoft-Nokia sözleşme yaparak, Nokia’nın Cihazlar ve Servisler Birimi Microsoft satın aldı.
Nokia N1 ise, Nokia'nın yeni Tableti.
Buyrun:
Nokia N1 Tablet Karşınızda! - MaxiCep
Nokia N1 Android Tablet Fotoğraf Galerisi! - MaxiCep

Demem o ki;

Burada kimseyi kötülemiyorum, herkesin kullanım zevki ayrı ve farklıdır.
O yüzden lütfen kullanmadığınız yada bilmediğiniz cihazlar hakkında kötü yorumlar yapıp da milletin kafasını karıştırmayın (he ben 3 platformu da kullandım, zaten buradaki değerlendirmelerimi ona göre yazıyorum)

Okuduğunuz için de Teşekkürlerimi iletiyorum :tebessüm:
Hürmetler . .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01, StartTheGame, Aybin.Kilic ve 3 diğerleri
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Benim demek istediğim fiyat performans cihazı lumia 930 u 1300 den çıkarıp verseydi şu anda kapış kapış giderdi

Rainesto

Rainesto

Üye

:D hocam hiç yok demedim şuan için yok GİBİ dedim. 2-3 güncelleme ile 6tag uygulaması kadar anca olur

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Nokia Lumia 925 - 920 S4 ile kapışan telefon yani S4 varken 920 amiral gemisiydi Lumiaların başka telefon olarak 820 ve 1320 yi asla onermem duşunme bile bence alacaksan sağlam bir amiral gemisi al yada Bütçeyi zorlarım ben diyorsan 1520 ;) elimde para olsa hiç düşünmem 930-1520 alırım bence biraz bekle 2015 in ilk çeyreğini falan fiyatlar düşecek çunku yeni modeller gelecek vede 930 da düşer 800-900 e bence ben aldığımda 920 1.475₺ di Turkcellde şimdi 800 tl ye en kralını alabilirsin
Bir de benim sıra arkadaşım var cahil gozuyle bakıyorum,okulda ara sıra kaynatıyoruz öğrencilik gereği Discovery nin paneli pahalı Samsungun ismi var iPhone güvenli Lumiada bişi yok diyor bilmiyor ki Nokia Lumia da sadece Mağaza gelişmiş değil fakaat mağaza ihtiyaçlarımızın yarısını hatta yarısından fazlasını karşılayacağımız kadar gelişmiş zaten ? Nokia Lumia 512 MB ramli telefonlar üretiyor kimse almaz diyor kendi Discovery Elite ının rami 2-3 gb da noluyor ( araştırmadım,ama dediğine göre 2gb) 5 uygulama açtık (Asphalt 7 , Overdrive , Fifa 15 , Hungry Shark , Drag Racing 4x4) telefonu patlayacak kadar ısındı zaten 2 dakikada telefon kasılıyordu yani hiç bir ilini yapamazsın o derece basıyorsun 3 saniye sonra algılıyor peki 1GB Ramli Adreno işlemicili diye aşağıladığı 920 mim? Isındı ısınmasına ama o derece değil dokunmatik mi ? :D kasma 0 ya o derece fifa 15 ut de vardı kasma sadece ki bilirsiniz sadece 1520 ve 930 da yok kasma oyundan kaynaklı bir sorun , telefonu 3 dakika dayanamadı ne mi oldu ? Kapandı :D yani kağıt üstündeki verilere bakma aynı zamanda Lumia 920 de bayağı sağlam telefon ki elite 2014 telefonu, sadece kamerası iyi çekti benimkinden ki benimkide hemen hemen yakaladı 1 senelik telefon onunkisi benimki 2 senesini dolduracak oda o yüzden yani fark yok hemen hemen zoom yapınca kaliteler hemen hemen aynılaşıyor + lumian920 de zoom daha fazla :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam fiyat performans olarak L925 (32gb) yada 920. Az biraz bekleyebilirim dersen L930, artı para koyabilirim dersen L1520.
Bu arada 6tag uygulaması instagramın yaptığı işi ondan daha iyi yapıyor :).
Kısaca S4 ün eksikliğini hissetmezsin (o oyun hariç ki onun benzeri diğer oyunları denersin), hem zaten farklılık arıyorsun. En kötü Windowsphone gibi değişik bir sistem denemiş, kullanmış olursun.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Benim fikrim ocağın sonuna doğru wp 10 nun çıkmasını bekleyip gör parada biriktir şuan bu platforma geçilmez ama desenki s4 mu 920 mi s4 u alır satar başka Bi wp alırım bağımlılık yapıor çünkü

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım size güveniyorum bugün lumia 930 inceleme şansı buldum benim aradığım telefon lumia 930 mus sadece onu anladım en iyisi şu ana kadar o pil sıkıntı diyolar da bana 1 gün çıkarsın yeter ;)
Tasarım performans bi arada ama fiyata gel gelelim çok pahalı

Takipçi Satın Al

Üst Alt