[Yardım]G2 Custom Rom ve Root

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım]G2 Custom Rom ve Root
merhaba arkadaşlar bir kaç hafta önce g2 aldım ve benim huyumdur custom romsuz kullanamam samsung telefonlada rom root işlerini iyi biliyorum ancak LG telefonlarda bu nasıl yapılır pek fikrim yok öncelikle
Custom recovery nasıl yüklenir
Stock roma nasıl geçilebilir
Sayaç gibi bir olay var mıdır ?
Eğer sayaç varsa sıfırlanabilir mi, nasıl sıfırlanır ?

bir de AOSP olmayan güzel custom rom tavsiyeleriniz nelerdir ?

turkishield

turkishield

Üye
merhaba arkadaşlar bir kaç hafta önce g2 aldım ve benim huyumdur custom romsuz kullanamam samsung telefonlada rom root işlerini iyi biliyorum ancak LG telefonlarda bu nasıl yapılır pek fikrim yok öncelikle
Custom recovery nasıl yüklenir
Stock roma nasıl geçilebilir
Sayaç gibi bir olay var mıdır ?
Eğer sayaç varsa sıfırlanabilir mi, nasıl sıfırlanır ?

bir de AOSP olmayan güzel custom rom tavsiyeleriniz nelerdir ?
1-telefonu towelroot ile rootla internette araştır programı.
2-vereceğim linkteki konuda ayrıntılı olrak Recovery kurulumu anlattım oraya git ilk yorumu oku.
Lg g2 ye ve rom atmak yardım - MaxiCep
3-En iyi Rom Optimus G3 romu kolay geisin.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
turkishield

turkishield

Üye
eğer stock roma geri dönmek istersem nasıl dönerimben şimdiden stock v20c romu indirilmiş durumda ve sayaç tarzı bir olay var mı
sayaç diye bişey yok..telefonu sıfırlamak için program mevcut

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
Towel rootla 2 saniyede rootladım ,cihaz yeniden başlamak bile istemedi sonra AutoRec ile TWRP kurdum cloudy g3 v2.2 usb ye attım ve herşeyi wipeladim sonra usb yi otg bağlayıp kurdum gayet memnunum
sayaç diye bişey yok..telefonu sıfırlamak için program mevcut

turkishield

turkishield

Üye
ört
Towel rootla 2 saniyede rootladım ,cihaz yeniden başlamak bile istemedi sonra AutoRec ile TWRP kurdum cloudy g3 v2.2 usb ye attım ve herşeyi wipeladim sonra usb yi otg bağlayıp kurdum gayet memnunum
optimus kullanmıştım ben zamanında :) şimdi liquidsmooth kullanıyorum aosp tabanlı

Takipçi Satın Al

Üst Alt