TowelRoot Bilgisayarsız Root Yapma Programı [v3]

Sponsorlu Bağlantılar

1whose1

1whose1

Üye
Ya banada lazim arıyorum ariyorum bulamadım telefon türum samsung galaxy s4 gt-19500

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
S4 mini 3G.Çalışmadı hatta telefonu hafiften yavaşlattı gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Preloader
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Çoğu cihazda artık pc olmadan 4.3 ve üstü cihazda root mümkün değil artık saygilar

• Beğen

Cru34

Üye
Nexus 5'te Lollipop varken denedim, desteklenmeyen telefon dedi. Sırf denemek için 4.4.4 kurdum çalıştı. Tek tuşla root yapıyor, reboot bile gerekmiyor. Yapan adam aşmış artık :)

• Beğen
Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5'te Lollipop varken denedim, desteklenmeyen telefon dedi. Sırf denemek için 4.4.4 kurdum çalıştı. Tek tuşla root yapıyor, reboot bile gerekmiyor. Yapan adam aşmış artık :)

Değerli bilginiz için teşekkür ederim :)

djonier

Üye
Vestel venus v5 de denedim cihaza siyah bi ekran geldi oylece kaldi. Acaba beklemem gerekiyormu diye dusundum ama cihaza bisey olur diye bataryayi soktum. Yani sonuc vestel venus root olmadi.

• Beğen
afer459

afer459

Üye
htclerde bootloader kilidini kırıyomu?

berk09

berk09

Üye
Peki teli rootladım diyelim eski haline dönmek istersem dönebilicekmiyim eğer bu mümkünse nasıl yapıcam ona göre rootlıycam cihazım garantili çünkü

RUKO

RUKO

Üye
garanti dışı kalmaz cihaz orjinal ayarlara döndürdüğünde root silinir ve orjinal haline döner.

djonier

Üye
Vestel venus v5 in surumu 4.3 yani denedigim buydu ve olmadi. Framaroot ilede olmadi. Suan icin bu vestelin telefonunu root yapabilcek program googlede yok. Sonunda googlede olmayan biseye rastladik :) Bulan varsa cevap yazarsa seviniriz

• Beğen
Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kalmaz cihaz orjinal ayarlara döndürdüğünde root silinir ve orjinal haline döner.

Daha önce, Piranha Quattro Tab 9 , Turkcell MP5 Xperia Arc S , Xperia Tablet S kullandım tüm cihazları da rootlamıştım, ve hepsini fabrika ayarlarına geri döndürmüştüm. Root silinmemişti eğer bahsettiğiniz orjinal ayarlara döndürme işlemi fabrika ayarlarına döndürmekse root gitmiyor. Tabi bu özellik cihazdan cihaza değişebilir o ayrı bir konu.

Rainesto

Rainesto

Üye
Smt210 4.4 başarısız

• Beğen

djonier

Üye
Vestel venus v5 i root yapabilcek bi baba yigit yok mu :)

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
telefonu garanti dışı bırakma diye bir şey yok; normal root'larda siz dışarıdan injection ile yaparsınız o işlem garantiyi devre dışı bırakır ki; eğer kernel yenileniyorsa flash counter'a da bir şeyler ekler.

bunda ise ne kernel'i elliyor program ne de rom'a karışıyor; varolan android sistemindeki bir exploit'ten faydalanıyor o kadar. gerektiğinde full unroot yaparsınız ilk günkü halinden zerre farkı kalmaz

• Beğen
Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
telefonu garanti dışı bırakma diye bir şey yok; normal root'larda siz dışarıdan injection ile yaparsınız o işlem garantiyi devre dışı bırakır ki; eğer kernel yenileniyorsa flash counter'a da bir şeyler ekler.

bunda ise ne kernel'i elliyor program ne de rom'a karışıyor; varolan android sistemindeki bir exploit'ten faydalanıyor o kadar. gerektiğinde fu ll unroot yaparsınız ilk günkü halinden zerre farkı kalmaz

Bilgi için teşekkürler

djonier

Üye
Vestel venus kullanan yok mu beyler halen root yapamadik bu nalet telefonu

palpolisi

palpolisi

Üye
Xperia Z1 cihazımda denedim maalesef. çalışmıyor.
S4 İÇin framaroot yükleyin çalışıyor
Ben S4 root yapabilirmiyim son sürüm android 10 kasım güncellenmiş hali herkes root yapıyor benimki olmuyor.

Sent from my GT-I9500 using MaxiCep mobile app

place3461

place3461

Üye
Böyle saçma indirme linkleri olamaz orjinal sitesi zaten paralı attığı zipsharede de bir halt yapılmıyor! biri şuraya adamakılli bir link atarsa çok makbul geçer
Kurdum ama olmadı xperia sp!

Takipçi Satın Al

Üst Alt