Tavsiye Data Connection - Mobil Veri Ayar Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Data Connection - Mobil Veri Ayar Uygulaması
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilindiği gibi pek çok kullanıcı Microsoft'un ayar kısayollarına getireceği mobil veri ayarını bekliyor. Söz konusu ayarın GDR2 güncellemesi ile geleceği tahmin edilse de, henüz teyit edilmiş resmi bir bilgi bulunmuyor.

Bu arada geliştiricilerin bu tip isteklere yönelik geçici çözümleri de gelmeye devam ediyor.

Data Connection isimli uygulama, hücresel ayarları sizler için ayar kısayollarına olmasa da en azından bildirim merkezine kısayol olarak taşıyor.

Söz konusu ayara oldukça hızlı erişmeyi sağlayan uygulama tamamen ücretsiz ve herhangi bir reklam içermiyor.

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve RetaXter

luckysleven

luckysleven

Üye
Cok iyi
Ama kisayolun altindaki saat ne alaka ? Son giris zamanini gosteriyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Eylem merkezini temizleyince kayboluyor. Fakat başlangıç ekranına ekleyerek kullanmaya başladım. Bunun için başka uygulama kullanıyordum. Ama bu uygulamanın izinleri daha az buna geçtim :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
emz

emz

Üye
İyiymiş. Hemen yüklerim telefonuma geçince. :tşk:

luckysleven

luckysleven

Üye
Eylem merkezini temizleyince kayboluyor. Fakat başlangıç ekranına ekleyerek kullanmaya başladım. Bunun için başka uygulama kullanıyordum. Ama bu uygulamanın izinleri daha az buna geçtim :)

Ana ekrana sabitleyerek kullaniyorsan connectivity tiles tavsiye ederim. Ne izim istiyor ne baska birsey ayrica magazadaki en iyi ve en hizlisi diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Sensation
emz

emz

Üye
Ana ekrana sabitleyerek kullaniyorsan connectivity tiles tavsiye ederim. Ne izim istiyor ne baska birsey ayrica magazadaki en iyi ve en hizlisi diyebilirim

Link atabilir misiniz? Bir sürü çıkıyor o ismi yazınca. Sizinki hangisi? Birde onu deneyeyim.

luckysleven

luckysleven

Üye
Link atabilir misiniz? Bir sürü çıkıyor o ismi yazınca. Sizinki hangisi? Birde onu deneyeyim.

Hocam mobilim link nasil atiliyor bilmiyorum. Ama kirmizi bir ikonu var . Lukasz rejman diye bir adamin uygulamasi

skynet

Üye
Windows Phone için "Connectivity Tiles" uygulamasına göz atın

emz

emz

Üye
:tşk: @skynet @luckysleven
Bu uygulama güzel ama çok basit. Belki bu daha iyi işimi görür. Konum falan da lazım oluyor. Deneyeyim hemen :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

Üst Alt