Format atılır da kurulumda yedeği yükleyemezsiniz.wifi bağlantısı olmadan format atılıyormuydu?
Format atılır da kurulumda yedeği yükleyemezsiniz.
Format atılır da kurulumda yedeği yükleyemezsiniz.

Sistemi yeniden yüklersiniz ama internet bağlantısı olmadığı için yedek geri yükleme adımını anlamanın gerekir. Bu durumda da tekrar sınırlayan kadar yedek yükleme yapamazsınız.Sistemi yeniden yükleyecem ben. Bunun için bağlantıya gerek varmı tam olarak?
Ben farklı bir şey mi söylemiştimAbi internet yoksa yükleyemez. Yoksa ben hep mobilden kuruyorum yedeği![]()
Sistemi yeniden yüklersiniz ama internet bağlantısı olmadığı için yedek geri yükleme adımını anlamanın gerekir. Bu durumda da tekrar sınırlayan kadar yedek yükleme yapamazsınız.
Paylaşıldı ve cevabı verildi.Diğer konuya da yazdım ancak görmeyen olabilir . Buradan da paylaşmakta fayda var . Lumia denim İngiltere merkezli O2'ye göre Lumia 930 ve Lumia 1520 için 2014 sonu , diğer telefon modelleri için 2015 yılının başında gelecekmiş . GDR2 nin ise preview for developers kullanıcıları için yakın tarihte yayınlanması bekleniyormuş .
O2 ingiltere'deki bir operatör.
Cihazların çoğu için ancak yılbaşından sonra verilebileceğini belirtmiş.
Microsoft veya Nokia'dan global için bir şey söylenmedikçe onun söyledikleri bizi bağlamaz.
Ona bakıyorsan Amerika'da hala Cyan güncellemesini vermeyen operatörler var.
Paylaşıldı ve cevabı verildi.
Benim telefon lumia 1020 ve lumia denim sürümü mevcut
Benimki yazılım sürümü lumia denim yazıyor ama
pfd uygulamasını aç bakiim ne yazacak?Benimki yazılım sürümü lumia denim yazıyor ama

Telden ekran görüntüsünü nasıl paylaşabilirim
Onu yaptım forumda paylaşıp görmenizi istiyorum