Hangi Rakibi İstiyorlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

romant_58

Konu Sahibi
Hangi Rakibi İstiyorlar?
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe'de futbolcular, çeyrek finaldeki muhtemel rakipleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. DHA'ya değerlendirme yapan futbolcular genellikle çeyrek finalde Alman ekibi Schalke 04 ile eşleşmek istediklerini söylediler.

Fakat bu arada Brezilyalı yıldız Roborto Carlos ise ısrarla Chelsea'nin çıkmasını istiyor. Çünkü Carlos, Avrupa'daki 1 yıllık Inter ve 11 yıllık Real Madrid kariyeri boyunca, hayatı boyunca Chelsea takımına karşı hiçbir zaman forma giymemişti. Breziyalı yıldız ayrıca Liverpool'a karşı da daha önce oynamadığını ifade etti.
Takımın kaptanı Alex ise, bundan sonra çıkacak rakibin kimin olduğununun önemli olmadığını ifade etti.
Sarı-lacivertli futbolcuların çeyrek finalde karşılaşmak istedikleri ekipler ve düşünceleri şöyle:
Roberto Carlos: "Chelsea'yi istiyorum. Çünkü onlara karşı daha önce hiç oynamadım"
Alex: "Rakip benim için farketmez"
Uğur Boral: "Bu saatten sonra rakip seçmek doğru değil, ama Schalke çıkarsa iyi olur"
Edu ve Lugano: "Rakip hiç önemli değil. Hepsi çok güçlü"
Semih Şentürk: "İngiliz takımlarının çıkmasını istemiyorum. Çok hızlı oynuyorlar. Schalke veya Roma'dan birini çıkmasını isterim"
Gökhan Gönül: "Schalke çıksın"
Selçuk Şahin: "Real Madrid veya Schalke'yi istiyordum. Real elendi. Schalke'nin çıkması bizim için iyi olur"

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İngiliz futbolu Türk futboluna çok ters geliyor.İngiliz takımları hariç diğerlerinden biri olabilir:) ama gelsede fark etmez.Çıkıp yine savaşacağız.Benim gönlümden Roma geçiyor

POWER

POWER

Üye
Roberto Carlos: "Chelsea'yi istiyorum. Çünkü onlara karşı daha önce hiç oynamadım"
Carlos kendini Real madridde sanıyo hala :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Carlos kendini Real madridde sanıyo hala :D

Çok doğru söylemiş. Türkiyeninde Real Madridiyiz.Doğru söylemiş.Bunda gariplik yok:)

POWER

POWER

Üye
hiç güleceğim yoktu ha :islik

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Türkiyedeki tüm önemli yıldızlar Fenerbahcede:) R.carLos Alex Kezman vs vs:) yeterlidir sanırım...Rakip sorun değil.Hedef Şimdilik Yarı final..Adım adım gidiyoruz.Ne diyoruz biz daima önümüze bakıyoruz.DEV OLMAKTAN BAHSETMİYORUZ DEV OLACAĞIZ

canturgay

canturgay

Üye
fenerbahçe nin eleyebileceği tek takım. schalke ..
diğerleri gelirse..(ahmet çakar dönmeyelim şimdi de)
imkansız değilde çokk. zor..:)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
İngiliz futbolu Türk futboluna çok ters geliyor.İngiliz takımları hariç diğerlerinden biri olabilir:) ama gelsede fark etmez.Çıkıp yine savaşacağız.Benim gönlümden Roma geçiyor

anlaşılan ispanyadaki madrid roma maçını izlememişsin.
resmen çimlere gömdü roma real madridi :oke:
ilk maçta öyleymiş ben onu izleyemedim....

FerreT

FerreT

Üye
R.Madrid Roma karşısında varlık gösteremedi..Hatta fark bile yerdi..Romanın forvetleri beceriksizdi..Romanın gelmesini istemem şahsen farklı bi futbol oynuyorlar..Chelsea yada Barselona derim..Shalkede olmaz onlarda defansif bi takım kontra atacklarlı iyi..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kim gelirse gelsin.yine savaşacağız.

ukalgs

ukalgs

Üye
diğer rakiplere göre Schalke daha iyi ve uygun bir rakip

JCKL

JCKL

Üye
papaz her zaman pilav yemez bi önceki turda
sevilla gelince sevinmiştini z ama seçenek çoktu.
inşallah bi manche falan gelir de
bol gollü bi maç seyrederiz
mesela 8-0 gibi...

ollii

ollii

Üye
Artık hangi takım çıkarsa çıksın fark etmez.. Biz onlardan korkucağımıza onlar bizden korksun..

JCKL

JCKL

Üye
Artık hangi takım çıkarsa çıksın fark etmez.. Biz onlardan korkucağımıza onlar bizden korksun..

hahahahahaah buna sadece gülerim işte.manchester barca ya da chelsea mi sizden korkacak.
hahahahahahaha

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
mesela 8-0 gibi...

Sen türk takımları yenilince herhalde zevk alıyorsun.Utanacağın yerde.Ne zihniyet be.Allah ıslah etsin

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Schalke'den başka hiçbir takımı eleyemez bu turda Fenerbahçe.

Büyük ihtimalle tüm takımlar Fenerbahçe ile eşleşmek istiyordur.Rahat etmek için ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
mesela 8-0 gibi...

Sevilla gelince sevinmiş miydik?

Ya biz seni sınırsız banlamamış mıydık. Ban fonksiyonunda sorun var galiba. Kapanıp kapanıp açılıyorsun. Adam akıllı halledeyim paneldende sağlam olsun. ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sevilla gelince sevinmiş miydik?

Ya biz seni sınırsız banlamamış mıydık. Ban fonksiyonunda sorun var galiba. Kapanıp kapanıp açılıyorsun. Adam akıllı halledeyim paneldende sağlam olsun. ;)

Yazık bu sefer hepten gitti :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...