Galaxy S II i9100 Hiui Final [I9100-I9100G] [20.11.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

zeki gönül

Üye
S.a admin bu ı9100 için fınalmı Android l ye geçicekmı cok guzel bı rom bu ellerine sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
S.a admin bu ı9100 için fınalmı Android l ye geçicekmı cok guzel bı rom bu ellerine sağlık
Evet final. Android L alırmı şimdilik bilmiyorum. Ama KitKat tabanlı son sürüm olduğu kesin...

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
FİNAL GÜNCELLEME BİLGİLERİ
* I9100G İÇİN HİUİ GELDİ
* AÇILIŞ GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ
* DUVAR KAĞITLARI DEĞİŞTİRİLDİ
* DURUM ÇUBUĞU SİMGELERİ DEĞİŞTİRİLDİ
* KİLİT EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ
* SİSTEM SİMGELERİ VE GÖRÜNÜMLERİ DEĞİŞTİRİLDİ
* YAZI TİPİ DEĞİŞTİRİLDİ
tamammı güncelleme yine baştaki linkten indiriyomuyuz.
indiriyorum inşallah bilgisayar bağlantı sorunu çözülmüştür.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamammı güncelleme yine baştaki linkten indiriyomuyuz.
indiriyorum inşallah bilgisayar bağlantı sorunu çözülmüştür.
Evet ana başlıktaki lınk. Sıfırdan kurulum yap. Pc ıle baglantı sorunu yok. Hala sorunun devam ederse baska bır pc dene calısırsa senın pc de sorun var demektır.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
yine çalışmadı ama win 7 de çalışıyor. benim pc xp varmı bi çözümü bildiğin kafayı yicem yaa romu çok sevdim kullanmak istiyorum ama pc bağlantı yok sırf bu yüzden değiştirmek istemiyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yine çalışmadı ama win 7 de çalışıyor. benim pc xp varmı bi çözümü bildiğin kafayı yicem yaa romu çok sevdim kullanmak istiyorum ama pc bağlantı yok sırf bu yüzden değiştirmek istemiyorum.
Ayarlar / gelişmiş e gir usb hata ayıklama modunu kapat öyle bağla pc e bak görecek mi

zeki gönül

Üye
S.a admin bu romun kilit ekranını nasıl değiştirilir farklı uygulamalarla denedim olmuyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
S.a admin bu romun kilit ekranını nasıl değiştirilir farklı uygulamalarla denedim olmuyo
a.s. uygulama yüklemeden değişiyor. temalar simgesine tıkla. kategori başlığına tıkla ve çıkan seçeneklerden kilit ekranına tıkla oradan beğendiğini indirip yükleyebilirsin

zeki gönül

Üye
S.a admin miuı rom ıcın.türkçe dıl ekleme dosyası varmı bu arada romda sıkıntım yok ellerine sağlık cok güzel paylaşım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

zeki gönül

Üye
Dosyayi indirdim cwmden flaslasam olurmu yabancı mıuı romlarda

Neo-1

Neo-1

Üye
s.a. kardeşim ellerine sağlık çok güzel harika bir sürüm olmuş.3 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim stabil çalışıyor.Yalnız bu güzel cihaza ve bu güzel romlara bu pil çok hafif kalıyor..Yapacak birşey yok,yanımda yedek pil taşıyorum..Tekrar teşekkür ederim.Not:Arama sürelerine nerden bakıyoruz ben bulamadım?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
s.a. kardeşim ellerine sağlık çok güzel harika bir sürüm olmuş.3 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim stabil çalışıyor.Yalnız bu güzel cihaza ve bu güzel romlara bu pil çok hafif kalıyor..Yapacak birşey yok,yanımda yedek pil taşıyorum..Tekrar teşekkür ederim.Not:Arama sürelerine nerden bakıyoruz ben bulamadım?
A.selam. pil konusunda bende şikayetçiyim ama önceki sürümlere göre hiui nin pil ömrü gayet iyi. Daha yapacak birşeyim yok ona maalesef.
Arama kaydında kimle ne kadar konuşmuşsun gösteriyor
Mesela 8090 aramışım 6 saniye açık kalmış
Bir arkadaşımla konuşmuşum 1 dakika 3 saniye konuşmuşuz...

Neo-1

Neo-1

Üye
Pilin kendisi yetersiz üstadım, buna yazılım olarak bir şey yapılamaz bence de. Benim kasdetdiğim süre toplam şu kadar çağrı yapılmış şu kadar çağrı alınmış gibi stok romanda olan süre verileriydi.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Pilin kendisi yetersiz üstadım, buna yazılım olarak bir şey yapılamaz bence de. Benim kasdetdiğim süre toplam şu kadar çağrı yapılmış şu kadar çağrı alınmış gibi stok romanda olan süre verileriydi.
O yok maalesef...

Neo-1

Neo-1

Üye
3 haftadır bu romu kullanıyorum ve S2 kullanan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Gerçekten stok romdan sıkılanlar için çok iyi bir seçenek..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
3 haftadır bu romu kullanıyorum ve S2 kullanan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Gerçekten stok romdan sıkılanlar için çok iyi bir seçenek..
Yorumun, önerin ve bilgi için çok teşekkürler :)

98farom98

98farom98

Üye
Hocam eline sağlık :tşk: Z2 yede olur demi?

Üst Alt