Ekranda boşa yer kapladığı için mi ?Allahım lütfen sanal tuş olmasın bu telefonu almamam için tek sebep sanal tuş![]()
Bende sevmiyorum sanal tuş olayını,hem ekranda fuzuli olarak yer tutuyor hemde ekranın bütünlüğünü bozuyor bence.Ekranda boşa yer kapladığı için mi ?
Evet ama kısmi çözümü de yok değil. Root erişimi ile silme ya da küçültme mümkünBende sevmiyorum sanal tuş olayını,hem ekranda fuzuli olarak yer tutuyor hemde ekranın bütünlüğünü bozuyor bence.

Sen benimi takip ediyorsun bakalımSanal tuş daha fonksiyonel bence, üstelik üreticilerinde kolayına geliyor. İster beğenin ister beğenmeyin ama Sony böyle yapıyor değiştireceğini de hiç sanmam.
olsun olsun biz hallediyoruz o işleri varsın olsun sanal tuş olsun. Zaten Dünya sanal olmuş kardeşim 
Sen benimi takip ediyorsun bakalım![]()
olsun olsun biz hallediyoruz o işleri varsın olsun sanal tuş olsun. Zaten Dünya sanal olmuş kardeşim
![]()

Evet boşuna yer kaplıyor ve ekran düzenini bozuyor, yap işte samsung gibi çokmu zor arkadaşEkranda boşa yer kapladığı için mi ?
sanal tuş bencede kullanışlı değil fiziksel tuşun eskidiğini düşündüğüm için rootlayıp eklemiştim ama çok gereksiz bence. Aslında son uygulamalar vs gibi işlemler için çeşitli parmak hareketleri ile yapabiliriz. Sanal tuş olmamalı bencede samsunglar gibi olabilir![]()
Sanal tuş bencede çok gereksiz birşey, ekranda boş yere yer kaplayıp ekran düzenini bozmasıda cabası, ilk kim kullandıysa o firmayı saygıyla(!) anıyorumsanal tuş bencede kullanışlı değil fiziksel tuşun eskidiğini düşündüğüm için rootlayıp eklemiştim ama çok gereksiz bence. Aslında son uygulamalar vs gibi işlemler için çeşitli parmak hareketleri ile yapabiliriz. Sanal tuş olmamalı bencede samsunglar gibi olabilir![]()