emz
Üye
kardeşim önceden yoktu ki paylaştım. Bak adam da bende yok diyor
Aynen dün güncellemeden sonra gece fark ettim. Çok iyiymiş ya. Umarım hızlı gelir bize de.
kardeşim önceden yoktu ki paylaştım. Bak adam da bende yok diyor
önceden vardı. Bölge Amerika olup Dil Türkçe olunca Bana da hep çıkıyordu bukardeşim önceden yoktu ki paylaştım. Bak adam da bende yok diyor

Bende vardıkardeşim önceden yoktu ki paylaştım. Bak adam da bende yok diyor
önceden vardı. Bölge Amerika olup Dil Türkçe olunca Bana da hep çıkıyordu bu![]()
Bölge Amerika dil Türkçe dememiş arkadaş. İkisi de Türkçe iken demiş. Ama bende yok. Şimdilik.
Dilin de İngilizce olması gerekiyor ve de Konum açık olacak.PFD + Win 8.1 + Cyan var dünkü güncellemede yapılı, bölgem ABD, dil Türkçe ama Cortana falan yok uygulama listesinde.
E üstte arkadaş dil Türkçeyken de aktif demiş hatta,Dilin de İngilizce olması gerekiyor ve de Konum açık olacak.
Siz fark ettiniz mi bilmiyorum ama Bölge Türkiye dil Türkçe olmasına rağmen Cortana şuan uygulamalar listesinde çıkıyor. Böyle bi hata veriyor. Şahsen bu beni Türkçe Cortana gelmesi için umutlandırdı
Biliyorum. Görünse ne olacak kullanamadıktan sonraE üstte arkadaş dil Türkçeyken de aktif demiş hatta,
Benim anlattığım Cortana kullanabilmek 
Dil İngilizce, bölge abd, konum açık. Ama listede yine yokBiliyorum. Görünse ne olacak kullanamadıktan sonraBenim anlattığım Cortana kullanabilmek
![]()

Yukarı taşı dediniz mi?Dil İngilizce, bölge abd, konum açık. Ama listede yine yok![]()
Yukarı taşı dediniz mi?
Turned on = AçıkKonum'uda açmanız gerekiyor![]()
Hatta kimileri her şeyi Türkçe yapsa da çıkıyor. ( Kullanılmıyor ama listede görünüyor)Anlamadım nokta,kimisi sadece bölgeyi abd yapsa da çıkıyor kimiside her şeyi abd ingilizce yapmasına rağmen çıkmıyor![]()
Bölge United Kingdom mu ?Turned on = Açık