İstek Bizdeuygun.com Sony Xperia Z2 Almak

Sponsorlu Bağlantılar

spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
Bizdeuygun.com Sony Xperia Z2 Almak
Arkadaşlar Bizdeuygun.com Z2 almak istiyorum fiyat bana çok uygun geldi (1430tl) fakat aklımda 4 soru var.

1) Bizdeuygun.com Güvenilir mi Daha önce alışveriş yapan var mı?

2) Delta servis garantisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

3) 1430tl'ye Z2 almak mantıklı mı?

4) Z2 almak hala mantıklı mı?

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

0MG90

0MG90

Üye
1 ve 2 hakkında bir şey diyemem ama diğer forumda Bizdeuygun' dan Z1 Compact alanlar var ve memnunlar. (Çoğu hatalı cihazı geri yolladı, çoğu yeni cihazla değiştirildi diğerleri parasını geri aldı vs.) Şikayetvar' dan bakabilirsin Delta Servis'e.

3)Mantıklı ve 4) Mantıklı

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam 1 ile 2. Soruna guvenebilirsin diyorim iyi bir firma delta serviside iyi fiuay da uygun z2 yi kacirma al derim

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Beyaz olanı kalmış bir tek. Siyah olanı var mı ? Ben göremedim.

furkankaya559758

Üye
Site hakkında bilgim yok ama Z2 çok güzel bir telefon. Ayrıca yeni bir telefon.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben arayıp konuştum. Gayet iyi davrandılar. Siteyi araştırdım. Genel itibariyle iyi. Delta'yı ben de çok merak ediyorum. Onları da aradım. Telefonda bir sıkıntı olursa birebir değişim yapacaklarını söylediler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Delta iyidir iyi alin bu telefonu kacirmayin :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Evet Garantisi Delta 2 Gün Öncesinde Kuzenime S4 Almiştik Aslında Söyle 3 Ay Önceden S4 Aldık 2 Gün Önce Servise Verdik Delta Dediğiniz Yer Bildiğin Mahalle Tamircisi Nokia Harici Netten Telefon Almanızı Önermem

spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
Yoksa 200tl ye kıyıp bilindik bir yerden mi aksam

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İthalatçı garantili alıp 70 liraya cepkasko da yaptırabilirsin aslında.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
caps6

caps6

Üye
z2 almak mantıklı da delta garantili almak riskli z2 nin ciddi sorunları var mı? onu araştır.Tanıdıklarımdan delta servise telefon veren oldu genelde kullanıcı hatası diyorlar.Paralel ithalatçı servisleri genelde böyle.Distribütör garantilide pahalı oluyor.Telefonda konuşmalarını pek ciddiye almayın değiştiririz yaparız diyorlar felan fıstık.En iyisi forumlarda delta servis konularını inceleyin.Daha iyi anlarsın

Son düzenleme:
  • Beğen
spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aranızda bizdeuygun. Com dan alisveris yapan var mı ???

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yoksa 200tl ye kıyıp bilindik bir yerden mi aksam
Sonra Deltaya Verirsin Ekranını Mekranını Kırık Alırsın Anlarsın Zaten Adamların Servis Dediği Yeri Görseniz Aklınız Hayalınız Durur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
z2 almak mantıklı da delta garantili almak riskli z2 nin ciddi sorunları var mı? onu araştır.Tanıdıklarımdan delta servise telefon veren oldu genelde kullanıcı hatası diyorlar.Paralel ithalatçı servisleri genelde böyle.Distribütör garantilide pahalı oluyor.Telefonda konuşmalarını pek ciddiye almayın değiştiririz yaparız diyorlar felan fıstık.En iyisi forumlarda delta servis konularını inceleyin.Daha iyi anlarsın
Ordaki yorumlar genel itibariyle iyi değil.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bence farkını ver sağlam yerden al şahsi fkrim bu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bedavacim adlı sitede biraz daha uygun fiyatlı ve kapıda ödeme imkânı da var. Şimdi konuştum ithalatçı firma garantili ürünlerin yanında aparatlar gelmiyormuş.
Adamın attığı mesaj ;

İthalatçı garantili ürünlerden tr uyumlu şarj cihazı
çıkmaz . kulaklık çıkmaz.mini aparat çıkmaz.

dayannight

dayannight

Üye
Bedavacim adlı sitede biraz daha uygun fiyatlı ve kapıda ödeme imkânı da var. Şimdi konuştum ithalatçı firma garantili ürünlerin yanında aparatlar gelmiyormuş.
Adamın attığı mesaj ;

evet ithalat ürünlerde çıkmıyor da satıcı kendisi tr şarjı ve kulaklı ekliyor yada paketin yanına koyuyor.Onlar da durum farklı demekki sonradan göndermiyorlar
Arkadaşlar Bizdeuygun.com Z2 almak istiyorum fiyat bana çok uygun geldi (1430tl) fakat aklımda 4 soru var.

1) Bizdeuygun.com Güvenilir mi Daha önce alışveriş yapan var mı?

2) Delta servis garantisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

3) 1430tl'ye Z2 almak mantıklı mı?

4) Z2 almak hala mantıklı mı?

[/QUOTE

benim telefonda delta servis garantiliydi.İki kez işim düştü memnun kalmadım.İthalatçı servisleri iyi değil.Fazla para fark etmiyorsa sony garantili almanda fayda var.

enes-1907

enes-1907

Üye
kardeşim su anda bence z3 alman mantıksız olur hem parası farklı hem z3'ün z2 den farkı yok.Ps4 oynama özelliği ve ultra stamina modu da z2 ye yazılımla geliyor.Ama z4 ü beklersen bomba gibi bir cihaz olacak diyebilirim.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bizdeuygun sitesinden zamanında bilgisayar bileşenleri almıştım.

Bu şirket bursada 2 tane büyük kargo dağıtım şirketiyle kapı komşusu. Çok hızlı kargo yapıyorlar.

spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim su anda bence z3 alman mantıksız olur hem parası farklı hem z3'ün z2 den farkı yok.Ps4 oynama özelliği ve ultra stamina modu da z2 ye yazılımla geliyor.Ama z4 ü beklersen bomba gibi bir cihaz olacak diyebilirim.
Zaten z3 almıyorum
Adamın attığı mesaj ;

Salatalık mı gönderecek bu adamlar
Şaka bir yana ithalat garantisini böyle sıkıntılar mı var???

Üst Alt