Karşılaştırma Nexus 6 Vs Note 4 Speed Testing

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
Daha geçen hafta Note 4 kullandım hiç bir gecikme yoktu.Görev yöneticisinden her şeyi kapatıp yine denedim yine de sorun etmedi S3 ile karşılaştırma ;) Eline Note 4 bile almamışsın
note 4 5.1 veya 5.2 ye kadar aldı diyelim nexus 6 nereye kadar alıcak 5.4 hatta 0bir sonraki sürümüde alır. ayiryetten custom romö desteğide çok uzun.
nexus 4 e bak bakalım 5.0 ı aldı ve çok hızlandı şuan. 4.2'yle çıkmıştı.

Koradam

Üye
note 4 5.1 veya 5.2 ye kadar aldı diyelim nexus 6 nereye kadar alıcak 5.4 hatta 0bir sonraki sürümüde alır. ayiryetten custom romö desteğide çok uzun.
nexus 4 e bak bakalım 5.0 ı aldı ve çok hızlandı şuan. 4.2'yle çıkmıştı.
Note 4 rahat android 6.0 ı alır saçma sapan düşünme
Dediğim gibi istediği kadar Update alsın Note 4 kadar kullanışlı olamaz.Note 4 aynı anda 6-8 uygulama açabilir Nexus peki?

NEXUS

NEXUS

Üye
Note 4 rahat android 6.0 ı alır saçma sapan düşünme
Dediğim gibi istediği kadar Update alsın Note 4 kadar kullanışlı olamaz.Note 4 aynı anda 6-8 uygulama açabilir Nexus peki?
3 gb ramı var kardeşim özelliklerine bak bakalım donanım çok iyi ve evet görüyoruz note 2 , nexus 4 ile aynı zamanlarda çıktı ve 5.0 ı alamadı. note 4 tede aynısı olacaktır.
nexus 4 te ben 15-16 uygulama açıyorum hiçbir şey olmuyor.

Koradam

Üye
3 gb ramı var kardeşim özelliklerine bak bakalım donanım çok iyi ve evet görüyoruz note 2 , nexus 4 ile aynı zamanlarda çıktı ve 5.0 ı alamadı. note 4 tede aynısı olacaktır.
nexus 4 te ben 15-16 uygulama açıyorum hiçbir şey olmuyor.
Uygulama aç aşğı at demiyorum ki ekran üzerinde diyorum :) Eline Note serisi almamışsın konuşuyorsun Note 2 bile aynı anda 6-8 uygulama açınca seri seri çalışıyor cfw ile (Samsung özelliği eklemediği için fcw)

NEXUS

NEXUS

Üye
Uygulama aç aşğı at demiyorum ki ekran üzerinde diyorum :) Eline Note serisi almamışsın konuşuyorsun Note 2 bile aynı anda 6-8 uygulama açınca seri seri çalışıyor cfw ile (Samsung özelliği eklemediği için fcw)
note serisini gayet iyi biliyorum gayet başarılı bir telefon sevdiğim birşey ancak nexus 6 ve note 4 arasında her türlü nexus 6 , aynı ekran üzerinde oynayınca yarı yarıya zaten ufalıyor. 3 tane açınca zaten çok küçülüyor. ekran büyük olsa da aynı.
ayriyetten bunun ileriki sürümlerde android e eklenecektir.

Koradam

Üye
note serisini gayet iyi biliyorum gayet başarılı bir telefon sevdiğim birşey ancak nexus 6 ve note 4 arasında her türlü nexus 6 , aynı ekran üzerinde oynayınca yarı yarıya zaten ufalıyor. 3 tane açınca zaten çok küçülüyor. ekran büyük olsa da aynı.
ayriyetten bunun ileriki sürümlerde android e eklenecektir.
Samsung çoklu ekranı 4.1.2 ile getirdi google'in aklı hiç mi çalışmıyor da 5.0 a getirmedi boş hayaller
Hiç bi telefon Note serisi kadar kullanışlı olmayacak bu belli anca Lg yaklaşır

NEXUS

NEXUS

Üye
Samsung çoklu ekranı 4.1.2 ile getirdi google'in aklı hiç mi çalışmıyor da 5.0 a getirmedi boş hayaller
Hiç bi telefon Note serisi kadar kullanışlı olmayacak bu belli anca Lg yaklaşır
note 2 neden 5.0 ı alamadı madem onu söyle. özellikleri yetiyor ve 2 gb ram var.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
note 2 neden 5.0 ı alamadı madem onu söyle. özellikleri yetiyor ve 2 gb ram var.
bu gidişle nexus 6 ülkemize gelmeyecek hala :( çoğu ülkede ön sipariş başladı bi bizim ülkemizde ön siparişe açık hale gelmedi :(

Koradam

Üye
Arkadaş konuyu performans dan satış politikasına çekiyorsun ve ayrıca daha ne olacağı belli olmaz

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaş konuyu performans dan satış politikasına çekiyorsun ve ayrıca daha ne olacağı belli olmaz
güncelleme listesinde bir paylaşmıştı note 2 cancelled yazıyordu.
ve yabancı kaynaklardan gördüğüm yerlerde arık galaxy note 2 mevcut değil sadece alacak modeller mevcut
yukarıda da note 6.0 ı alır yazmışsın. madem öyle note 2 ninde 5.0 ı alması gerekirdi.
5.0 dan 6.0 ın gelmesi 3 yıl.
4.0 2011 de çıktı , 4.2 2012 , 4.4 2013 , 5.0 2014
hepsi olduğu yılın sonlarında çıktı kasım sırası
nexus 6 nın zaten performans konusunda üstüne olmaz. androidde

Koradam

Üye
güncelleme listesinde bir paylaşmıştı note 2 cancelled yazıyordu.
ve yabancı kaynaklardan gördüğüm yerlerde arık galaxy note 2 mevcut değil sadece alacak modeller mevcut
yukarıda da note 6.0 ı alır yazmışsın. madem öyle note 2 ninde 5.0 ı alması gerekirdi.
5.0 dan 6.0 ın gelmesi 3 yıl.
4.0 2011 de çıktı , 4.2 2012 , 4.4 2013 , 5.0 2014
hepsi olduğu yılın sonlarında çıktı kasım sırası
nexus 6 nın zaten performans konusunda üstüne olmaz. androidde
Kullanışlılık namına hiç bir şey olmamasına rağmen bı tık performans olsa ne olmasa ne...

The Shadow

The Shadow

Üye
:ah

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tekrar tekrar söylüyorum. Sonsuz Baskı : " Cihazları siz kullanın Cihazlar sizi değil "
Cihaz yarıştırma yapmayınız size göre en iyi olanı size göre kalsın. Çünkü bir noktadan sonra sen ben, O, biz, siz, onlar tartışma çıkıyor baştan uyarayım.

Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Esendağlı, ~N.A.W.Y~ ve 1 kişi daha
PriZm

PriZm

Üye
Bence tamamen boşuna uğraşıyorsunuz.

Biri o touchwiz hantalı ile çok daha üstün özelliklerle geliyor diğeri ise tamamen saf ekstra özelliği olmayan ama hızlı olan Android'e sahip.
Dolayısıyla her ikisininde zıt yönde dez avantajları var. Bunun için tartışma çıkarmak yersiz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Nextman, Esendağlı ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Bence de boşuna tartışıyorsunuz çünkü benim telefonum hepinizinkini döver. [:D]

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt