6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var ya kafayı yicem herkesin telefonda oluyor bi benim telde olmuyor :@

menü–> ayarlar—> yapılandırma—>kişisel yapılandırma ayarları—>ekle—>Eriişim Noktası–>hesap ismi: Turkcell internet oradan ismi yazdıktan sonra tamam deyin Erişim noktası ayarları—>Veri taşıyıcı: Paket veri peket veriyi seçtikten sonra geriye dönün bir üst menüye ve Taşıyıcı Ayarları—>Paket veri Erişim noktası: internet, Ağ türü: IPv4, Doğrulama türü:Normal,Kullanıcı adı ve şifre boş olacak.bunları yaptıktan sonra geriye dönün Kişisel hesaplara Turkcell internet diye çıkması lazım onun üzerindeyken seçeneklere girin ve etkinleştir deyin.Ardından Tekrar yapılandırma ayarlarına dönün oradan tercih edilen erişim noktasına gelin orada turkcell internet seçili olmalı.

eğer bu ayarları tamamen yaptıysanız ve sorun hala devam ediyorsa,ayarlarla ilgili bi sorununuz yoktur bence.Paket veri denilen şey araştırmalarım sonucu bildiğimiz GPRS...
dolayısıyla hattınızla alakalı sorun var bence..olmayan arkadaşlara tavsiyem bi başka turkcell hattı takıp aynı ayarlarla denesinler eğer olursa sizin hattınızda bi sorun vardır.Öyle bi duyum aldım ama tam emin değilim bi deneyin..;)

SCHeeF

Üye
Tskrler arkadasım birde bunun arastırmasına girelim bakalım :)

Gerci baska bir telefondan arayarak musteri hizmetleri ilede ugrastık biraz,Hatta bir sorun gorunmuyor yaklasık 45 dakika ugrastık ama nafile

turbilance

Üye
tşkler kardeş

puusat

Üye
sagoll

yk34yk

Üye
:oke:6300 da msn açılıyor artık taşekkürler kardeş emeğine saygı :op:

sercanvolkan

Üye
kanka emegine saglık. Bişey sorucam Ben. Benim Telde neden acılmıyor?ayarları yaptım fakat baglanıor dıo baglanmıo beklıorm ama olmuo sence sorun ne olablır?

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
kanka emegine saglık. Bişey sorucam Ben. Benim Telde neden acılmıyor?ayarları yaptım fakat baglanıor dıo baglanmıo beklıorm ama olmuo sence sorun ne olablır?

Ayarlar >> YApılandırma ayarlarında >> Varsayılan yapılandırma ayarları TURKCELL...
Tercih edilen erişim noktası ise >> MSN Turkcell olmalı yoksa bekliyor ve açmıyor kardeş..

NoT: MSN Turkcell yoksa Kendiniz yapıyosunuz nasıl yapılacapını konunun ilk sayfasında anlatmıştım hadi kolay gelsin ;)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
teşekkürler kardeşim

eneskilic54

Üye
Allah Sizden Razı Olsun Agalar...
Bişi Sorıcam Ben Daha önce 6300 ımda Morange Die Bir Programdan Giriyordum Msnime Yaklaşık 120 Kb 5 Kontör Gidiyordu....acaba Bu Ayarlarlanda Morangeden Girsem Gene 60 Kb 1 Kontör Mü Gidecek???
Iyi çalışmalar

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
Allah Sizden Razı Olsun Agalar...
Bişi Sorıcam Ben Daha önce 6300 ımda Morange Die Bir Programdan Giriyordum Msnime Yaklaşık 120 Kb 5 Kontör Gidiyordu....acaba Bu Ayarlarlanda Morangeden Girsem Gene 60 Kb 1 Kontör Mü Gidecek???
Iyi çalışmalar

evet bu ayarlarla 60 kb' ı 1 kontör..senin dediğin normal İnternet ayarları... onda çok kontör atması normal..Yani programına göre değişmiyo kontör atması, ayarına göre değişiyor..

eneskilic54

Üye
eywallah...

y.e.bakici

y.e.bakici

Üye
tskler kardes.

texaserdem

Üye
kardeş ebuddy programını indirdim attım cebe ama dil ayarlarını yaptıktan sonra hep bekliorum neden acaba ınstalling Language diyor

draje014

Üye
Saol Kardeş Emegıne Saglık

M-a-d

Üye
elıne sağlık kardeş güzel olmuş

Ali279

Ali279

Üye
teşekkürler eline sağğlık arkadaşım

dursun35

Üye
Linklerin Cogu ölmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!

kemal23

Üye
    Konu Sahibi

yucell

Üye
arkadaşlar lütfen
yardım
benim hat avea tlfon ise 6300 aynen ayarları yaptım harfi harfine iki üç defe kontrol ettim ebudy proğramını yukledeim açınca uygulama açılıyor baglanınca da paket veriye abone olun diyor deli olucam hattımıda iki gun önce aldım müşteri hizmetlerinide aradım bişeyler yapamadım

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen
yardım
benim hat avea tlfon ise 6300 aynen ayarları yaptım harfi harfine iki üç defe kontrol ettim ebudy proğramını yukledeim açınca uygulama açılıyor baglanınca da paket veriye abone olun diyor deli olucam hattımıda iki gun önce aldım müşteri hizmetlerinide aradım bişeyler yapamadım

kardeş verdiğim ayarlar turkcell içindi..avea da olmaz.. ama paket veri gprs demek..aveadan gprs ayarlarını istesen bi de öyle denesen.. ve aveanın ayarlarıyla denesen.. bende araştırıyorum kayda değer bişey bulursam yazarım buraya..

Üst Alt