Öneri Bu laptop alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bu laptop alınır mı ?
Selamun Aleyküm. Biliyorum belki markasından dolayı almayın derim ama acaba arnızda kullanıpta beğenen var mı yok mu diye merak ettim. Özellikleri fiyatına göre çok güzel. Lakin markası yüzünden tereddüt yaşamaktayım.

furkankaya559758

Üye
Ağır oyunlar oynamazsan iyi bilgisayar ama ağır oyunları oynarsan ısınmadan dolayı sorun yaşayabilirsin. Onun dışında kolay kolay sorun çıkarmaz.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ağır oyunlar oynamazsan iyi bilgisayar ama ağır oyunları oynarsan ısınmadan dolayı sorun yaşayabilirsin. Onun dışında kolay kolay sorun çıkarmaz.
Ağır oyunlardan kastın örneğin cald of duty in tüm serisini kaldıramaz mı ? yani hemen mi ısınır ? ekran kartı güçlü çünkü..

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Casper çok çabuk ısınan bir marka. Siz oyunun doruklarına ulaştığınız zaman ısınmadan bilgisayar kapanır. Çok yaşadım bunu casperda
Kaliteli bir soğutucuyla çözülebilir belki.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Casper çok çabuk ısınan bir marka. Siz oyunun doruklarına ulaştığınız zaman ısınmadan bilgisayar kapanır. Çok yaşadım bunu casperda
Kaliteli bir soğutucuyla çözülebilir belki.
Nirvana modellerinde acaba bu sorunu yenmemişler mimdir ?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
nirvana yıllardan beri var. Sanmıyorum yendiklerini

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Rica ederim. Dediğim thinkpade baktın mı e540 modeli gt740 var ama olsun işlemci m serisi kasa titanyum kasa birkaç saatliğine kullandım çok güzeldi
Sana mı demiştim tam hatırlamıyorum da

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Dediğim thinkpade baktın mı e540 modeli gt740 var ama olsun işlemci m serisi kasa titanyum kasa birkaç saatliğine kullandım çok güzeldi
Sana mı demiştim tam hatırlamıyorum da
Evet bana demistiniz. Dedigine baktim ama sanki 740m dusuk geldi gibi.ama baktigim model u serisiydi. Link varsa atabilir misin?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bu model ama rami 4 gb benim kullandığım 8di ekleme yapmışlar demek ki

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bu model ama rami 4 gb benim kullandığım 8di ekleme yapmışlar demek ki
Kasa titanyum degil plastikmis ayriyeten daha yuksek islemcili modeli yok mudur acaba bunun?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
i7lisi var

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
kardeşim yanlış anlama ama bence pc depodan msi yada kendi sitesinden monster bakabilirsin. Benzer fiytlarda yada biraz daha pahalıya çok daha iyilerini bulabilirsin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yanlış anlama ama bence pc depodan msi yada kendi sitesinden monster bakabilirsin. Benzer fiytlarda yada biraz daha pahalıya çok daha iyilerini bulabilirsin.
3 gündür aralıksız bakıyorum ama bir türlü doğru dürüst birşey bulamadım. Ya ekran kartı kötüdür, ya da işlemcisi kötüdür. illa hepsi bir arada doğru dürüst birşey bulamadım..

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
cx61 2pc baktınız mı hiç ?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
cx61 2pc baktınız mı hiç ?
hocam o hoş iyidir ama ekran kartı 820m. Ben en az 840m li birşey arıyorum. şu anda monsterin bir ürününü inceliyorum 860m ekran kartı var ama 2500 tl.. biraz pahalı

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
o urunden bu gün bi sipariş verdik. Gelince deneyim paylaşırım :). Valla ustam ben asus n550 jv kullanıcısıyım. Onu tavsiye edicem ama o biraz pahalı. Benimbsize tavsiyem hernşartta casper dan uzak durun. Belirttiginiz ekran kartı olan bi pc 2000e iyi markalarda bulunmaz malesef.. Bulunsa da ya u işlemci olur yada i5

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
o urunden bu gün bi sipariş verdik. Gelince deneyim paylaşırım :). Valla ustam ben asus n550 jv kullanıcısıyım. Onu tavsiye edicem ama o biraz pahalı. Benimbsize tavsiyem hernşartta casper dan uzak durun. Belirttiginiz ekran kartı olan bi pc 2000e iyi markalarda bulunmaz malesef.. Bulunsa da ya u işlemci olur yada i5
Hocam mutlaka gözlemlerinizi bekliyorum. Monster kafama yattı gibi :) Acaba aynı özellikelre sahip Asus marka bulabilir miyiiz?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
yok ustam asus o fiyatta biraz zor . o ürünler freedos. n550jv yi freedos yada outlet olarak 2600 yada biraz daha yukarsında BELKİ bulabilirsiniz.
asusun bu laptoplardan farkı : ısınma yapmaması ve aleminyum kasa olması. bu farklar sizin için çok sıkıntı değilse monster iyidir...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
yok ustam asus o fiyatta biraz zor . o ürünler freedos. n550jv yi freedos yada outlet olarak 2600 yada biraz daha yukarsında BELKİ bulabilirsiniz.
asusun bu laptoplardan farkı : ısınma yapmaması ve aleminyum kasa olması. bu farklar sizin için çok sıkıntı değilse monster iyidir...
Acaba montster de bu ısınma durumu nedir ? evet asus bulamadım bir türlü..

Takipçi Satın Al

Üst Alt