Yardım iPhone neden kamera kalitesini yükseltmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iPhone neden kamera kalitesini yükseltmiyor ?
Bakıyorumda başka telefonların kamera kalitesi daha fazla ama iphone'un ki düşük? Neden böyle? Neden daha iyi üretmiyorlar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
iphone 6 ve 6+ baktın mı ?

3onur5

3onur5

Üye
bence cep telefonu için yeterli daha fazla kalite istiyosan prof makina almalısın

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
görüşünü burdan ilet bakalım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yok o bilgiyi henüz bana vermediler

byAndroid

byAndroid

Üye
Şahsi fikrim aslinda sony - samsung- lg vs. Kamerasi daha iyi olabilir ama ben kamera konusunda iphone diyorum adamlar oyle bi sistem yapmiski kamera cok hizli iphoneda belki cevrede yada kendiniz kullanmissinizdir androidler oyle hemen foto cekmez odak falan baya uzun suruyor bu da resmin kalitesini dusuruyor o ani olumsuzlestiremiyorsun binevi . mesela hemen saniyleik bi an oldu cikar iphone aninda yakalar adamlarin makinesi cok hizli cekiyor oyle boyle deil ya dokunur dokunmaz bi bakmissin cekmis kamera nalamiyorsun bile. Hatta bugun bir haber okudum kamera hizlariyla ilgili en hizli galiba g3 tu o da lazer otofocutsan kazaniyor biraz sony z3 falan yavas cekiyor 3.2 saniye sen dusun . g3 te 2.5 saniyede cekiyormus iphoneda 1.5 saniye denebilir biraz kusurati var . benim icin valla hizli cekmesi onemli zaten iphone kalite yani kameranin 8 mp olduguna bakma islevi buyuk

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu
alical33

alical33

Üye
iPhone kamera kalitesini yükseltiyor sadece megapiksel i yükseltmiyor

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991, weesel ve Gulu Gulu
sLeepLe

sLeepLe

Üye
lg g2 de 13 mp kamera var fakat 5s daha iyi çekiyor kıyaslamayı bizzat yaptım. 6 ve 6+ kamerası 5s ten daha iyi. bence bir telefon için iphone kamerası iyi daha fazlası için eğer çok fazla fotoğraf çekiliyorsa makine lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu

by-pegasus

Üye
apple tutkunu degilim ama nedense kamera kalitesi dusuk olsada 8 mp lik kamerasi pro gibi gosteriyo :hmmm

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen cok kaliteli kameralari

Üst Alt