S3 ekran değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
S3 ekran değişimi
Abimin s3ü 4. Kattan düşmüş . Ekranın siyah olduğunu ve tepki vermediğini ancak ekranın jelatinden dolayı kırık olmadığını ve bildirim ışığı ses vs çalıştığını ve telefonun açıldığını söyledi . Şimdi bu olayda telefonun içindeki işlemci vs kırılmış zarar görmüş olabilir mi ? Ve muhtemelen dokunmatik değişecek bu bize kaça patlar ? Ve telefon eski performansında olur mu ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Telefon eski performansında olur ama ne kadara değişim yapılır bilmiyorum 300 500 arası olabilir

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Telefon eski performansında olur ama ne kadara değişim yapılır bilmiyorum 300 500 arası olabilir
Ekran değişimi aşağı yukarı 300 lira . Ama bu içinde ki parçaların zarar görmemesi mümkünmü yani sonuçta 4. kattan düştü . Bir de garanti ile uğraşmalı mı yoksa direk bi telefoncuya mı götürmeli ?

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Ekran değişimi aşağı yukarı 300 lira . Ama bu içinde ki parçaların zarar görmemesi mümkünmü yani sonuçta 4. kattan düştü . Bir de garanti ile uğraşmalı mı yoksa direk bi telefoncuya mı götürmeli ?

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Garanti dışı telefon zaten şuan ama yetkili servis daha iyi yapar tabi kenar mahalle telefoncuları iyi yapmayabilirİçindeki Parçalar en fazla yerinden oynamıştır

fk555897

fk555897

Üye
Garanti ekran değişimi için fazla para alır. 500 TL'nin altında alacağını sanmam.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Garanti ekran değişimi için fazla para alır. 500 TL'nin altında alacağını sanmam.
Garanti muhtemelen o civar alır arkadaşım s4ü vermişti 500 tl almışlardı s3 belki daha ucuz olabilir

galata0185

Üye
400 derler en fazla hocam 350 ye çekerseniz yapan adama ufak bi kar bırakmış olursunuz :)

zehraisa

Üye
Benim telefonumda aynı durumda :( internette ekran satlıyormuş güvenli midir sizce 100 lira fiyatı

Takipçi Satın Al

Üst Alt