TowelRoot Bilgisayarsız Root Yapma Programı [v3]

Sponsorlu Bağlantılar

105ali bjk

Üye
Ben indiremedim

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Böyle saçma indirme linkleri olamaz orjinal sitesi zaten paralı attığı zipsharede de bir halt yapılmıyor! biri şuraya adamakılli bir link atarsa çok makbul geçer
Kurdum ama olmadı xperia sp!

Öncelikle: orjinal sitesi paralı değil orjinal sitesindeki ana sayfada büyük towelroot simgesi var tıkladığınızda indirme başlar zaten orda "click the lambda, install the apk" yazıyor :)

Ayrıca bence zippyshare küçük boyutlu dosyaları indirmek için en uygun site.

İsteyen olursa imkanlarım el verdiğince farklı bir siteye upload edebilirim.

Ayrıca betmen96 nickname'li arkadaş towelroot'un Xperia SP'yi rootladığını söylemiş isterseniz onunla konuşabilirsiniz daha yararlı olabilir :)

İyi forumlar

Yardımcı olmaya çalışayım :)

1.) Yol:
Bu linki takip ederek açılan sayfaya gidin -->

Açılan sayfada halflife işaretine benzeyen kocaman bir amblem var (towelroot logosu) ona tıklayın. İndirme başlayacaktır. :)

2.) Yol:
Bu linki takip ederek açılan sayfaya gidin -->

Açılan sayfada sağ üst köşede "DOWNLOAD" yazıyor. Tıklayın indirme başlayacaktır.

3.) Yol:
Linki takip ederek açılan sayfaya gidin -->

Açılan sayfada sağ tarafta "Yandex diskime kaydet" yazan kutucuğun altında "indir" yazan başka bir kutucuk var. Tıklayın indirme başlayacaktır. :)

Bu 3 yoldan herhangi birini uygulayarak dosyayı indirebilirsiniz.
İsterseniz farklı bir siteye upload edebilirim. :)
İyi forumlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

105ali bjk

Üye
Virüslü bu

105ali bjk

Üye
S3 rotlamadi. En güzeli bilgisayar üzerinden odinle yüklemek

• Beğen
Tepkiler: Preloader
Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi

105ali bjk

Üye
Benim telefon 4.3

• Beğen

105ali bjk

Üye
Sürümü

105ali bjk

Üye
Teşekkürler. Sanada

djonier

Üye
Cozemedigim birsey var. Bu vestel venus e hicmi rom root destegi olmaz? Telefonu alali 1 ay oldu denemedigim yongem kalmadi ama nafile root olmuyor

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar ben s4 mini kullancısıyım 4.4.2 rusya romu yükledim 4.2.2 de rootluydu rootun üstüne yükleyince cihaz durumu resmi oldu ve download mode de custom yazan yerler official ve samsung official oldu smdı bir söylenti var 4.4.2 de root yapınca tekrar asla garantiye girmiyormus diye bir de 4.4.2 yi garantisi dısına cıkmadan root atabilirmiyiz böyle sayac artırmayan odinsiz tesekkürler

mtn1905

Üye
Note 2 yi desteklemiyor

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar ben s4 mini kullancısıyım 4.4.2 rusya romu yükledim 4.2.2 de rootluydu rootun üstüne yükleyince cihaz durumu resmi oldu ve download mode de custom yazan yerler official ve samsung official oldu smdı bir söylenti var 4.4.2 de root yapınca tekrar asla garantiye girmiyormus diye bir de 4.4.2 yi garantisi dısına cıkmadan root atabilirmiyiz böyle sayac artırmayan odinsiz tesekkürler

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Bootloader kilidi kırma özelliği yok bildiğim kadarıyla

Unroot programları sayesinde root kaldırmak mümkün :)

garanti dışı kalmaz cihaz orjinal ayarlara döndürdüğünde root silinir ve orjinal haline döner.
Evet beyler
[emoji818] Siz garanti dışı bırakacak ROOT islemi yaptiysaniz tabi ki servis bunu anlicak nerden
Sayaçları var her ne kadar root room uzerinde kur yükle yaptiginiz sayac işliyor....
Samsung Download modu bilenler bilir ..
Sadece bilgi amacli söylemek istedim
Bu arada emege saygılarımla
[emoji818] LG G2 bir gün root yapmak nasip olur
Bu emegin sayesinde [emoji106] [emoji2]

• Beğen

nokia 603

Üye
Selamunaleykum lg g3 beat cihazda calisir mi
hocam lg g3 beatte calisir mi

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Evet beyler
[emoji818] Siz garanti dışı bırakacak ROOT islemi yaptiysaniz tabi ki servis bunu anlicak nerden
Sayaçları var her ne kadar root room uzerinde kur yükle yaptiginiz sayac işliyor....
Samsung Download modu bilenler bilir ..
Sadece bilgi amacli söylemek istedim
Bu arada emege saygılarımla
[emoji818] LG G2 bir gün root yapmak nasip olur
Bu emegin sayesinde [emoji106] [emoji2]
Tabi bu kadarla degil brick oldu diyelim..
hemn imdadiniza TOT programi gelecek arastirin
Ve farkedin o zaman sayac sifirlanir diye umut ediyorum ..

• Beğen
Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Selamunaleykum lg g3 beat cihazda calisir mi
hocam lg g3 beatte calisir mi

Bilgim yok ama denemek lazım. Forumda daha önce G3ü towelroot ile rootlayan bi arkadaşın yazısına rastlamıştım ama G3 Beat konusunda bilgim yok, deneyebilirsiniz ama risk almak istemiyorsanız seçim sizin. Eğer deneyip başarısız olursanız LG cihazları rootlamak için StumpRoot adlı bir uygulama mevcut onu da deneyebilirsiniz. :tebessüm:

nokia 603

Üye
Bilgim yok ama denemek lazım. Forumda daha önce G3ü towelroot ile rootlayan bi arkadaşın yazısına rastlamıştım ama G3 Beat konusunda bilgim yok, deneyebilirsiniz ama risk almak istemiyorsanız seçim sizin. Eğer deneyip başarısız olursanız LG cihazları rootlamak için StumpRoot adlı bir uygulama mevcut onu da deneyebilirsiniz. :tebessüm:
tesekkurler hocam

Takipçi Satın Al

Üst Alt