General mobile 4.4.2 kitkat root

Sponsorlu Bağlantılar

aydin1237

Üye
    Konu Sahibi
General mobile 4.4.2 kitkat root
Telefonu 4.4.2 ye guncelledim arkdslar sistem guncellemelerinden ama rooot yapamiyorum

enes146

enes146

Üye
aynen kardeşim bende ugrastım baya geniusla vs baska da denedim olmadı :( çözüm arıyorum sitelerde

aydin1237

Üye
    Konu Sahibi
Root cikmadimi acaba kitkat icin

smh60

smh60

Üye
Kitkatta klasik root denemeleri işe yaramıyor bunun icin bi paket var cwmden kurmalısınız root olmadığı için de cwm kuramazsınız mecburen SP flash tool ile cwm flashlayacaksınız

aydin1237

Üye
    Konu Sahibi
Peki sp flash tool icin cwn ve cwm icin paket link varmi

enes146

enes146

Üye
sonunda rootladım.bunun için ilk once cwm yuklemek gerekiyor.bunuda root olmadan yapamıyoruz onun için sp flash tool ile pcden yapmamız gerekiyor bazılarında hemen oluyo beni 20 30 dk ugrastırdı.sonunda cwm yi attım.sonrada paket dosyaları cwm den yukluyorsun rootlanmıs oluyor.
konu için pittech sitesine bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: smh60
erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Cwm yüklemeden kingo root programı ile rootlayabilirsiniz

aydin1237

Üye
    Konu Sahibi
Kingo rooot da denedim olumsuz

aydin1237

Üye
    Konu Sahibi
King rooot PC siz denedim askerde olduğum için PC maalesef yok; asil sorun bnm için IMEI yedeği almamam; cihazı root yapamadigim için imei giremiyorum

okanyyurt

Üye
Arkadaşlar kingo root ve root genius u denedim ikisinde de yapılıyor de bilgi yazısı yazdım bakmak isterseniz

enes146

enes146

Üye
arkadaslar bende denedim programlarla olmuyor tek çareyi sp flash tool la yptım.basit zor değil zararı da yok telefonunuza bişey olmaz.boyle düşünüyosanız...

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Bilgisayarı olan kingo root ile kolayca yapabilir artık hangisi daha basit geliyorsa

aydin1237

Üye
    Konu Sahibi
Kingo root programının linkini verebilir misiniz askerdeyim imkan bulursam komutanın PC den rootlamayi deneyecegim

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Kingo root programının linkini verebilir misiniz askerdeyim imkan bulursam komutanın PC den rootlamayi deneyecegim

Hayırlı teskereler bu arada [emoji4]

aydin1237

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim:)

AhmetY.

Üye
Kingo ROOT Çalışıyor..Denenmiştir sorunsuz çalışıyor, program 3-5 dakika içinde kendi rootlamayı gerçekleştiriyor. Öneren arkadaşa teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: erdemrmzn
erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Kingo ROOT Çalışıyor..Denenmiştir sorunsuz çalışıyor, program 3-5 dakika içinde kendi rootlamayı gerçekleştiriyor. Öneren arkadaşa teşekkür ederim..
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

awalaheks

awalaheks

Üye
sonunda rootladım.bunun için ilk once cwm yuklemek gerekiyor.bunuda root olmadan yapamıyoruz onun için sp flash tool ile pcden yapmamız gerekiyor bazılarında hemen oluyo beni 20 30 dk ugrastırdı.sonunda cwm yi attım.sonrada paket dosyaları cwm den yukluyorsun rootlanmıs oluyor.
konu için pittech sitesine bakabilirsin.

Usta pittech é gırmek kolay olsa buluruz da... Giremiyorum uye kayıt kapalı, sen birdaha girip o konuyu Burda paylassan iyi olurdu..

zero1995

zero1995

Üye
Ayrica pc yok bende nasil atabiliriz dosyayi baska yolla

Takipçi Satın Al

Üst Alt