Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
İçinde adam gibi bir Windows 10 olan Adam gibi bir Amiral akıllı telefon isteriz. Yanında akıllı saati, akıllı kalemi hediyeli olarak. Telefon gövdesi kapağı metalik mat açık ve koyu gri. Kalemi ve saati de metalik aynı tonlarda kaplamalarla süslenmiş olsun. Saatin kesinlikle Live tile misali köşeli olması tercihtir. Ana ekranı el yapımı eski saatlerin görüntüsünde bir uygulama ile saati gösterir olsun. Bizim olsun.

Galaxy note ? : )

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
.
Galaxy note ? : )

"İçinde adam gibi bir Windows 10 olan Adam gibi bir Amiral akıllı telefon isteriz. Saatin kesinlikle Live tile misali köşeli olması tercihtir. Ana ekranı el yapımı eski saatlerin görüntüsünde bir uygulama ile saati gösterir olsun. Bizim olsun "

?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Waybe güncelleme haberi altında kotu haberler alıyoruz bilmiyordum kalkacağını

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ocakta wp 10 gelecekmiş :)

luckysleven

luckysleven

Üye
.

"İçinde adam gibi bir Windows 10 olan Adam gibi bir Amiral akıllı telefon isteriz. Saatin kesinlikle Live tile misali köşeli olması tercihtir. Ana ekranı el yapımı eski saatlerin görüntüsünde bir uygulama ile saati gösterir olsun. Bizim olsun "

?

Ben mesajin mumkun olabilecek kismini aldim bunlar zaten olmayan ve olamayacak seyler : )

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ben mesajin mumkun olabilecek kismini aldim bunlar zaten olmayan ve olamayacak seyler : )
Olmayan doğru. Olamayacak yanlış. Bu hafta Microsoft Türkiye genel müdürü akıllı lens teknolojisi üzerinde çalıştıklarını anlattı. Microsoft u küçük görmeyelim herşeyi zaman gösterecek ;)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Olmayan doğru. Olamayacak yanlış. Bu hafta Microsoft Türkiye genel müdürü akıllı lens teknolojisi üzerinde çalıştıklarını anlattı. Microsoft u küçük görmeyelim herşeyi zaman gösterecek ;)
Ms Türkiye mi çalışıyormuş? :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ms Türkiye mi çalışıyormuş? :D
Çok şaşırmamalı. Dediğim gibi küçük görmeyin microsoft dördüncü arge merkezini koç üniversitesinde Türkiye de kurdu. Büyük düşünmek böyle bişey bence...

luckysleven

luckysleven

Üye

Dostum ayni adam teknoloji enstitusinde konferans verdi tek amacimiz akilli saat projesi dedi : ) Hani demek istedigim birileri devamli birseyler der demeli de zaten onlarin isi o.. Bir seyler desinlerki insanlari boyle heyecan ve merak icerisinde biraksinlar.. Bence ms i degil wp yi fazla buyutmeyelim gozumuzde .. Ve sunu da soylemek istiyorum tabi bu benim nacizane yorumumdur w10 ile kimseyi etkilemeyecekler daha dogrusu etkileyemeyecekler sadece eksikleri tamamlayip allayip pullayip verecekler cunku bir telefonda olmasi gereken ve '' sinirlar cerevesinde '' insani etkileyebilecek hersey uretildi suanda kullaniyor insanlar..

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Çok şaşırmamalı. Dediğim gibi küçük görmeyin microsoft dördüncü arge merkezini koç üniversitesinde Türkiye de kurdu. Büyük düşünmek böyle bişey bence...
Valla kardeş isterse en büyüğünü burda kursun hatta bill emmi de Karaköy e taşınsın yine aynı olur bence. Bill emmi de başlar bulut satıp yağmur gibi para toplama işine. Bana göre MS Türkiye nin tek derdi bulut satmak. Daha geçenlerde ms tr de wp için Cortana ne alemde diye cevap aradım buna cevap verecek bir kişi yoktu orda, e gerisi yoruma açık ne diyeyim ki sadece gülüyorum bunlara :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla kardeş isterse en büyüğünü burda kursun hatta bill emmi de Karaköy e taşınsın yine aynı olur bence. Bill emmi de başlar bulut satıp yağmur gibi para toplama işine. Bana göre MS Türkiye nin tek derdi bulut satmak. Daha geçenlerde ms tr de wp için Cortana ne alemde diye cevap aradım buna cevap verecek bir kişi yoktu orda, e gerisi yoruma açık ne diyeyim ki sadece gülüyorum bunlara :)
Karaköy biraz manidar olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ticari bir kuruluş. Tabiiki işi gucu bırakıp bizim lumia larla ilgilenmesini bekleyemezsin. Tabii ki adamların işi bu bişeyler satmak ve kar etmek. Bu gibi durumlar normal şeyler. Ama öncesinde dediğim gibi büyük firmalar ve büyük işler peşindeler. Saygı göstermek gerekir. Eminim ki onlar sistemi geliştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü bu işten de para kazanmak istiyorlar.bizim elimizden gelen bi'şey yok. Soruna cevap veren kimsenin olmaması onların ayıbı olablir ama bilmelisin ki onların da birçok konuda cevap verme yetkileri yok. Bu tüm şirketler için geçerli. Böyle bir durum da olabilir.
Microsoft'un sitesinden destek bölümünden cortana yı sorabilirsin. Ama eminim ki "çalışmalar devam ediyor" yada benzeri bir cevap vereceklerdir...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ticari bir kuruluş. Tabiiki işi gucu bırakıp bizim lumia larla ilgilenmesini bekleyemezsin. Tabii ki adamların işi bu bişeyler satmak ve kar etmek. Bu gibi durumlar normal şeyler. Ama öncesinde dediğim gibi büyük firmalar ve büyük işler peşindeler. Saygı göstermek gerekir. Eminim ki onlar sistemi geliştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü bu işten de para kazanmak istiyorlar.bizim elimizden gelen bi'şey yok. Soruna cevap veren kimsenin olmaması onların ayıbı olablir ama bilmelisin ki onların da birçok konuda cevap verme yetkileri yok. Bu tüm şirketler için geçerli. Böyle bir durum da olabilir.
Microsoft'un sitesinden destek bölümünden cortana yı sorabilirsin. Ama eminim ki "çalışmalar devam ediyor" yada benzeri bir cevap vereceklerdir...
Dediklerinin ilk yarısına aynen katılıyorum ikinci yarıda fikirlerimiz uymuyor kardeş, cevapların için teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, braayn, emz ve 6 diğerleri
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
830 geldi her halde. Hayırlı olsun :)

Üst Alt