Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
General mobile 4.4.2 kitkat root
Sponsorlu Bağlantılar
pitbull16
Üye
Benimde Olmuyordu kingoroot rootgenius vs bi kaç program denedim olmadı İROOT programıyla yapabildim pc ye kurup telefona root yapabiliyosun
lovezenit
Üye
Güncelleştirme ekranında Kitkat güncelleştirmesi diyor, ben telefonu yeni aldım, bu güncelleştirmeyi kurayım mı? İyimidir kötümüdür beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
zero1995
Üye
Gorsel olarak begendim sistem olarakta root olarak sadece pc uzerinden yapabiliyorsun apk dosyalari ile yapamiyorsun yani ben arastirdim bulamadimbulan varsa bilmem.
lovezenit
Üye
Şuanda Android4.4 KitKat versiyonunu güncelliyorum telefonumda bir problem yaşarmıyım?
....
Google da bi çok problem yaşayan arkadaşa rasladım, kararsız kaldım bu yüzden, sizce ne yapmalıyım?
...güncellemeyi yaptım çokta güzel oldu
Son düzenleme:
pitbull16
Üye
bencede güzel sadece biraz yavaş gibi geldi onun dışında sıkıntı yok güncellemen iyi olmuştur sürekli aynı oldumu sıkılıyor insan değişiklik arıyo... ben attım custom rom ama gerek yok en güzeli orjinali..