Canon Makine Önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Canon Makine Önerisi?
Bakıyorumda bir çok kişi profesyonal kamerayla fotoğraf çekinmiş cool duruyor. Bana fotoğraf makinesi önerin merceğiyle.

ykpknl

ykpknl

Üye
canon 650d kamerayla beraber verilen lens sana yeter gayet yeterli

Joker.

Joker.

Üye
Şu anda farkettimde rastladığım her konuda cool olma konusuna getiriyorsun.Cool olmak istemekle cool olunmuyor, kendi olucaksın farkını yansıtacaksın.Makina ise ben 650d kullanıyor 18-55 lens ile geleni almıştım.Şimdilik ihtiyaclarımı karşılıyor. Fotoğraf çekilmediğimden pek şu cooluk merakın hakkında bir fikir veremiyorum.Arka planın flu durmasından bahsediyorsan eğer cool görünüm hakkında, her hangi bir uygulama ile onu yaparsın hemde para vermezsin.

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
canon 650d kamerayla beraber verilen lens sana yeter gayet yeterli
Şu anda farkettimde rastladığım her konuda cool olma konusuna getiriyorsun.Cool olmak istemekle cool olunmuyor, kendi olucaksın farkını yansıtacaksın.Makina ise ben 650d kullanıyor 18-55 lens ile geleni almıştım.Şimdilik ihtiyaclarımı karşılıyor. Fotoğraf çekilmediğimden pek şu cooluk merakın hakkında bir fikir veremiyorum.Arka planın flu durmasından bahsediyorsan eğer cool görünüm hakkında, her hangi bir uygulama ile onu yaparsın hemde para vermezsin.
Teşekkürler

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
benim de ihtiyacımda yokda ne alsam ki 5 bin liraya, canon da nedir

boracmc

Üye
Merhaba,

Eğer profil fotoğraflarını çekmek için istiyorsan ve ilk defa kullanacaksan Canon EOS 100D öneririm kendim kullandım gayet başarılı.

sinan627

sinan627

Üye
Bakıyorumda bir çok kişi profesyonal kamerayla fotoğraf çekinmiş cool duruyor. Bana fotoğraf makinesi önerin merceğiyle.
Bence senin dslr makineye ihtiyacın yok sadece havalı fotoğrafın olsun istiyorsun 20-30 liraya 5 poz çeken bi sürü amatör fotoğrafçı var bence onlardan birine çektir kendini balıkesirdeysen gel ben çekeyim para da istemez

Takipçi Satın Al

Üst Alt