Öneri Android Gamepad Bağlama

Sponsorlu Bağlantılar

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
Android Gamepad Bağlama
Arkadaşlar ben axcess kablosuz gamepadimi tabletime bağlıyorum menüde filan gezebiliyorum ama oyunlara girincce sadece hareket edebiliyorum ateş filan edemiyorum. Ben nasıl ayar yapıp oyunun kontrollerini tam yapabilirim.?

Edit:Cihaz rootludur

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
her oyunda olmaz... oyunun o kolu desteklemesi lazım...

• Beğen
Tepkiler: muradr

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
her oyunda olmaz... oyunun o kolu desteklemesi lazım...
Webteknodaki adam minigore2 oynayabiliyor ama benim kol oynatmıyor. Benim kol ile hiçbir oyun oynanmıyor. Sixaxis controller benim kolu görmüyor. Uygulama filan varmı bunu çözebilecek.

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
belki sorun koldadır...?
modern combat 4 denedin mi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
usb bt joystick conrolerı dene ve eğer ipega gibi moga gibi bir gamepad ise mobile controler ile moga gii göster ve oyna

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ben ps2 kolunu otg ile bagladim tele real racing3 oynadım ama her tuş çalışmıyordu tel deyken kolda

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
mc4 dene

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
usb bt joystick = google playde yaklaşık 3 aydır ücretsiz olan bir uygulama root ve permissive bir kernel ihtiyacı var (custom kernel ise yapmanız şart değil bazı cihazlarınki zaten permissive oluyor ancak note 2 s4 note 3 gibi telefonların 4.4.2 güncellemesinden sonra permissive den Enforcing e çevirdi bu yüzen enforcing ise custom kernel permissiveye çevirmeniz şart)

eğer gamepadiniz kimsenin bilmediği bir çin markası ise boşuna umutlanmayın eğer konsol gamepadleri yada özel olarak pc için geliştirilmiş (logitech f710 gibi) bir gamepad ise veya sadece android cihazlar için geliştirilmiş MOGA iPega gibi firmaların gamepad leri ise bunları cihazınıza mapping denen olayla oyunda hangi tuşun ne işlev yapacağını ayarlayabilirsiniz

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
usb bt joystick = google playde yaklaşık 3 aydır ücretsiz olan bir uygulama root ve permissive bir kernel ihtiyacı var (custom kernel ise yapmanız şart değil bazı cihazlarınki zaten permissive oluyor ancak note 2 s4 note 3 gibi telefonların 4.4.2 güncellemesinden sonra permissive den Enforcing e çevirdi bu yüzen enforcing ise custom kernel permissiveye çevirmeniz şart)

eğer gamepadiniz kimsenin bilmediği bir çin markası ise boşuna umutlanmayın eğer konsol gamepadleri yada özel olarak pc için geliştirilmiş (logitech f710 gibi) bir gamepad ise veya sadece android cihazlar için geliştirilmiş MOGA iPega gibi firmaların gamepad leri ise bunları cihazınıza mapping denen olayla oyunda hangi tuşun ne işlev yapacağını ayarlayabilirsiniz

Şimdi benim gamepadin markası axcess kablosuz gamepad tabletim Reeder a8i ve rootlu ama bu tablet için rom veya kernel çıkarılmamış.Tablet 4.2.2 ve sadece rootlu tablet dediğin programı destekliyormu

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Android güncellemesiyle uyumlu olmayabilir

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu yardım edecek

-Emre

-Emre

Üye
her oyun desteklemez. bunu kur burdakileri oynayabilirsin.
ayrıca Shine runner, Dead Trigger, Raging thunder deneyebilirsin. Hatta abartıp ppssppye de bakabilirsin.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer rootluysa USB BT joystcik center ile uyumlu gamepadlerle tüm oyunlar oynanabilir örneğin
minecraft,retry,shadow figth 2,stickman warriors,the real slenderman gibi bir çok oyunu gamepadle oynadım tabi ıoynamadan önce bi 5-10 dk maping ile uğraştım mapping ile uğraşmadan oynadığım oyunlar
GTA SA,GTA Vice City, GTA 3, modern combat 4 modern combat 5,brodher in arms3,nova 3 asphalt 8 gibi bu oyunları bi zaat ben kendim gamepadle oynadım

99sago99

Üye
    Konu Sahibi
eğer rootluysa USB BT joystcik center ile uyumlu gamepadlerle tüm oyunlar oynanabilir örneğin
minecraft,retry,shadow figth 2,stickman warriors,the real slenderman gibi bir çok oyunu gamepadle oynadım tabi ıoynamadan önce bi 5-10 dk maping ile uğraştım mapping ile uğraşmadan oynadığım oyunlar
GTA SA,GTA Vice City, GTA 3, modern combat 4 modern combat 5,brodher in arms3,nova 3 asphalt 8 gibi bu oyunları bi zaat ben kendim gamepadle oynadım

Senin Gamepad ne?
Birde
Ben Gamepad ı bağlıyorum unkown bilmem ne diyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt