Nexus 5'te Lollipop varken denedim, desteklenmeyen telefon dedi. Sırf denemek için 4.4.4 kurdum çalıştı. Tek tuşla root yapıyor, reboot bile gerekmiyor. Yapan adam aşmış artık![]()

Vestel venus v5 de denedim cihaza siyah bi ekran geldi oylece kaldi. Acaba beklemem gerekiyormu diye dusundum ama cihaza bisey olur diye bataryayi soktum. Yani sonuc vestel venus root olmadi.

htclerde bootloader kilidini kırıyomu?
Peki teli rootladım diyelim eski haline dönmek istersem dönebilicekmiyim eğer bu mümkünse nasıl yapıcam ona göre rootlıycam cihazım garantili çünkü

garanti dışı kalmaz cihaz orjinal ayarlara döndürdüğünde root silinir ve orjinal haline döner.
garanti dışı kalmaz cihaz orjinal ayarlara döndürdüğünde root silinir ve orjinal haline döner.
telefonu garanti dışı bırakma diye bir şey yok; normal root'larda siz dışarıdan injection ile yaparsınız o işlem garantiyi devre dışı bırakır ki; eğer kernel yenileniyorsa flash counter'a da bir şeyler ekler.
bunda ise ne kernel'i elliyor program ne de rom'a karışıyor; varolan android sistemindeki bir exploit'ten faydalanıyor o kadar. gerektiğinde fu ll unroot yaparsınız ilk günkü halinden zerre farkı kalmaz
Ben S4 root yapabilirmiyim son sürüm android 10 kasım güncellenmiş hali herkes root yapıyor benimki olmuyor.Xperia Z1 cihazımda denedim maalesef. çalışmıyor.
S4 İÇin framaroot yükleyin çalışıyor