CanKartaL
Emekli Yönetici
Nexus serisinden portlanmış romlar olabilir. Sanmıyorum ama Samsung'un test yazılımı da yüklenmiş olabilir belki. Birçok firma şu aralar 5.0 a odaklanmış durumda olduğundan videonun hikaye olacağını sanmıyorum. Hele ki S4 için 5.0 çıkmazsa büyük hayal kırıklığı olur.Bana biraz hikaye gibi geliyoo. Daha 4.4.4 gelmedi. Kaldıki 5 ten bahsediyoz. 5 gelene kadar bizim teller pert olur. Video da bellikı modlanmış
Öyle bişiy yok kardeşimNexus serisinden portlanmış romlar olabilir. Sanmıyorum ama Samsung'un test yazılımı da yüklenmiş olabilir belki. Birçok firma şu aralar 5.0 a odaklanmış durumda olduğundan videonun hikaye olacağını sanmıyorum. Hele ki S4 için 5.0 çıkmazsa büyük hayal kırıklığı olur.
Öyle bişiy yok kardeşim. Tamamen samsung un paylaşımıdır port falanda değildir. S4 e kesinlikle Android L gelecek ister kabul edin isterseniz etmeyin ama geleceği kesimBana biraz hikaye gibi geliyoo. Daha 4.4.4 gelmedi. Kaldıki 5 ten bahsediyoz. 5 gelene kadar bizim teller pert olur. Video da bellikı modlanmış
Alakasi yok S6 veya Note 5 cikinca zaten 5.0 ile gelecek onlara ayriyeten bidaha guncelleme vermesine gerek yok yani. Ayrica samsunga yakinligi ile bilinen sammobile sitesi de dogruladi S4 e 5.0 guncellemesi 2015 yilinin baslarinda gelecek. Kesin yanibulutlarin ustunde yuruyosun. hersey sana toz pembe gorunuyor. samsung sana o zevki yasatirmi saniyosun.not 5 veya s6 falan cikar s6 gibilere ve 5 verir bu yazilimi. soyle dusun ios 8 cikti iphone 4s ve 5 ler yukledi ama iphone 4 e vermedi anladin.
Evet videoda December diyor. Yani aralıktaAlakasi yok S6 veya Note 5 cikinca zaten 5.0 ile gelecek onlara ayriyeten bidaha guncelleme vermesine gerek yok yani. Ayrica samsunga yakinligi ile bilinen sammobile sitesi de dogruladi S4 e 5.0 guncellemesi 2015 yilinin baslarinda gelecek. Kesin yani

4.4.4 ü salladı herkes zaten illa Türkiye sürümünü kurman gerekmiyor. Bence gelsinde ilk kime gelirse önemli değil.s4 mini icinde temmuz falan demislerdi ama hala 4.4.2 gelmedi. butun ulkeler aldi turkiye yok. millet bende dahil olmak uzere rusya ya gelen 4.4.2 romu odinle kurduk. bide bu romdan sonra samsung iyilestirme ve hatta hata gidermeleri icin bi yazilim daha gonderdi ki turkiye hala askida bugun itibariyle hala rom yok. toparliycak olursak yani bize aralikta gelmesi beklenen romu haziran temmuz gibi yukleriz diye dusunuyorum en son turkiyeye veriyolar romu. hani bende istiyorum bir an once gelsin ama ne care. daha 4.4.4 gelmedi 5 alirmiyiz bilmem.
inşallah bizde bekliyoruzGeç de olsa erken de olsa S4, Android L güncellemesini alacak.
Evet bende note 3 cihazımda dün güncelledim ve note 4 teki s-health uygulamasının aynısı olduBenim bildiğim kadarıyla S4'e ocak ayında gelecek bu yazılım. Az önce S-health yazılımı güncellendi. Sanki Lollipop'a göre hazırlanmış bir s-health gördüm. Sizde s-health güncellendi mi ?