İstek Bizdeuygun.com Sony Xperia Z2 Almak

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne salatağı kardeşim. Adamları arayıp konuştum. Sen gidip 200 liraya iPhone 6 , 150 liraya S5 alırsan o ayrı tabi.

spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
Ne salatağı kardeşim. Adamları arayıp konuştum. Sen gidip 200 liraya iPhone 6 , 150 liraya S5 alırsan o ayrı tabi.
Bende onu diyorum yok imei kopyalanır yok kutu İçeriği değişir telefondan almaktan soğudum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
  • Beğen
Tepkiler: spacekiller
0MG90

0MG90

Üye
Saçmalamayın TR uyumlu şarj aleti çıkıyor, kulaklık çıkıyor sadece dock yok o da Amerika'ya özgü kutularda çıkıyor zaten. IMEI kopyalaması falanda olmaz. Kapalı açılmamış kutu hepsi sen açacaksın ilk.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ben aldım garanti belgeli ve dock dışında herşey çıktı şarj adaptörü ise %100 tr uyumlu sıfır açılmamış kutu geldi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Saçmalamayın TR uyumlu şarj aleti çıkıyor, kulaklık çıkıyor sadece dock yok o da Amerika'ya özgü kutularda çıkıyor zaten. IMEI kopyalaması falanda olmaz. Kapalı açılmamış kutu hepsi sen açacaksın ilk.
Bana da öyle geliyor ama firmanın attığı mesaj bu yönde. Bakabilirsin ;

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bizdeuygundan Z2 aldım Tr uyumlu çıktı ama aynı siteden arkadaş G2 aldı çıkmadı

spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
Alırsam başıma en kötü ne gelebilir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sitede pek hayır göremedim :D Bu tarz siteleri boş verin direk
Bak gelbial.com distribütör garantili satıyor, normal fiyata göre daha ucuz hatta
sonybizde'de daha uygun ama bi tek beyazı kalmış.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Daha önce hiç sonybizde.com alışveriş yaptınız mı guvenilir mi
Daha önce yapmadım ama güvenilir bir site. Çok arayıp konuştum. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Ayrıca Sony Euresia garantili.

spacekiller

spacekiller

Üye
    Konu Sahibi
bence distribütör gereksiz bir şey

Üst Alt