Telefonlarla ilgili anılar

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Telefonlarla ilgili anılar
telefonla ilgili anılarınızı buraya yazabilirsiniz ;)

SHS

SHS

Üye
küçüğüm şehirdışına geziye gitmiştim, ilk kez elime telefon verdiler, tek yapmam gereken döndüğümde bizimkileri aramamdı, onlarda gelip bavulu alcaklar

neyse geziye gittim geldim, söyledikleri gibi aradım ama gelen giden yok çok kızdım eve kadar yürüyerek gittim bavulla, aşırı kızgın girdim eve dedim aradım niye gelmiyonuz meğer aramışım ama bağlanmadan kapatmışım :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Umut Türk

Üye
Babam bana Sony Ericsson T250i telefon almıştı Türkcell kampanya yapmıştı o telefonu o zaman ilk elime aldığımda ne sevinmiştim ama bi süre sonra hayal kırıklığına uğradım milletin telefonuna bakıyorum müzik çalar var kameradan video çekip bide çerçeve felan yapıyolar benim kamera sadece fotoğrafı çekiyodu başka Bi işlem yapmıyodu ayar yapılmıyodu video çekmiyordu mp3 yoktu bluetooth yoktu kızılotesi vardı işe yaramaz bi tarayıcısı bide radyosu vardı sadece oyun bile yuklenmiyodu

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan, 0MG90 ve Baydırman
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
IPhone 3GS almıştım. Veri açık ama benim haberim yoktu. O gün 60 TL kesilmişti hattımdan.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Baydırman
SHS

SHS

Üye
Dandik bi samsung telefonum vardı yıllar önce faturalı hattım vardı, oyun indirmiştim o zamanlar mobil siteler vardı oyun indirmek için meğer uyumsuzmuş bilmiyordum kabarık bi de fatura gelmişti, sinirden telefonun kendi oyunlarını bile sildim.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Yazın çalışırken sıcaktı telefon terlemiş ıslanmış dokunmatigi bozuldu

• Beğen
SHS

SHS

Üye
Anılar kötüye doğru gidiyor :ehe

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Kimsenin güzel anısı yok :D

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Ilk telefonum Galaxy Youngtu , 4.Sınıfta baya meraklıydım rom vb. Işlerine .. Bi rom yükleyim dedim açtım interneti "Galaxy Young" S5360 iPhone yazdım , hemen biryere tıklayıp romu indirdim , açtım odini hangisini tıklayacağımı bilmiyordum ne görüyorsam tıkladım , yükleye bastım yüklendi... Ama Rom Galaxy Ace romuymuş telefon brick oldu , hiçbir türlü açamadım , annemlerin çok kızacağından , aldım telefonu duvara fırlattım. Birşey Olmadı... Aldım çatalı soktum telefoun sim kart yerine , orası Kırıldı... Sonrada çatalı yerine koyup , Annemlerin yanında Yanlışlıkla düşürmüş gibi Yaptım , bilerek fırlattım yere , telefonun ekranı Kırıldı...

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Komşumuz telefona virüs bulaştırmış fazla bilgisi yok kasıyor diye satmaya karar verdi 60 liraya s3 almıştım :ehe

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Valide olayı anlayınca telefonu geri verdirdi.:stres:
En kötü anım :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefona hiç ilgim yoktu benim. Bana çok ısrar ettiler lazım olur alalım diye belki inanmayacaksınız ama ilk telefonumu lise 3 de aldım ve hâlâ onu kullanıyorum. Anıya gelecek olursak ; arkadaş benden 2 metre uzaklıkta oturuyordu. Telefonunu bana atamazsın demişti. ( 5800 var , ruhsatla kullanıyorum ) Benim kaybedeceğim bir şeyim yoktu tabi. Gerilerek attım arkadaş bayağı sarıldı. Telefon göğsüne gelmişti. Gömleğini falan açtık büyük bir morluk vardı. Ben de baktım telefon kalemi yere düşmüş ilk başta bulamamıştık. Dedim ki "kalemin parasını ver :ehe" Daha da attırmadı zaten. Bu aralar boştayım , isteyenin kalbine , göğsüne vs. atabilirim. Özel istek için mesaj atabilirsiniz.

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Bilen bilmeyen herkes telefon alıyor.kadına ben öğrettim telefonun özelliklerini :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben okulda sinirlendim diye c5 i bi köşeden diğer köşeye fırlattım.öyle bi çarptı ki plastik kapağı geri döndü ama sapasağlam :ehe teşekkürler nokia..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan ve byAndroid
Serhan

Serhan

Üye
Geçen gün Sınıfta artistlik olsun diye aldım L925 i çıkarttım kılıftan , bi fırlattım yere , zerre bişey olmadı. Sonra birkaç gün önce yine bilerek evde yaklaşık 1,5m. Den falan yere fırlattım , yine bişey olmadı. Sadece Hiç açılamayan Kapağı biraz açılmıştı ama hemen kapadım sonra :ehe
Teşekkürler Nokia...

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
sınıfta kızlara hava olsun diye n8 i tavana fırlatmıştım :p