İpucu Lg g3 alacak arkadaşlara

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 alacak arkadaşlara
Evet arkadaşlar yaklaşık 6 gündür g3 sahibiyim telefon 32 titan gri modelini kullanıyorum bu konuyuda g3 almak isteyen fakat aklında soru işareti olan veya başka cihazlarla z2,note 3,s5,one m8 ikilemde kalanlar için açmak istedim
öncelikle tasarım olarak harika bi cihaz olduğunu belirtmek isterim 10 üzerinden 9 veriyorum 1 puanıda nazar olarak kesiyorum diyebilirim 4 4 lük cihaz yoktur sonuçta telefon elde premium hissi veriyor açılabilir kapak değiştirilebilir batarya ve ekran çerçevelerinin çok ince olması 5.5 inc olmasına rağmen kasa olarak gayet kibar şık ve kullanışlı

Ekran konusuna gelince hem avantaj hemde dezavantajlara sahip QUAD hd ekran ilerleyen yıllarda gelişen teknolojide geride kalması full hd ekranlara göre daha zor ve harika bir kalite sunuyor gerçi diğer telefonlarında altta kalır yanı yok fakat bataryaya karşı düşmanca tavır sergilediğini söylemeliyim

Batarya 3000 mAh günü kurtarmasına karşı yinede 3200 konulabilirdi zaten sürelerini aticam fakat belli bi döngüden sonra tam oturduğu için biraz daha artacağını umuyorum performansının

bu süreler telefonun ilk kez tam sarj olduktan sonraki değerleri ve baya zorladım hiç elimden düşmedi evde hep wifi okuldaysa veri açıktı parlaklis 65 civarı daha sonra otomatik de kullanıldı7 saati rahat görür çok zorlanmazsa

Kamera g2 deki lens ve alt yapının üstüne lazer odaklama getirilmis iyide olmuş ufak degisiklikler var sezilebiliyor fakat 16 mp bekliyodum açıkçası

Arayüz zevkler ve renkler tartışılmaz fakat ben çok begendim sade ve kitkat hatlarını andırıyor biraz daha kaliteli hissettiriyor takilmalara rastlamadim suana kadar

Yazılımsal özellikler kullanışı basit midlar var knockon knockcode misafir modu diğer cihazlara göre daha kisisellestirilebilir de ayrıca

Oyun mc5 2k15 aspahlt 8 ve gta sa da çok iyi bir performans sergiledi kasma takılma yok zaten olmaması gerekli

Müzik olarakta ses çıkışı iyi fakat bi m8 z2 olamaz kulaklıkta yeterli

Akıllı kılıf note 3 ün kılıfına göre daha işlevsel geldi şık bi tasarımı var cihazı patates yapmıyo

Diğer cihazlarla karşılaştırmalarda öncelikle objektif olucam fanlik felan yok Bende kazandıkları parayı bana vermiyolar sonuçta[emoji16][emoji16] z2 ve note 3 ile ciddi bir şekilde karsilastirilir digerleriyle karsilastirisak ise daha iyi bi seçenek olduğunu düşünüyorum (s5 ve m8)
Z2 note 3 g3 ikileminde kalan arkadaşlar hepsini inceleyip hoşlarına gideni alsınlar3 de yakın performanslar verir s5 ve m8 ise bu 3 cihaza göre bi tık geride sanki ramden dolayı
Eğer eksik yanlış bir bilgi verdiysem affola cihazların hepsi iyi ama ufak defek şeyler soru işaretleri bırakıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: enjoy1 ve B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
ekran süresi hill climb gibi basit oyunlar ve wifi ile yapıldığını varsayarsam g2den de note2den de çok daha kötü

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
ekran süresi hill climb gibi basit oyunlar ve wifi ile yapıldığını varsayarsam g2den de note2den de çok daha kötü
Ekrandan kaynaklanıyor fakat güncelleme ile biraz daha artar inşallah

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
İçindeki donanıma göre bence 2k ekran yanlış bir seçimdi.Şu an oldukça mantıklı gelsede o ekranın donanımı snapdragon 801 değil.snapdragon 801 full hd ekran için bir işlemci olduğu için benim tercihim m8 , z2 olurdu.Bu arada güle güle kullan :)

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
İçindeki donanıma göre bence 2k ekran yanlış bir seçimdi.Şu an oldukça mantıklı gelsede o ekranın donanımı snapdragon 801 değil.snapdragon 801 fu ll hd ekran için bir işlemci olduğu için benim tercihim m8 , z2 olurdu.Bu arada güle güle kullan :)
Evet suan yanlış işlemci kaldıramıyor ama diğer cihazlardan geride kalır bi yanı da yok hepsi hemen hemen aynı cizgide performans sergiliyor bu arada teşekkür ederim[emoji3]

oznkrts

oznkrts

Üye
H.o tasarım olarak benimde çok beğendiğim bi cihaz qhd ekranı olmasaydı çok daha iyi olurdu bence sonuçta internetten bi film açsanız onu en fazla 1080p de. Izliyorsunuz o biraz göz boyama gibi geliyo bana :)

furkankaya559758

Üye
Çok güzel telefon ama geçende Vodafone'da denedim. Z2 daha güzel gibi görünüyor.

caps6

caps6

Üye
batarya yetersiz kalmış daha yüksek mah li batarya olsa iyi olurdu

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Telefon Bana Yavaş Geldi Ekranınıda Beğenmedim Dokunmatik Hassasiyeti Kötü Ama Kamerası Güzel

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Bana Yavaş Geldi Ekranınıda Beğenmedim Dokunmatik Hassasiyeti Kötü Ama Kamerası Güzel
Orjinal cihazamı baktin bilemiyorum ama benim g3 de hic böyle olumsuzluklar olmadi duymadimda hic

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bugün Avm'de Elime Alıp Baktım Telefonun Menüsüne Hafif Dokundum Tepkimedi,Almadı Ayarlarda Normaldi Ekran Ayarlarından Onun İçin Ekrandan Kaybetti. Xperia Z3'ü Alıp Baktım Premium Ekran Vs. Daha İyi Geldi.

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Avm'de Elime Alıp Baktım Telefonun Menüsüne Hafif Dokundum Tepkimedi,Almadı Ayarlarda Normaldi Ekran Ayarlarından Onun İçin Ekrandan Kaybetti. Xperia Z3'ü Alıp Baktım Premium Ekran Vs. Daha İyi Geldi.
Z3 note 4 ile karsilastirilir ancak g3 ü övmüyorum ben olumlu yada olumsuz yönlerini söylüyorum 2k biraz abartı haklılar bu konuda ama 2 sene sonra full hd ekran kalmayacak ve 2k veya daha yüksek çözünürlüklere geçilecek z3 ün ekran full hd iken g3 2k olduğu için daha avantajlı hale gecicek konudada yazdim hem + hem - yönleri var diye z3 z2 tasarımı olsun su gecirmezlik ve kamera olsun cok begeniyorum fakat z2 nin ekranı kücuk olmasina ragmen g3 den daha büyük bir kasa ve daha rahatsız edici bi tutusu var elde fakat kullanilamazmi kullanilir hepside iyi cihazlar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Z3 note 4 ile karsilastirilir ancak g3 ü övmüyorum ben olumlu yada olumsuz yönlerini söylüyorum 2k biraz abartı haklılar bu konuda ama 2 sene sonra fu ll hd ekran kalmayacak ve 2k veya daha yüksek çözünürlüklere geçilecek z3 ün ekran fu ll hd iken g3 2k olduğu için daha avantajlı hale gecicek konudada yazdim hem + hem - yönleri var diye z3 z2 tasarımı olsun su gecirmezlik ve kamera olsun cok begeniyorum fakat z2 nin ekranı kücuk olmasina ragmen g3 den daha büyük bir kasa ve daha rahatsız edici bi tutusu var elde fakat kullanilamazmi kullanilir hepside iyi cihazlar

Ekran Çözünürlüğüne Birşey Demedim Dememde Kim İstemez Çok Yüksek Ppi Değeri Z3'ün Dokunmatiğin Algılaması Ve Arayüzü İyi Dedim O Kadar Yoksa Çözünürlük Daha İyi Bile G3'ün Dokunmatik Algılaması Kötü Dedim Ben

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Çözünürlüğüne Birşey Demedim Dememde Kim İstemez Çok Yüksek Ppi Değeri Z3'ün Dokunmatiğin Algılaması Ve Arayüzü İyi Dedim O Kadar Yoksa Çözünürlük Daha İyi Bile G3'ün Dokunmatik Algılaması Kötü Dedim Ben
Doğrudur kardesim hiç z3 kullanamadim fakat babam alabilir eğer alirsa bi video cekip koyarım inşallah

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bi z2 değil :biggrin:

MaxipmaN

Üye
z2nin üstüne bi güç yoktur olması teklif dahi edilemez maxicepte :ehe

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
z2nin üstüne bi güç yoktur olması teklif dahi edilemez maxicepte :ehe
Her cihazın + ve - yönleri var kullanmadan yada bilmeden yorum yapılmaması gerekli yoruma bence diyerek kendi düşünceniz olduğunu belirtirseniz sevinirim

Üst Alt