Öneri Bu laptop alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
teknosa , İstanbul bilişim, n11 ve ofiss pc de vardı ama bitmiş hepsinde...
bu site güvenilir. nakite de yardımcı olurlar. yeri İstanbul kadiköyde.

bildiğim kadarıyla monster sağlam ısınır ama kolay kolay kapanma yapmaz . Ama kesin deneyimlerimi pc gelince paylaşabilirim...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
teknosa , İstanbul bilişim, n11 ve ofiss pc de vardı ama bitmiş hepsinde...
bu site güvenilir. nakite de yardımcı olurlar. yeri İstanbul kadiköyde.

bildiğim kadarıyla monster sağlam ısınır ama kolay kolay kapanma yapmaz . Ama kesin deneyimlerimi pc gelince paylaşabilirim...
HOcam qutlet ürünü diyor ama ?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ustam o üründe kronik hata oldugu için toplanıp yeniden satışa sunulmuş. Bu yüzden artk onlar sıfır ama outlet...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ustam o üründe kronik hata oldugu için toplanıp yeniden satışa sunulmuş. Bu yüzden artk onlar sıfır ama outlet...
Peki bu konuda bahsettigimiz monsterin modeline kiyasla hangisi daha guclu? Ayeiyeten kronik.sorun derken acaba hangi sorundan dolayi toplatilmis?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sorunu tam olarak bilmiyorum.
3d kullanacaksanız o asus ideal. Yok hd yeter diyorsanız (benim gibi) monster iyi birbtercih olacaktır...

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
pes 2015 yükledim kasıyor sözde güçlü kart

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
laptop un paylaşımlı ekran kartı ile çalıştırıyor olabilir misiniZ?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
peki sürücüleriniz güncel dimi?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
aynen son sürücü

ismail

ismail

Üye
monsterlerde ses iyi çıkmıyor diyolar. bide mehsevim hocam sşzde asus vardı başkası için mi bu acaba üstüme vazife olmadan soruyorum ama.
@mehsevim

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hocam mutlaka gözlemlerinizi bekliyorum. Monster kafama yattı gibi :) Acaba aynı özellikelre sahip Asus marka bulabilir miyiiz?
ustam ilk gözlemlerime göre kasanın ekran hariç tamamı msi kasa ile aynı. ısınma problemi biraz var. ekran ve klavye güzel. oyun performansı için biraz daha beklemeniz gerekecek :D

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ustam ilk gözlemlerime göre kasanın ekran hariç tamamı msi kasa ile aynı. ısınma problemi biraz var. ekran ve klavye güzel. oyun performansı için biraz daha beklemeniz gerekecek :D
Yani kısacası ürün 2500 Liranın hakkını veriyor mu ? hem kasa kalitesi olarak hem de ekran. özellikle ekranı meak ediyorum. Oyun incelemelerinizi de beklemedeyim :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Yani kısacası ürün 2500 Liranın hakkını veriyor mu ? hem kasa kalitesi olarak hem de ekran. özellikle ekranı meak ediyorum. Oyun incelemelerinizi de beklemedeyim :)
oyun ve ekran kalitesi olarak kesinlikle hakkını veriyor. kasa tasarımı hoş. tek kötü yanı plastik olması. ama çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. fiyatına göre ideal cihaz...

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Ban yemiş :hmmm

Darqos

Darqos

Üye
Casper sakın alma yanindan gecme berbat

alixkandemir

Üye
.

Son düzenleme: