Püf Noktası Ekran Değişti mi Nasıl Anlaşılır ? ( Lumia 820 )

Sponsorlu Bağlantılar

lumia1020

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Değişti mi Nasıl Anlaşılır ? ( Lumia 820 )
Hayırsever bir arkadaşım tarafından dolandırıldım. henüz yeni, ayın 26'sında.
Telefonumun sorunu şu idi ;
Amoled ekranı kırıldı. yani sadece ekran değişecekti. Dokunmatik sapasağlam.
Bilgisayara yansıtıp bunu teyit ettim.
Sadece lcd ekran takılıp verilecekti. bana hem dokunmatik hem ekran değişeceğini söyledi. LCD ekran + Dokunmatikle beraber 350 tl istedi. tamam dedim yapılsın. bu kez ekranı taktım ama anakart yandı dedi.
( Bilgisayar okuyorum ve Bilgisayar magazasında çalışıyorum yani anlıyorum bu işlerden )
Ekranı taktım ekran sağlam anakart yandı dedi dün gece. üzerinde yeni ekran olduğunu söyledi ama anakartın yandığını belirtti. ve ekranın parasını istiyor 200 tlsini vermiştim.
Ama anakart Sağlam Bilgisayara bağlayarak telefonu kullanabiliyorum MS ekranımı yansıt ile.
olayı kavradıysanız gelelim soruma ;
Ekranın değişip değişmediğini nasıl anlarım ? Telefonu sökebiliyorum az önce söktüm fakat ekranın seri nosunu almadığım için bilemedim.
Telefon aynen verdiğim gibi geri geldi flaşını bozmaları cabası.
küçük bir detay ; ekranın sağ üst tarafında gözle çok net kırık vardı o yok olmuş. kısaca ekranın kırıkları yok olmuş ama halen görüntü yok.
Ekranın değişip değişmediğini nasıl anlarım ?

furkankaya559758

Üye
Arkadaşından eski ekranını da iste sorun bitsin.

MaxipmaN

Üye
Galerici ve telefoncu ile is yapılmaz,kvk genpa gibi firmalar garanti olmasa bile parasını verince pasa pasa onarırlar bence

lumia1020

Üye
    Konu Sahibi
Galerici ve telefoncu ile is yapılmaz,kvk genpa gibi firmalar garanti olmasa bile parasını verince pasa pasa onarırlar bence
hiç sormayın abiler :)
iki hafta yavlardı yaptırayım diye güvenmedim. sonra bir telefoncuya gittim baktım benim arkadaş. dedim adam doğru söylüyormuş. verdim. vermez olaydım.
925'imi KVK'ya vermiştim mikrofonu yapmaları için, kamerasını kırıp geri vermişlerdi. teknoloji konusunda çok şanssızım.
Kimseyi bilmeden suçlamak istemem. Ekranın değiştiğine veya değişmediğine emin olsam ona göre tavır koyarım.
2 kuruş para için insan neler yapıyor. Yazık ne diyeyim

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
mcnpl4

mcnpl4

Üye
acaba ekranin baglantisi mi zarar gordu degistirirken. belki ondan calismiyordur bu da anakart yandi diye sallamistir bilmeden

lumia1020

Üye
    Konu Sahibi
acaba ekranin baglantisi mi zarar gordu degistirirken. belki ondan calismiyordur bu da anakart yandi diye sallamistir bilmeden
bence sadece bedava para için beklettiler beni. anakartta sorun yok. arıyorlar açıyorum dokunmatik çalışıyor. USB ile bilgisayara bağlıyorum ekranımı yanıt ile ekranı pc ye yansıtıp kullanıyorum. hiç ekranı değiştirmediler belki de.. onu bi anlasam.

MaxipmaN

Üye
hiç sormayın abiler :)
iki hafta yavlardı yaptırayım diye güvenmedim. sonra bir telefoncuya gittim baktım benim arkadaş. dedim adam doğru söylüyormuş. verdim. vermez olaydım.
925'imi KVK'ya vermiştim mikrofonu yapmaları için, kamerasını kırıp geri vermişlerdi. teknoloji konusunda çok şanssızım.
Kimseyi bilmeden suçlamak istemem. Ekranın değiştiğine veya değişmediğine emin olsam ona göre tavır koyarım.
2 kuruş para için insan neler yapıyor. Yazık ne diyeyim
Sanki amerikaya burasi bu ülkede cope atip yenisini almak kolay değil,insanin degeri ve emegin karsılıgını asla alamayacagız bu ulkede

• Beğen
Tepkiler: lumia1020

lumia1020

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Üst Alt