SLR makina tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
SLR makina tavsiyesi
merhaba hocam telefonla az bucuk resim ckeiyordum da bu yaz bi makina almak istiyorum 1000 liraya kadar hani bi 100 200 daha koyabilirim önerileriniz neler
@boran9999

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
D1100

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
d1100 e baktım birde nikonun 3100 u var ikinci el mi alsam diye dusunuyorum
Up

boran9999

boran9999

Üye
merhaba hocam telefonla az bucuk resim ckeiyordum da bu yaz bi makina almak istiyorum 1000 liraya kadar hani bi 100 200 daha koyabilirim önerileriniz neler
@boran9999
Hocam o fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi cihaz budur yukarıda sözü geçen tüm cihazlardan daha güncel ve foksuyonel. STM sisteme sahip lenside var bu size video çekimlerinde fokus sesi duymadan kayıt yapmanızı sağlayacaktır. Selamlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam o fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi cihaz budur yukarıda sözü geçen tüm cihazlardan daha güncel ve foksuyonel. STM sisteme sahip lenside var bu size video çekimlerinde fokus sesi duymadan kayıt yapmanızı sağlayacaktır. Selamlar

ABi cok saolasinda ikinci el olmasi biraz kafami yoruyo ya

Türk-X

Türk-X

Üye
ABi cok saolasinda ikinci el olmasi biraz kafami yoruyo ya

1000 liraya 2.el alacağın makine 0 dan daha iyi olacaktır, temiz bulursan hiçbir sorun olmaz gövde yerine lense harcarsın artan parayı :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kime nasi guvrnceksin hocam simdi :D

Abi ankaradayim ben

boran9999

boran9999

Üye
Ankaradada temiz 2. el makine bulabilirsin hatta temiz perde sayısı az olan 650D bulabilirsen super olur yanınada kit lens yerine Tamron 17-50 2. el bir lens alırsan 1 ay sonra tekrar lens arama derdinede düşmemiş olursun başlangıç için oldukca iyi bir set sayılabilir. Sevgiler

1 yıl kadar 650D kullandım kesinlikle pişman olmzsınız.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ankaradada temiz 2. el makine bulabilirsin hatta temiz perde sayısı az olan 650D bulabilirsen super olur yanınada kit lens yerine Tamron 17-50 2. el bir lens alırsan 1 ay sonra tekrar lens arama derdinede düşmemiş olursun başlangıç için oldukca iyi bir set sayılabilir. Sevgiler

1 yıl kadar 650D kullandım kesinlikle pişman olmzsınız.
Tamamdir abi ariycam haziranda alcam
abi baktımda fiyat biraz yuksek gibi geldi simdi haftada 50 lira biriktiriyorum :D 2000 lira baya zor :D

boran9999

boran9999

Üye
Tamamdir abi ariycam haziranda alcam
abi baktımda fiyat biraz yuksek gibi geldi simdi haftada 50 lira biriktiriyorum :D 2000 lira baya zor :D
Sana özeldende yazdım başlangıç için 2000 TL insana oldukca fazla geliyor Bende aynı senin gibi düşünüyordum Şimdiki ekipmanımı tektek hesaplayınca 2004-2005 model bir Audi A3 alıyor :) Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: avast
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Adam haziranda alacak şimdiden fiyat arayışına girmiş :)
Dostum daha coooook var bence fiyat yerine özellik arayışına gir neyinne olduğunu araştır sonra kendin secersin :)
Saygilar..

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Adam haziranda alacak şimdiden fiyat arayışına girmiş :)
Dostum daha coooook var bence fiyat yerine özellik arayışına gir neyinne olduğunu araştır sonra kendin secersin :)
Saygilar..
Ya hazuran dedigime bakma soylevuygun bisey bulsam bugun alirimda hani hazirana kadar ariyorum iste :D

Üst Alt