Kardeş ben burda denilenleri yapıyorum ama uygulama kolu görmüyor birde benim kolum DS3 değilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Webteknodaki adam minigore2 oynayabiliyor ama benim kol oynatmıyor. Benim kol ile hiçbir oyun oynanmıyor. Sixaxis controller benim kolu görmüyor. Uygulama filan varmı bunu çözebilecek.her oyunda olmaz... oyunun o kolu desteklemesi lazım...
Mc5 de denedim sadece hareket ediyor ateş filan etmiyorbelki sorun koldadır...?
modern combat 4 denedin mi
Biraz daha açık anlatabalirmisinusb bt joystick conrolerı dene ve eğer ipega gibi moga gibi bir gamepad ise mobile controler ile moga gii göster ve oyna
Denemeye gerek yok bütün oyunlar aynı sonucu veriyor. Hareket etmekten başka bir işlev yapmıyormc4 dene
usb bt joystick = google playde yaklaşık 3 aydır ücretsiz olan bir uygulama root ve permissive bir kernel ihtiyacı var (custom kernel ise yapmanız şart değil bazı cihazlarınki zaten permissive oluyor ancak note 2 s4 note 3 gibi telefonların 4.4.2 güncellemesinden sonra permissive den Enforcing e çevirdi bu yüzen enforcing ise custom kernel permissiveye çevirmeniz şart)
eğer gamepadiniz kimsenin bilmediği bir çin markası ise boşuna umutlanmayın eğer konsol gamepadleri yada özel olarak pc için geliştirilmiş (logitech f710 gibi) bir gamepad ise veya sadece android cihazlar için geliştirilmiş MOGA iPega gibi firmaların gamepad leri ise bunları cihazınıza mapping denen olayla oyunda hangi tuşun ne işlev yapacağını ayarlayabilirsiniz
ZannetmiyorumAndroid güncellemesiyle uyumlu olmayabilir
eğer rootluysa USB BT joystcik center ile uyumlu gamepadlerle tüm oyunlar oynanabilir örneğin
minecraft,retry,shadow figth 2,stickman warriors,the real slenderman gibi bir çok oyunu gamepadle oynadım tabi ıoynamadan önce bi 5-10 dk maping ile uğraştım mapping ile uğraşmadan oynadığım oyunlar
GTA SA,GTA Vice City, GTA 3, modern combat 4 modern combat 5,brodher in arms3,nova 3 asphalt 8 gibi bu oyunları bi zaat ben kendim gamepadle oynadım
Birdeeğer rootluysa USB BT joystcik center ile uyumlu gamepadlerle tüm oyunlar oynanabilir örneğin
minecraft,retry,shadow figth 2,stickman warriors,the real slenderman gibi bir çok oyunu gamepadle oynadım tabi ıoynamadan önce bi 5-10 dk maping ile uğraştım mapping ile uğraşmadan oynadığım oyunlar
GTA SA,GTA Vice City, GTA 3, modern combat 4 modern combat 5,brodher in arms3,nova 3 asphalt 8 gibi bu oyunları bi zaat ben kendim gamepadle oynadım