Telefon Tavsiyesi General mobile tavsiye edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

esmeerr

esmeerr

Üye
    Konu Sahibi
General mobile tavsiye edermisiniz
Arkadaşlar arkadaşın birinde general mobile discovery var şarj soketi bozuk ve ekranın bazı kesimleri biraz fazla beyaz ama fiyat uygun siz tavsiye edermisiniz yoksa kalsın mı

furkankaya559758

Üye
Bence GM alma. Telefonun problemleri çok.

caps6

caps6

Üye
garantisi devam ediyor mu? etse bile garantisi düzgün olsa uğraşır yaptırırsın diyecem de discovery garantisi de sıkıntılı

dayannight

dayannight

Üye
şarj söketi bozuksa tavsiye etmem.Ekrandaki neyse de şarj söketi için bazılarında anakart değişimi gerekiyormuş.Arkadaşına sor servise yollamışmı hiç.İyice araştır ona göre al.

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle almanı tavsiye etmem

skylinegti

skylinegti

Üye
benim kuzende gmd var şarj soketi bozuldu garaniye gönderdi kullanıcı hatası deyip para istemişler bu markadan hayır gelir mi gerisini siz düşünün...

kadikoy

kadikoy

Üye
heryerde yedek parçası ve pilini bulabileceğin telefondur.
tavsiye ederim..

kralberk13

kralberk13

Üye
arkadaşım ben 1 senedir gmd kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım doğru düzgün kullanılırsa hiç bir telefonda dorun çıkmaz

Buğra

Buğra

Admin
Bütçe söyle daha iyi telefon aldiralim sana GM alma benden tavsiye :oke:

sedat5453

Üye
1 senedir telpa garantili general mobile discovery kullanıyorum. Bir seferinde benim hatamdan dolayı - root edilmiş telefonda başlatıcıyı yanlışlıkla sildim - servise gönderdim benim hatam olduğu halde ücret almadan yaptılar. Onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Temiz telefon ise al derim.

spacekiller

spacekiller

Üye
GM iyi fakat eski bir telefon. Ama arızalı olduğu için çok başın ağrır

kralberk13

kralberk13

Üye
GM iyi fakat eski bir telefon. Ama arızalı olduğu için çok başın ağrır
hocam neresi arızalı adam gibi kullanırsan hiç bişey olmaz kullanmadan etmeden yorum yapmayın ben yalanmı söylüyorum 1 senedir kullanıyorum bişey olmadı başkası alıncamı bozulcak

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon
lazye

lazye

Üye
Motorola varken gm pismanliktir :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
hocam neresi arızalı adam gibi kullanırsan hiç bişey olmaz kullanmadan etmeden yorum yapmayın ben yalanmı söylüyorum 1 senedir kullanıyorum bişey olmadı başkası alıncamı bozulcak
Aynen katılıyorum. Adam gibi kullanırsan bişey olmaz. Kuzenimde ve dayımda disco var hiç bir sorunu yok. Bence şuan için bile f/p olarak iyi. Kamerası çok iyi. Şarjı iyi. Her türlü oyunu da açıyor.
Millet harbi çok nankör. Daha 2 sene önce galaxy w'ye 800 lira veriyordu herkes. Adamlar 650 liraya s3 ayarında telefon getirdi daha ne yapsın.

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
lazye

lazye

Üye
@Fenomenon bence biraz abartıyosunuz altı üstü çinden telefon getirtiler tamam fiyat makul ama bu onları en iyi yapmaz bence şuanda alt segmentte motorola ve asusdan daha iyi değil olamazda ... tartışma çıkmasın ama bunu görmezden gelmek akıl işi değil ... çıktığı zaman kesinlikle f/p ürünüydü ama artık değil

kralberk13

kralberk13

Üye
ona bakarsan tüm telefonlar çinden geliyo :D
birşey daha diycem renkler ve zevkler tartışılmaz ama gmd 5 yıldız 10 numara şahsen
Çinden geliyo diye fiyatı ucuz diye dandik sanmayin zaten telefonların çoğu çinden geliyo

Emre

Üye
Moto G

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
gmd alıcaksan ucuza bul temiz bitane al guncellemeside 4.4. oldu kamerası gerçkten iyi eğer romla momla uğraşmıcaksan duzzgun kullanırım dıosan al kardeşim kesınlıkle memnun kalıcaksın ben 2 gmd bozdum romla 1i duzeldi birnin ekran gitti tam oo anda kırılmış içten :D ses kaliteside muazzam

caglar b

caglar b

Üye
romla falan ugraşmam diyorsan ve fiyatı uygunsa al

veliahht

veliahht

Üye
Şu an gmd kullanıyorum çift hat kullanımı için gayet ideal...

Takipçi Satın Al

Üst Alt